Lennufirmade loend

Allikas: Vikipeedia

Esitatud lennufirmade loend on osaline. Tabelisse on lisatud kõik lennufirmad, mille lennud toimusid Helsingi-Vantaa, Stockholm-Arlanda või Tallinna lennujaamast seisuga 22. november 2014. Samast kuupäevast on kogu informatsioon tabelis.

Et vaadata kõiki lennufirmasid IATA koodi järgi, liigu sellele lehele. Siit leiad rahvuslike lennukompaniide loendi.

Tulbas "Lennukeid" või "Sihtkohti" on esimesena märgitud praegune lennukite või sihtkohtade arv lennufirmas, pärast kaldkriipsu näitab arv enne tegevuse lõpetamist olnud lennukite/ sihtkohtade arvu. Märk '?' näitab, et infot ei leitud. Kui lennufirmal on mitu põhilist lennujaama, ei ole kodulennujaama märgitud.

Lennufirmad[muuda | muuda lähteteksti]

Lennufirma IATA ICAO Kodu-

lennujaam

(IATA)

Riik Lennu-

keid

Sihtkohti Ühing Lisainfo Logo
Aegean Airlines[1] A3 AEE ATH Kreeka 59 103 Star Alliance
Aer Lingus[2] EI EIN DUB Iirimaa 49 93
Aeroflot[3] SU AFL SVO Venemaa 220 130 SkyTeam
Aeromexico[4] AM AMX MEX Mehhiko 72 90 SkyTeam
Air Baltic[5] BT BTI RIX Läti 30 68
Air Berlin[6] AB BER TXL Saksamaa 125 171 Oneworld Tegevuse lõpetanud 27 oktoober 2017
Air Botswana[7] BP BOT GBE Botswana 7 7
Air Canada[8] AC ACA Kanada 403 350 Star Alliance
Air China[9] CA CCA Hiina 395 201 Star Alliance
Air Deccan[10] IT KFR BLR India 0/21 0/? Nimemuutus: Kingfisher Red

Tegevuse lõpetanud 2011

Air France[11] AF AFR CDG Prantsusmaa 245 204 SkyTeam
Air Greenland[12] GL GRL SFJ Gröönimaa 32 67
Air India[13] AI AIC India 100 90 Star Alliance
Air Ivoire[14] VU VUN ABJ Elevandiluurannik 0/5 0/14 Tegevuse lõpetanud 2011
Airkenya[15] P2 XAK WIL Kenya 9 12
Air Koryo[16] JS KOR FNJ Põhja-Korea 10 23
Air Leone[17] RLL FNA Sierra Leone 0/3 0/? Tegevuse lõpetanud 2005
Aer Lingus[18] EI EIN DUB Iirimaa 47 77
Air Lithuania[19] TT KLA KUN Leedu 0/3 0/10 Tegevuse lõpetanud 2005
Air Lituanica[20] LT LTU VNO Leedu 3 10
Air Livonia[21] LIV EPU Eesti 0/3 0/4 Tegevuse lõpetanud 2006
Air Madagascar[22] MD MDG TNR Madagaskar 9 36
Air Malawi[23] QM AML BLZ Malawi 0/2 0/6 Tegevuse lõpetanud 2013
Air Malta[24] KM AMC MLA Malta 10 37
Air Mauritanie[25] MR MR NKC Mauritaania 0/? 0/17 Tegevuse lõpetanud 2007
Air Mauritius[26] MK MAU MRU Mauritius 12 26
Air Moldova[27] 9U MLD KIV Moldova 6 24
Air Namibia[28] SW NMB WDH Namiibia 10 15
Air New Zealand[29] NZ ANZ Uus-Meremaa 104 58 Star Alliance
Air Sahara[30] S2 JLL DEL India 19 43 Nimemuutus: JetKonnect
Air Serbia[31] JU ASL BEG Serbia 19 41
Air Urga[32] 3N URG KGO Ukraina 20 ?
Air Wales[33] 6G AWW CWL Ühendkuningriik 0/5 0/13 Tegevuse lõpetanud 2006
Albanian Airlines[34] LV LBC TIA Albaania 0/4 0/9 Tegevuse lõpetanud 2011
Alitalia[35] AZ AZA FCO Itaalia 132 103 SkyTeam
Amber Air[36] 0A GNT PLQ Leedu 0/? 0/? Tegevuse lõpetanud 2007
All Nippon Airways[37] NH ANA Jaapan 209 73 Star Alliance
American Airlines[38] AA AAL USA 889 273 Oneworld Ühinenud COga
American Eagle Airlines[39] MQ ENY USA 264 160 Oneworld Nimemuutus: Envoy Air
Arkefly[40] OR TFL AMS Holland 11 53
Arkia Israel Airlines[41] IZ AIZ SDV Iisrael 8 25
Armavia[42] U8 RNV EVN Armeenia 0/11 0/20 Tegevuse lõpetanud 2013
Armenian International Airways[43] MV RML EVN Armeenia 0/1 0/? 2005 ühinenud Armaviaga. Armavia lõpetas tegevuse 2013
Asiana Airlines[44] OZ AAR ICN Lõuna-Korea 86 106 Star Alliance
ATA Airlines[45] TZ AMT USA 0/29 0/13 Tegevuse lõpetanud 2008
Atlantic Airways[46] RC FLI FAE Fääri saared 5 9
Austrian Airlines[47] OS AUA VIE Austria 74 117 Star Alliance
Avies[48] U3 AIA TLL Eesti 11 10
Belavia[49] B2 BRU MSQ Valgevene 25 40
Blue1[50] CPH KF BLF Soome 9 28 Star Alliance
British Airways[51] BA BAW Ühendkuningriik 290 183 Oneworld
Brussels Airlines[52] SN BEL BRU Belgia 46 76 Star Alliance
Buddha Air[53] U4 BHA KTM Nepal 8 12
Bulgaria Air[54] FB LZB SOF Bulgaaria 12 26
Cameroon Airlines[55] UY UYC DLA Kamerun 0/? 0/? Tegevuse lõpetanud 2008
Cathay Pacific[56] CX CPA HKG Hongkong 144 112 Oneworld
Centralwings[57] C0 CLW WAW Poola 12 36
China Southern Airlines[58] CZ CSN Hiina 481 193 SkyTeam
City Star Airlines[59] X9 ISL ABZ Ühendkuningriik 0 7
Continental Airlines[60] CO COA USA 0/346 0/140 Star Alliance Ühinenud United'iga 2012
Copterline[61] AAQ ICAO: EFHE Soome 0/9 0/2 Tegevuse lõpetanud 2010
Corendon Airlines[62] XC CAI AYT Türgi 12 ?
Croatia Airlines[63] OU CTN ZAG Gruusia 12 27 Star Alliance
CSA Czech Airlines[64] OK CSA PRG Tšehhi 23 43 SkyTeam
Darwin Airline[65] F7 DWT GVA Šveits 13 36 Nimemuutus: Etihad Regional
Delta Airlines[66] DL DAL ATL USA 766 247 SkyTeam
Domodedovo Airlines[67] E3 DMO DME Venemaa 0/13 0/19 Tegevuse lõpetanud 2008
Druk Air[68] KB DRK PBH Bhutan 4 10
Easyjet[69] U2 EZY LTN Ühendkuningriik 201 134
EgyptAir[70] MS MSR CAI Egiptus 80 78 Star Alliance
El Al[71] LY ELY TLV Iisrael 41 40
Emirates[72] EK UAE DXB Araabia

Ühendemiraadid

221 142
Enimex[73] ENI TLL Eesti 0/3 0/? Tegevuse lõpetanud 2008
Eritrean Airlines[74] B8 ERT ASM Eritrea 3 5
Estonian Air[75] OV ELL TLL Eesti 8 14
Ethiopian Airlines[76] ET ETH ADD Etioopia 72 101 Star Alliance
Evelop Airlines[77] E9 EVE PMI Hispaania 2 0
EuroAir[78] 6M EUP ATH Kreeka 0/4 0/? Tegevuse lõpetanud 2009
Eurolot[79] K2 ELO Poola 14 20
Eurowings[80] EW EWG DUS Saksamaa 23 48 Star Alliance
Felix Airways[81] FO FXX SAH Jeemen 4 14
Finnair[82] AY FIN HEL Soome 59 86 Oneworld
Finncomm Airlines[83] FC FCM HEL Soome 0/16 0/20 Nimemuutus: Flybe Nordic
First Air[84] 7F FAB YZF Kanada 20 34
Flash Airlines[85] FSH SSH Egiptus 0/2 0/? Tegevuse lõpetanud 2004
Flybe[86] BE BEE Ühendkuningriik 70 102
Flybe Nordic[87] FC FCM HEL Soome 26 35 Varasem Finncomm
Flying Finn[88] FFW HEL Soome 0/2 0/10 Tegevuse lõpetanud 2004
FlyNordic[89] LF NDC ARN Rootsi 0/7 0/16 Tegevuse lõpetanud 2008
Freebird Airlines[90] FH FHY AYT Türgi 8 38
Fuji Dream Airlines[91] JH FDA FSZ Jaapan 9 9
Georgian Airways[92] A9 TGZ TBS Gruusia 8 10
Germania[93] ST GMI Saksamaa 24 42
Germanwings[94] 4U GWI Saksamaa 80 86
Gotlandsflyg[95] DC GAO BMA Rootsi ? 16
Hemus Air[96] DU HMS SOF Bulgaaria 0/? 0/? Liideti Bulgaria Airiga 2010
Hermes Airlines[97] H3 HRM Kreeka 3 ?
Höga Kusten Flyg[98] HK GAO OER Rootsi 1 2
Iberia[99] IB IBE MAD Hispaania 76 75 Oneworld
Iberia Express[100] I2 IBS MAD Hispaania 15 22 Oneworld
Icelandair[101] FI ICE KEF Island 34 39
Interflug[102] IF IFL SXF Saksa DV 0/? 0/? Tegevuse lõpetanud 1991
Iran Air[103] IR IRA Iraan 51 60
Iraqi Airways[104] IA IAW BGW Iraak 26 38
Japan Airlines[105] JL JAL Jaapan 158 92 Oneworld
Jet Time[106] JO JTG CPH Taani 26 30+
Jubba Airways[107] 6J JUB MQG Somaalia 3 9
Kenya Airways[108] KQ KQA NBO Keenia 41 56 SkyTeam
Kingfisher Airlines[109] IT KFR BLR India 6 25
KLM Cityhopper[110] KL KLC AMS Holland 47 44 SkyTeam
KLM Royal Dutch Airlines[111] KL KLM AMS Holland 113 136 SkyTeam
KrasAir[112] 7B KJC KJA Venemaa 36 57 AirUnion
Kronflyg K4 Info puudub
LAN Airlines[113] LA LAN SCL Tšiili 146 66 Oneworld
Lauda Air[114] OS AUA VIE Austria 0/? 0/59 Star Alliance Tegevuse lõpetanud 2013
LOT Polish Airlines[115] LO LOT WAW Poola 37 53 Star Alliance
Lufthansa[116] LH DLH FRA Saksamaa 282 215 Star Alliance
Lufthansa CityLine[117] CL CLH FRA Saksamaa 57 75 Star Alliance
Luxair[118] LG LGL LUX Luxembourg 18 59
Malaysia Airlines[119] MH MAS KUL Malaisia 96 60 Oneworld
Malev Hungarian Airlines[120] MA MAH BUD Ungari 0/22 0/? Oneworld Tegevuse lõpetanud 2012
Malmö Aviation[121] TF SCW Rootsi 11 16
Nextjet[122] 2N NTJ Rootsi 17 19
Niki[123] HG NLY VIE Austria 23 50+ Oneworld
Nordic Aviation Group TLL Eesti 10 Lennud toimuvad Adria Airwaysi serifikaadil
Norwegian[124] DY NAX OSL Norra 100 126
Northwest Airlines[125] NW NWA USA 0/320 0/254 SkyTeam Ühines Delta Airlinesiga 2010
Nouvelair[126] BJ LBT MIR Tuneesia 13 25
Novair[127] N9 NVR ARN Rootsi 3 45
Olympic Airlines[128] OA OAL ATH Kreeka 43 50 Muutis nime 2009: Olympic Air
OmskAvia[129] N3 OMS OMS Venemaa 3 4 AirUnion
Onur Air[130] 8Q OHY IST Türgi 23 21
Pakker Avio[131] TLL Eesti 7 ?
Palmair[132] BOH Ühendkuningriik 1 14
Panaviatic[133] VPC Eesti 6
Pegasus Airlines[134] PC PGT SAW Türgi 54 97
Perm Airlines[135] 9D PGP PEE Venemaa 14 4 Tegevuse lõpetanud 2009
Primera Air[136] PF PRI CPH Taani 8 ? Varem: JetX
Pulkovo Aviation Enterprise[137] FV PLK Venemaa Tegevuse lõpetanud 2006
Pullmantur Air[138] EB PLM MAD Hispaania 4 12
Qantas[139] QF QFA Austraalia 132 41 Oneworld
QantasLink[140] QF QLK Austraalia 69 56 Oneworld
Qatar Airways[141] QR QTR DOH Katar 144 145 Oneworld
Rossiya[142] FV SDM LED Venemaa 29 97
Royal Air Maroc[143] AT RAM CMN Maroko 46 94
Royal Jordanian[144] RJ RJA AMM Jordaania 35 59
Ryanair[145] FR RYR DUB Iirimaa 301 179
S7 Airlines[146] S7 SBI OVB Venemaa 58 87 Oneworld Varem: Siberia Airlines
Saratov Airlines[147] 6W SOV RTW Venemaa 12 6
SAS Scandinavian Airlines[148] SK SAS ARN Skandinaavia 134 100+ Star Alliance
Sata International[149] S4 RZO PDL Portugal 9 24
Severstal Air Company[150] D2 SSF CEE Venemaa 13 ?
Shanghai Airlines[151] FM CSH SHA Hiina 83 140 SkyTeam
Singapore Airlines[152] SQ SIA SIN Singapur 107 62 Star Alliance
Slovak Airlines[153] 6Q SLL BTS Slovakkia 3 2 Varem: Slovenske aerolinie; Tegevuse lõpetanud 2007
Smartlynx Airlines[154] 6Y ART RIX Läti 11 ?
Smartlynx Airlines Estonia[155] MYX TLL Eesti 1 ?
South African Airways[156] SA SAA JNB LAV 58 42 Star Alliance
Southwest Airlines[157] WN SWA USA 632 93
Spanair[158] JK JKK BCN Hispaania 0/29 0/40 Tegevuse lõpetanud 2012
Sparrow Aviation[159] BM Rootsi
Sterling Airlines[160] NB SNB CPH Island 0/27 0/39 Tegevuse lõpetanud 2008
Sun Express[161] XQ SXS Türgi 74 107
Swissair[162] SR SWR ZRH Šveits 0/76 0/157 Tegevuse lõpetanud 2002
Swiss[163] LX SWR ZRH Šveits 66 84
Syrian Arab Airlines[164] RB SYR DAM Süüria 8 52
TAP Portugal[165] TP TAP LIS Portugal 63 88 Star Alliance
Tarom[166] RO ROT OTP Rumeenia 24 53 SkyTeam
Thai Airways[167] TG THA BKK Tai 94 78 Star Alliance
Thai Smile[168] WE THD BKK Tai 16 15 Star Alliance
Thomas Cook Airlines[169] MT TCX Ühendkuningriik 30 95
Thomas Cook Airlines Scandinavia[170] DK VKG Skandinaavia 15 38
Thomas Airways TOM Info puudub
TUIfly[171] X3 TUI Saksamaa 30 39 TUI Airlines
TUIfly Nordic[172] 6B BLX Rootsi 8 23 TUI Airlines
Turkish Airlines[173] TK THY IST Türgi 266 259 Star Alliance
Tyrolean Airways[174] VO TYR Austria ? 78
Ukraine International[175] PS AUI KBP Ukraina 37 75
United Airlines[176] UA UAL USA 701 374 Star Alliance Ühinenud Continental Airlinesiga
US Airways[177] US AWE USA 349 193 Oneworld
Varig[178] RG VRG GIG Brasiilia 0/? 0/? Tegevuse lõpetanud 2006
Vietnam Airlines[179] VN HVN Vietnam 88 52 SkyTeam
Virgin Atlantic[180] VS VIR Ühendkuningriik 38 32
Vueling[181] VY VLG BCN Hispaania 91 108
Widerøe[182] WF WIF Norra 42 47
Xiamen Airlines[183] MF CXA Hiina 110 70 SkyTeam
Yuzmashavia[184] 2N UMK Ukraina 6 ?

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. https://en.wikipedia.org/wiki/Aegean_Airlines
  2. https://en.wikipedia.org/wiki/Aer_Lingus
  3. https://en.wikipedia.org/wiki/Aeroflot
  4. https://en.wikipedia.org/wiki/Aerom%C3%A9xico
  5. https://en.wikipedia.org/wiki/AirBaltic
  6. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Berlin
  7. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Botswana
  8. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Canada
  9. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_China
  10. https://en.wikipedia.org/wiki/Kingfisher_Red
  11. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_France
  12. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Greenland
  13. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_India
  14. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Ivoire
  15. https://en.wikipedia.org/wiki/Airkenya_Express
  16. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Koryo
  17. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Leone
  18. https://en.wikipedia.org/wiki/Aer_Lingus
  19. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Lithuania
  20. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Lituanica
  21. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Livonia
  22. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Madagascar
  23. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Malawi
  24. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Malta
  25. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Mauritanie
  26. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Mauritius
  27. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Moldova
  28. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Namibia
  29. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_New_Zealand
  30. https://en.wikipedia.org/wiki/JetKonnect
  31. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Serbia
  32. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Urga
  33. https://en.wikipedia.org/wiki/Air_Wales
  34. https://en.wikipedia.org/wiki/Albanian_Airlines
  35. https://en.wikipedia.org/wiki/Alitalia
  36. https://en.wikipedia.org/wiki/Amber_Air
  37. https://en.wikipedia.org/wiki/All_Nippon_Airways
  38. https://en.wikipedia.org/wiki/American_Airlines
  39. https://en.wikipedia.org/wiki/Envoy_Air
  40. https://en.wikipedia.org/wiki/Arkefly
  41. https://en.wikipedia.org/wiki/Arkia_Israel_Airlines
  42. https://en.wikipedia.org/wiki/Armavia
  43. https://en.wikipedia.org/wiki/Armenian_International_Airways
  44. https://en.wikipedia.org/wiki/Asiana_Airlines
  45. https://en.wikipedia.org/wiki/ATA_Airlines
  46. https://en.wikipedia.org/wiki/Atlantic_Airways
  47. https://en.wikipedia.org/wiki/Austrian_Airlines
  48. https://et.wikipedia.org/wiki/Avies
  49. https://en.wikipedia.org/wiki/Belavia
  50. https://en.wikipedia.org/wiki/Blue1
  51. https://en.wikipedia.org/wiki/British_Airways
  52. https://en.wikipedia.org/wiki/Brussels_Airlines
  53. https://en.wikipedia.org/wiki/Buddha_Air
  54. https://en.wikipedia.org/wiki/Bulgaria_Air
  55. https://en.wikipedia.org/wiki/Cameroon_Airlines
  56. https://en.wikipedia.org/wiki/Cathay_Pacific
  57. https://en.wikipedia.org/wiki/Centralwings
  58. https://en.wikipedia.org/wiki/China_Southern_Airlines
  59. https://en.wikipedia.org/wiki/City_Star_Airlines
  60. https://en.wikipedia.org/wiki/Continental_Airlines
  61. https://en.wikipedia.org/wiki/Copterline_Oy
  62. https://en.wikipedia.org/wiki/Corendon_Airlines
  63. https://en.wikipedia.org/wiki/Croatia_Airlines
  64. https://en.wikipedia.org/wiki/Czech_Airlines
  65. https://en.wikipedia.org/wiki/Darwin_Airline
  66. https://en.wikipedia.org/wiki/Delta_Air_Lines
  67. https://en.wikipedia.org/wiki/Domodedovo_Airlines
  68. https://en.wikipedia.org/wiki/Druk_Air
  69. https://en.wikipedia.org/wiki/EasyJet
  70. https://en.wikipedia.org/wiki/EgyptAir
  71. https://en.wikipedia.org/wiki/El_Al
  72. https://en.wikipedia.org/wiki/Emirates_(airline)
  73. https://en.wikipedia.org/wiki/Enimex
  74. https://en.wikipedia.org/wiki/Eritrean_Airlines
  75. https://et.wikipedia.org/wiki/Estonian_Air
  76. https://en.wikipedia.org/wiki/Ethiopian_Airlines
  77. https://en.wikipedia.org/wiki/Evelop_Airlines
  78. https://en.wikipedia.org/wiki/EuroAir
  79. https://en.wikipedia.org/wiki/Eurolot
  80. https://en.wikipedia.org/wiki/Eurowings
  81. https://en.wikipedia.org/wiki/Felix_Airways
  82. https://en.wikipedia.org/wiki/Finnair
  83. https://en.wikipedia.org/wiki/Finncomm_Airlines
  84. https://en.wikipedia.org/wiki/First_Air
  85. https://en.wikipedia.org/wiki/Flash_Airlines
  86. https://en.wikipedia.org/wiki/Flybe
  87. https://en.wikipedia.org/wiki/Flybe_Nordic
  88. https://en.wikipedia.org/wiki/Flying_Finn_(airline)
  89. https://en.wikipedia.org/wiki/FlyNordic
  90. https://en.wikipedia.org/wiki/Freebird_Airlines
  91. https://en.wikipedia.org/wiki/Fuji_Dream_Airlines
  92. https://en.wikipedia.org/wiki/Georgian_Airways
  93. https://en.wikipedia.org/wiki/Germania_(airline)
  94. https://en.wikipedia.org/wiki/Germanwings
  95. https://en.wikipedia.org/wiki/Sverigeflyg
  96. https://en.wikipedia.org/wiki/Hemus_Air
  97. https://en.wikipedia.org/wiki/Hermes_Airlines
  98. https://en.wikipedia.org/wiki/H%C3%B6ga_Kusten_Flyg
  99. https://en.wikipedia.org/wiki/Iberia_(airline)
  100. https://en.wikipedia.org/wiki/Iberia_Express
  101. https://en.wikipedia.org/wiki/Icelandair
  102. https://en.wikipedia.org/wiki/Interflug
  103. https://en.wikipedia.org/wiki/Iran_Air
  104. https://en.wikipedia.org/wiki/Iraqi_Airways
  105. https://en.wikipedia.org/wiki/Japan_Airlines
  106. https://en.wikipedia.org/wiki/Jet_Time
  107. https://en.wikipedia.org/wiki/Jubba_Airways
  108. https://en.wikipedia.org/wiki/Kenya_Airways
  109. https://en.wikipedia.org/wiki/Kingfisher_Airlines
  110. https://en.wikipedia.org/wiki/KLM_Cityhopper
  111. https://en.wikipedia.org/wiki/KLM
  112. https://en.wikipedia.org/wiki/KrasAir
  113. https://en.wikipedia.org/wiki/LAN_Airlines
  114. https://en.wikipedia.org/wiki/Lauda_Air
  115. https://en.wikipedia.org/wiki/LOT_Polish_Airlines
  116. https://en.wikipedia.org/wiki/Lufthansa
  117. https://en.wikipedia.org/wiki/Lufthansa_CityLine
  118. https://en.wikipedia.org/wiki/Luxair
  119. https://en.wikipedia.org/wiki/Malaysia_Airlines
  120. https://en.wikipedia.org/wiki/Mal%C3%A9v_Hungarian_Airlines
  121. https://en.wikipedia.org/wiki/Malm%C3%B6_Aviation
  122. https://en.wikipedia.org/wiki/Nextjet
  123. https://en.wikipedia.org/wiki/Niki_(airline)
  124. https://en.wikipedia.org/wiki/Norwegian_Air_Shuttle
  125. https://en.wikipedia.org/wiki/Northwest_Airlines
  126. https://en.wikipedia.org/wiki/Nouvelair
  127. https://en.wikipedia.org/wiki/Novair
  128. https://en.wikipedia.org/wiki/Olympic_Airlines
  129. https://en.wikipedia.org/wiki/Omskavia
  130. https://en.wikipedia.org/wiki/Onur_Air
  131. https://et.wikipedia.org/wiki/Pakker_Avio
  132. https://en.wikipedia.org/wiki/Palmair
  133. https://et.wikipedia.org/wiki/Panaviatic
  134. https://en.wikipedia.org/wiki/Pegasus_Airlines
  135. https://en.wikipedia.org/wiki/Perm_Airlines
  136. https://en.wikipedia.org/wiki/Primera_Air
  137. https://en.wikipedia.org/wiki/Pulkovo_Aviation_Enterprise
  138. https://en.wikipedia.org/wiki/Pullmantur_Air
  139. https://en.wikipedia.org/wiki/Qantas
  140. https://en.wikipedia.org/wiki/QantasLink
  141. https://en.wikipedia.org/wiki/Qatar_Airways
  142. https://en.wikipedia.org/wiki/Rossiya_(airline)
  143. https://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Air_Maroc
  144. https://en.wikipedia.org/wiki/Royal_Jordanian
  145. https://en.wikipedia.org/wiki/Ryanair
  146. https://en.wikipedia.org/wiki/S7_Airlines
  147. https://en.wikipedia.org/wiki/Saratov_Airlines
  148. https://en.wikipedia.org/wiki/Scandinavian_Airlines
  149. https://en.wikipedia.org/wiki/SATA_International
  150. https://en.wikipedia.org/wiki/Severstal_Air_Company
  151. https://en.wikipedia.org/wiki/Shanghai_Airlines
  152. https://en.wikipedia.org/wiki/Singapore_Airlines
  153. https://en.wikipedia.org/wiki/Slovak_Airlines
  154. https://en.wikipedia.org/wiki/SmartLynx_Airlines
  155. https://en.wikipedia.org/wiki/Smartlynx_Airlines_Estonia
  156. https://en.wikipedia.org/wiki/South_African_Airways
  157. https://en.wikipedia.org/wiki/Southwest_Airlines
  158. https://en.wikipedia.org/wiki/Spanair
  159. https://www.sparrow.se/
  160. https://en.wikipedia.org/wiki/Sterling_Airlines
  161. https://en.wikipedia.org/wiki/SunExpress
  162. https://en.wikipedia.org/wiki/Swissair
  163. https://en.wikipedia.org/wiki/Swiss_International_Air_Lines
  164. https://en.wikipedia.org/wiki/Syrian_Air
  165. https://en.wikipedia.org/wiki/TAP_Portugal
  166. https://en.wikipedia.org/wiki/TAROM
  167. https://en.wikipedia.org/wiki/Thai_Airways
  168. https://en.wikipedia.org/wiki/Thai_Smile
  169. https://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Cook_Airlines
  170. https://en.wikipedia.org/wiki/Thomas_Cook_Airlines_Scandinavia
  171. https://en.wikipedia.org/wiki/TUIfly
  172. https://en.wikipedia.org/wiki/TUIfly_Nordic
  173. https://en.wikipedia.org/wiki/Turkish_Airlines
  174. https://en.wikipedia.org/wiki/Tyrolean_Airways
  175. https://en.wikipedia.org/wiki/Ukraine_International_Airlines
  176. https://en.wikipedia.org/wiki/United_Airlines
  177. https://en.wikipedia.org/wiki/US_Airways
  178. https://en.wikipedia.org/wiki/Varig
  179. https://en.wikipedia.org/wiki/Vietnam_Airlines
  180. https://en.wikipedia.org/wiki/Virgin_Atlantic
  181. https://en.wikipedia.org/wiki/Vueling
  182. https://en.wikipedia.org/wiki/Wider%C3%B8e
  183. https://en.wikipedia.org/wiki/Xiamen_Airlines
  184. https://en.wikipedia.org/wiki/Yuzhmashavia