Läänemereprovintside immatrikuleerimata aadlisuguvõsade loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

See on Läänemereprovintside (Eestimaa, Kuramaa ja Liivimaa) immatrikuleerimata aadlisuguvõsade loend.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

  • Abel (von Minden)
  • Ackerbom (Ackerbaum)
  • Adeleffen
  • Agricola
  • Ahlen
  • Allfeldt
  • Ahren(s)
  • Akenstierna
  • Albin
  • Aleffs
  • Alen
  • Allendorf (Aldendorf)
  • Alwen
  • Andersson
  • Anebat
  • Angele
  • Anstel gen. Siegenhoven
  • Appelbeck (Aplerbeck, Appelden)
  • Appelbo(h)m
  • Appeldoren
  • Armfelt
  • Arnsburg
  • Asch
  • Asserien
  • Axelson
  • Aythes (Eythes)
  • Azegalle (Asegalle)

B[muuda | muuda lähteteksti]

  • Bachenschwanz
  • Bäckhusen
  • Bäckmann
  • Bagge
  • Bakker
  • Bale, tuntud ka kui Flecke
  • Banckau
  • Banner
  • Barber
  • Barnekow
  • Basedow
  • Baumann
  • Behmen (Böhmen)
  • Beinsturtz
  • Bennet
  • Bentheim
  • Berckholz
  • Berg
  • Berg (Berch) II
  • Berlin
  • Berndes
  • Berner (Barner)
  • Bertikow
  • Bey
  • Bielkowsky
  • Bille
  • Bjelke
  • Bildener
  • Bingen
  • Black
  • Blanckennagel
  • Blome
  • Blomhjelm
  • Blücher
  • Bluhm
  • Blum
  • Bockenförde gen. Schungel
  • Bokchorst
  • Bockumgen Dolffs
  • Bodecker
  • Böddeker
  • Boenen
  • Bönningh (Böning)
  • Bön(n)ing(s)hausen
  • Boismann
  • Boltemann
  • Borch
  • Bordelius
  • Borg
  • Borgentreich
  • Bose
  • Grafen Bothmer
  • Botzheim
  • Brabeck
  • Brakel
  • Brahe
  • Bram
  • Brandenburg
  • Brandes (Brandis)
  • Brandt
  • Brauert
  • Brave (Brawe)
  • Braunschweig
  • Breitenbach
  • Breitholz
  • Bremer
  • Bretschneider
  • Breyden
  • Brink
  • Brobergen
  • Brockhausen
  • Broecker
  • Broitzen
  • Brüggeney gen. Hasenkemp
  • Brzezinski
  • Buchholz
  • Bühl
  • Bülaw
  • Bulgarian
  • Bulmerincq
  • Burchard v. Belawary de Sycava
  • Burghausen
  • Burguer
  • Burt
  • Busch(en)
  • Buschenfelt
  • Buschhund
  • Buseck gen. Münch
  • v. d. Bussche (Busche, Buske)

C[muuda | muuda lähteteksti]

  • Calben
  • Calmar
  • Canne (Kanne)
  • Capelle(n)
  • Cardinal von Wiedern Evangelisch-lutherisch Confession (?)
  • Carlowitz
  • Caspari I.
  • Caspari II.
  • Clayhills
  • Clodt Doeren
  • Colner
  • Courtenay
  • Cräutlein
  • Crisow(en)
  • Crowel (Crouwel, Cruel, Kruyl)
  • Cronstedt
  • Cronhiort
  • Cronstjerna
  • Croppen
  • Cruses unter Cruus
  • Crusius
  • Cruus (Cruse)
  • Cunitz
  • Cuninghame
  • Curistel

D[muuda | muuda lähteteksti]

  • Dalen vt. Dolen
  • Dahlen
  • Damm
  • Danckelmann
  • v. d. Decken
  • Dhelen(Deelen)
  • Dallingshausen
  • Derenthal
  • Diebis
  • Died(e)richs
  • Diepenbrock(Diepenbrock,Tieffenbrock)
  • Dieskau
  • Dingelstedt
  • Dobbien(Tobien)
  • Dobrowolski
  • Doczen
  • Dohna (Donin)
  • Dolen, Dalen,
  • Dahlheim
  • Dolst
  • Dorneburg(Dornenborch) gen. v. d. Lage
  • Dornfelt
  • Drahe
  • Dransfeld
  • Dreier
  • Dreileben, Dreyleben
  • v. Dreilling
  • Drolshagen
  • Droste (zu Hülshof)
  • Duderberg
  • Dudinek
  • Duren, Dühren, Dühren, Duhren
  • Dumpian
  • Dumstorff
  • Dunte; Dunten
  • Durkop
  • Duseldei

E[muuda | muuda lähteteksti]

  • Eberhard
  • Eck (Eck,Ek)
  • Eckhoff
  • Eckholt
  • Ed(e)lenkirchen
  • Eff(e)ren
  • Ehrenbusch
  • Ehrenhein
  • Ehrenprijs
  • Ehrenreuter
  • Ehrenroos
  • Eichstedt
  • Ekesköld
  • Eldern
  • El(f)fring
  • Elvering
  • Eltz
  • Embden
  • Embeck
  • Enequist
  • Eng(e)des
  • Engel
  • Engelsdorf (Engelstorf)
  • Enhjelm
  • Erffthen
  • Ermennowe
  • Esenbeck
  • Esgerus
  • Espen
  • Essen
  • Eyl

F[muuda | muuda lähteteksti]

  • Faber genannt v. Schmidt (Müller)
  • Fahrensbach
  • Fal(c)kenberg
  • Falkenklou
  • Fellitzen
  • Felden
  • Femers
  • Ferber v. Hohenstern
  • Feuchtwangen
  • Flügell (Flügeln)
  • Forch
  • Fochrsam (Vorssem, Vorssen)
  • Friedrichs
  • Friese(n)
  • Froreich
  • Fuchs

G[muuda | muuda lähteteksti]

  • Galbrecht
  • Galemann
  • Gartenberg
  • Gangreben
  • Gentschein
  • Gercken
  • Gert(t)en
  • Gilsen, Gylsen, Gylssen (Gilser), Ghilsen, Ghylssen
  • Glehn
  • Gloy
  • Göbel
  • Göhring
  • Göthe
  • Goldbeck
  • Goes
  • Gordian
  • Grabau
  • Grapenbroick
  • Grave
  • Greffe
  • Grefvenhjelm
  • Grewesmohlen
  • Grewinghoff gen. Schwieringhausen
  • Gri(e)singer
  • Gripenspeer (Greifenspeer)
  • Grochowsky
  • Grönberg
  • Grön(n)inger
  • Grofe
  • Groschopff
  • Gross
  • Grossi
  • Grove
  • Grot
  • Grote(n)
  • Groth(en)
  • Gru(b)be
  • Grubbenfelt
  • Grubbenhjelm
  • Grubbens
  • Grubbensköld
  • Grudzinski (Kuramaa)
  • Grün
  • Grüner
  • Grüter
  • Grundel(-Helmfelt)
  • Grundies
  • Gruwel (Gruell)
  • Grypen
  • Guade
  • Gudeiner
  • Güldenfeld (Gyllenfelt)
  • Gülzebach
  • Güntersberg (Günthersberch)
  • Günther
  • Gürgens
  • Gunschelrath
  • Gudacker
  • Guntheim
  • Gunderstrupp
  • Gutheimb
  • Gutzeit
  • Gutzleff (Guitsleff, Kuhtszlebe)
  • Guzewski Sternv. (?)
  • Gwlazdowski
  • Gyllenhielm
  • Gyllenlod
  • Gylten (Gülten)
  • Gynnikvelde

H[muuda | muuda lähteteksti]

  • Haacke Zur (tor)
  • Haar
  • Hacken
  • Haeckel
  • Haecks
  • Haeling
  • Haffstein
  • Haffner
  • Hagelstroem
  • Hagen I (Eestimaa)
  • Hagen II (Eestimaa)
  • Hagen III (Liivimaa)
  • Hagen, Tolck gen. Hagen
  • Hagenbeck
  • Hagens
  • Hager
  • Hagerstein
  • Hahr
  • Hainz
  • Hainzdorff
  • Hake
  • Haken
  • Haldiowsky
  • Hallart genannt Ell(i)ot
  • Halle
  • Haller I (Eestimaa)
  • Haller II (Liivimaa)
  • Hallermund
  • Halteren
  • Hambrock
  • Hamme
  • Hammelstjerna
  • Hampeln
  • Hane
  • Hanek
  • Hanover
  • Hannseleke
  • Hanke
  • Hausen
  • Hardeck
  • Harden
  • Hardenack
  • Hardenberg
  • Harder I
  • Harder II
  • v. d. Hardt
  • Hardung
  • Hartmann
  • Hartung
  • Haselau
  • Hasenkamp
  • Hasenkampf
  • Hasse
  • Hasselblatt (Eestimaa)
  • Hattorp (Hattrup)
  • Haudss
  • Hauenschildt
  • Hauenschildt II.
  • Hauffen
  • Haukimpe
  • Hausmann
  • Hausenberg
  • Have vt. Hoffe
  • Haver
  • Hawemann
  • Hawiipe
  • Heckhe
  • Heckel
  • Hedenström
  • Hehn
  • von der Heide (Heyde)
  • Heideman
  • Heidthusen (Heuthausen)
  • Heidtken(Heidecken, Hencken)
  • Heidenschildt
  • Heimann
  • Heimbruch
  • Heimburg
  • Heinen
  • Heinson
  • Heise
  • Helfenstein
  • zur Helle (tor Helle)
  • Hemmelmann
  • Henck
  • Henell
  • Henko
  • Hennin
  • Henning
  • Henninghusen
  • Henrici
  • Herbers
  • Herda
  • Herkel (gen. Pachedag)
  • Hericke
  • Hermann
  • Hermelin
  • Herse
  • Hertel
  • Herten
  • Hertwig
  • Hertz
  • Her(t)zberg
  • Hertzenrade
  • Hervorden
  • Herzen
  • Herzog
  • Herzogenstein
  • Hess
  • Hess v. Wichdorff (Wiegdorff)
  • Hesse
  • Hesse v. Hessel
  • Hevelmann (Hovelmann)
  • v. d. Heydes
  • v. d. Heide
  • Heydebreck
  • HeydeckenI
  • Heydecken II
  • Heydemann
  • Hildensem (Hiddessen?)
  • Hilleboldt
  • Hillesheim
  • Hils
  • Himsel
  • Hinckeldey
  • Hinderson
  • Hintze (Hinzke)
  • Hintelmann
  • Hinzenfeld-Potitt
  • Hippius
  • Hirschberg
  • Hirschfeld
  • Hirschhausen
  • Hirsfeld
  • Hirvel
  • Hirwen
  • Hochgräf(e), Ho(ch)grewe
  • Hochmuth
  • Hoeck
  • Höge (Hoye)
  • Hoenborg
  • Hoeppener
  • Hoerschelmann
  • van Hoese (Hössen)
  • Hoevel
  • Hoeweln I
  • HoewelnII
  • Hoffe(Hove)
  • Hof(s)land
  • Hoffmann I
  • Hoffmann II
  • Hofmann
  • Hoge
  • Hohberg
  • Hohenhausen
  • Hohenlohe
  • Hoickelom
  • Holden
  • Holdsagen
  • Holdschuer, vt. Holzschuher
  • Holler
  • Holla(e)nder
  • Holst
  • Holste
  • Holstein
  • Holst(e)fer (Holstever)
  • Holtappel
  • Holte
  • Holtele
  • Holt(z)greve
  • Holthusen
  • Holtzschuher (Holdtschuer, Holltschuer)
  • Holz
  • von Holzhausen
  • Hoppe
  • Hoppenurm
  • Hor(c)husen
  • Horlacher
  • Horle
  • Horn I (Kuramaa)
  • Horn II (Liivimaa, Eestimaa)
  • zu Horst
  • v. Horst I (Liivimaa)
  • v. Horst II (Liivimaa)
  • v. d. Horst (Kuramaa)
  • Horwitz
  • Hosseden (Hosende)
  • v. Hove
  • v. dem Hove
  • Huba
  • Hübbenet
  • Hüb(e)ner
  • Hübler
  • Hübschmann (Kuramaa)
  • Hueck
  • Hüde
  • Hülgartner
  • Hülsen I
  • Hülsen II
  • Hünerjäger
  • Huesen
  • Huhn I (Liivimaa)
  • Huhn II (Kuramaa)
  • Huickelhoven
  • Hujus
  • Hulderen
  • Hummel
  • Hundebeck
  • Hunen
  • Hunninckhausen (Hüninghausen, Henninghusen, Hynichhausen)
  • Hunnius
  • Hunsbach
  • Husen
  • Huyn v. Amstenrath (Anstenraidt, Anstenradt)

I[muuda | muuda lähteteksti]

  • Idessel
  • Ike
  • Ilse (Ilsede)
  • Ilmezal
  • Inart
  • Indorf
  • Insel (vahest ka Werder)
  • Irmer
  • Iseren
  • Iskritzky

J[muuda | muuda lähteteksti]

  • Jabelnowsky
  • Jablunsky
  • Jackson
  • Jacke(n)beck
  • Jacobs
  • Jacubowsky
  • Jańczewsky
  • Jankowsky
  • Jannau
  • Januszkiewicz
  • Jawęzik
  • Jegelecht
  • Jengalitschew
  • Jerichow
  • Jesskes
  • Jocke
  • Jodingen
  • Jöden
  • Jüden
  • Joensson
  • Johansen
  • Johnson
  • Johnston, Jonston
  • Joustein
  • Jordan (Eestimaa)
  • Jordan (Liivimaa)
  • Jürgensohn
  • Jung
  • Junge (Wekebrodtide hõimust, vt.)
  • Jungingen
  • Jurs

K[muuda | muuda lähteteksti]

  • Kabell
  • Kade(n)
  • Kästner
  • Kahl (Cahl,Kahle)
  • Kaiwen
  • Kalle (Calle, Kaland)
  • Kalitz
  • Kalow
  • Kalff (Kalve, Kalbe), nimetatud ka Summern
  • Kallenbach
  • Kaltenbrunn
  • Kamen
  • Kanefe(h)r
  • Kanitz
  • Kanne
  • Kardenell (Cardenell)
  • Karlever (Carlever)
  • Kapherr (hilisem Kap-Herr)
  • Karm
  • Kaminsky
  • Karnicki
  • Karowsky
  • Karp (Kuramaa)
  • Karpen
  • Kantelberg
  • Kaufmann
  • Kaull
  • Kawitzky
  • Kegeler
  • Keith
  • Kelchen
  • Kele (Keel, Kelle)
  • Kellermann
  • Kendenich
  • Kere
  • Kerkering
  • Kerssenbrock
  • Kerskorf
  • Kerstfeld
  • Kettwich
  • Keussler
  • Kiel
  • Kielchen
  • Kieseritzkcy
  • Kievel(Kivael, Kievelle, Kivel)
  • Kinnemundt
  • Kiparski
  • Kirchdorff (Kyerchdorff)
  • Kippe(n), vt. Löwenfeld
  • Kirchhoff (Kerkhoff)
  • Kirkotta (Kirkutta)
  • Kirstein
  • Kismer
  • Kissleben
  • Kittlitz
  • Kleden
  • Klein
  • Kleist
  • Klenck
  • Klepper
  • Klerck
  • Klingenberg
  • Klingspohr (Klingpor)
  • Klitzing
  • Kloft (Klufft, Krufft, Gruft)
  • Klostermann
  • Kloth
  • Kluyt
  • Knappe
  • Kenbelok
  • Kneten
  • Kniaziewicz
  • Kniper
  • Kniprode
  • Knobloch
  • Knoop,
  • Knubbe
  • Kober
  • Kobylinsky
  • Koch I (Liivimaa)
  • Koch II (Eestimaa)
  • Koch III (Eestimaa)
  • Kochen
  • Kock
  • Köber
  • Köchly
  • Köckritz
  • Köhler
  • König
  • Koenigsberg
  • Koenigsmarck
  • Koepken
  • Koerber (Eestimaa)
  • Körber (Kuramaa)
  • Kohl
  • Kohlen
  • Kohlhase
  • Koye (Koyen)
  • Kokenes vt. Kukenoys
  • Kokencarre
  • Kokenhausen
  • Kolberg
  • Kolditz
  • Komar
  • Komorowski
  • Koning(k)
  • Konstell
  • Korbes
  • Koretzky
  • Korwe (Korbs, Korf, Korpes)
  • Korn (v.Zegierd-Korn)
  • Korse
  • Korsakow
  • Korsskene
  • Korthausen
  • Koscialkowski
  • Kosciuszko
  • Kosell
  • Koslowski
  • Kothen
  • Kottwitz
  • Krabbe
  • Krae
  • Kraemer
  • Kran
  • Krannhals
  • Krapotkin (Kropotkin)
  • Kraus
  • Krause (Liivimaa)
  • Krause (Eestimaa)
  • Krebs I (Liivimaa)
  • Krebs II (Saaremaa)
  • Krebs III (Liivimaa)
  • Krempien
  • Kreutz (Creutz)
  • Kreutz(en)
  • Kreveth
  • Kreyenfänger
  • Kriegsmann
  • Kringel
  • Krohl
  • Krohn
  • Krook
  • Kropf(en)
  • Krüger I
  • Krüger II
  • Krukowski
  • Kruse (Cruse, Kruuse)
  • Kruse (Cruus)
  • Krzywiec
  • Kuddelen
  • Kucke
  • Kudesel (Kudezel, Kudzell)
  • Küdistell
  • Kule
  • Kügelgen
  • Kümmel
  • Kuhlemann
  • Kuhlmann
  • Kuhn
  • Kukel
  • Kummus
  • Kunckel, vt. Löwenstern
  • Kundes
  • Kupffer
  • Kurland
  • Kurnatowski
  • Kurowski
  • Kurs
  • Kurtzenbaum
  • Kurz
  • Kutszyna
  • Kützleben
  • Kwerne
  • Kymmel
  • Kynckel
  • Küthausen, Kythausen

L[muuda | muuda lähteteksti]

  • v. d. Laan
  • Labunsky
  • v. d. Lage
  • Lagis
  • Lampe
  • Lander v. Spanheim
  • Landesen
  • Lange
  • Langel(en)
  • Langerbeck
  • Langeschinkel
  • Langhammer
  • Langhen
  • Lanting
  • Lappe
  • Lassenius
  • Lau
  • Lauterbach
  • Laydes
  • Lazareff
  • Lechtes
  • Ledochowski
  • v. d. Leite
  • Lellow
  • Lemede
  • Lemonius
  • Lende, Lenten
  • Lennep
  • Lennewarden
  • Lennow
  • Lenz
  • Leslie
  • Lehtmate
  • Leuchner
  • Leutner
  • Leveringhausen
  • Levetzow
  • Lewenhaupt, vt. Leyonhufvud
  • v. d. Leyen
  • Leyon
  • Leyonancker
  • Leyonfeldt (Löwenfelt)
  • Leyonspira
  • Lezius
  • Lezzano
  • Liebsberg
  • Li(e)bsdorff (Liebstorff), Liepsdorff
  • Lichtenstein
  • Lien
  • Lievenheim
  • Like
  • Witte von Lilienau
  • Lilienglock
  • Liliengreen
  • Limberg (Limborch)
  • Lincke
  • Linde I
  • Linde II
  • v. d. Linden
  • Lindenofsky
  • Lindenstern
  • Lindgren
  • Lindwart
  • Lineward
  • v. d. Lippe (Eestimaa)
  • v. d. Lippe (Kuramaa)
  • v.Lippe-Lipski
  • Lisitzky
  • Lit de Livron
  • BLochen
  • Loe
  • Loewenberg
  • Loewenhagen
  • Loewenhaupt-Falckenstein
  • Loewenstein
  • Loewenstern (Kunkel)
  • Loewenstern (Lau)
  • Loewenthal
  • Lohn (Loen)
  • Lonen (Loisen)
  • Loof
  • Lopor
  • Loppenow(e)
  • Lorbeck
  • Lorentz
  • Lowen (Louwen)
  • Loxten
  • Luberas, Pott v.
  • v. d. Lude (Luede, Luden)
  • Ludwig, genannt Briesemann
  • von Nettig
  • Lübeck
  • Lueders
  • Lüdinghausen gen. Bradbecke
  • Lünau
  • Lüneburg
  • Lünen (Lauen, Lone)
  • Lüning
  • Lütken
  • Luggenhusen
  • Luhren
  • Lunden
  • Lutterberg
  • Lutzau (Lützow)
  • Lwowsky
  • Lynden
  • Lytell

M[muuda | muuda lähteteksti]

  • Maerker
  • Magnus
  • Malchau von Ankerfeld
  • Malchow
  • Mallen
  • Mallinkrodt
  • Mandelsen
  • Mandern
  • Mannersköld
  • Margendahl
  • Marks v. Würtemberg
  • Marnitz
  • Marschalk
  • Masing
  • Martini
  • Mathesius
  • Massche
  • Massow
  • Matthias
  • Matwejeff
  • Matzen (Matzson)
  • Mavros
  • Mebes
  • Mecklenburg
  • Medenbeck
  • Medewik
  • zur Megede
  • Megen
  • Mehden
  • Meintzen
  • Mekede
  • Melgunow
  • Melissino
  • Melville
  • Memel
  • Mende
  • Mengershausen
  • Meppen
  • Mer (Meeren)
  • Mercklin
  • Merenschede
  • Mergenthal (Mergendahl)
  • Merkenich
  • Merlich De Merlinde Beausen
  • Meschede
  • Meschtschersky
  • Meteler
  • Metstacken
  • Meuseler
  • Mex
  • Meyborch
  • Meyen
  • Meyer (Kuramaa)
  • Meyer (Liivimaa)
  • Meyercrantz
  • Miaskowsky
  • Michalkowski
  • Mickwitz
  • Mier(c)z(i)ewski
  • Mierzwinski
  • Mikulitsch
  • Minden
  • Minding
  • Minnekorp
  • Miram
  • Mirsowski
  • Mitau
  • Mittendorff
  • Mitzlaff
  • Mlodasky
  • Moczulski
  • Modée v. Cronenburg
  • Moden
  • Modorowsky
  • Moselewsky
  • Möller-Sakomelski
  • v. d. Molen
  • Molner
  • Moltke
  • Moltke
  • Monheim
  • Monkiewicz
  • Monod
  • Mor
  • Mörner
  • Morr
  • Morrien
  • Morstin (Morstein)
  • Morum
  • Mo(h)sen (Mohss)
  • Moskalew
  • Muchanow
  • Muchiu
  • Muede
  • Muhl
  • Müller
  • Müller (Liivimaa)
  • Müller v. d. Lühnen
  • Mümmel
  • Münch
  • Münchhausen
  • Mündenhausen genannt Schröders
  • Müthel
  • Muldau
  • Mulert (Kuramaa)
  • Mumm
  • Munck
  • Mundes (Mundus)
  • Munnenberg (Munnerberg)
  • Munster
  • Murchgraf
  • Murren
  • Mus
  • Museke
  • Mussin-Puschkin
  • Myller (Eestimaa)

N[muuda | muuda lähteteksti]

  • Nageln
  • Napiersky
  • Nappale
  • Narbutt
  • Narkiewicz
  • Narutowicz
  • Nattamule (Nadamula)
  • Natzmer
  • Nazzius
  • Neheimsiehe
  • Neyhem
  • Neidenburg
  • Neil
  • de Nestwede
  • Neuendahl
  • Neuenkirchen (Neukirch, Niekirch, Nykerk)
  • Neumann (Kuramaa)
  • Neydenburg, vt. Neidenburg
  • Neyhem
  • Nicolai
  • Niedermüller
  • Nielsen
  • Niemann
  • Nienhof gen.v. d. Leye
  • v. dem Nienhus
  • Nienstädt
  • Niethof
  • Ninegal
  • Nirnen
  • Nissen
  • Nöding
  • Nötken
  • Nolte
  • Nonart
  • Nordeck vt.Witte
  • Nordeck zu Rabenau
  • Nordenberg
  • Nordhausen
  • Noreiko
  • Noth(h)aft
  • Nothorf
  • Notleben
  • Nottbeck
  • Notter
  • Nyeland
  • Nyenborch
  • van der Nyenbrugghe
  • Nyenlo
  • Nyenstedt vt. Ninestedt
  • Nyperen

O[muuda | muuda lähteteksti]

  • Oberg
  • Oberhof
  • Ochten
  • Odenpe
  • Oern
  • Oernklou
  • Oerten
  • Oertel
  • Oetken
  • Ol (Oalle)
  • Oldekop
  • Oldendorf
  • Oldern
  • Old(e)rogge
  • Oloffson
  • Olszowski
  • Oom (Ohmb, Ohm, Oheimb) (Eestimaa)
  • Orghaile
  • Orlow-Dawydoff
  • Orseln
  • Orth (v. Mannlingen)
  • Oskirka
  • Ossenbruch
  • Ossmann
  • Osterwald
  • Osthoff
  • Osthusen (Ostinchusen)
  • Von Ostmann
  • Ostrominsky
  • Ottonissen
  • Oubril
  • Overlacker (v. Wychling, Wischling, Witschling)
  • Overdunck
  • Owerhagen
  • Oxenstjerna

P[muuda | muuda lähteteksti]

  • Pacht
  • Pacewsky
  • Pacz
  • Padelügge
  • Pallandt
  • Pallevere
  • Palm
  • Palmenberg
  • Palmström
  • Palmzweig
  • Paltessum
  • Panck
  • Panthenius
  • Pan(t)zer
  • Pape
  • Papen
  • Papendorf
  • Pappritz
  • Parembeck
  • Parmel
  • Parrot
  • Parsseval
  • Parsow
  • Pasike
  • Passit
  • Paszkiewicz
  • Paszkowski (Paschkowsky)
  • Pattimer
  • Paucker
  • Pauer
  • Pauffler (Kuramaa)
  • Paul
  • Pawlowski
  • Pawlowitsch (Kuramaa)
  • Pegauberg
  • Peistel (Peustel)
  • Pen(t)z(en)
  • Pepersack
  • Pereira
  • Perende
  • Pernigel
  • Petersenn
  • Peucker
  • Perseval(le)
  • Pevener (Peuwener)
  • Pezold
  • Pfeiffer
  • Pfeil
  • Pflock
  • Phasian
  • Philips
  • Philip
  • Piatkowski
  • Pickardt
  • Pieniźek
  • Pierson v. Balmadis
  • Pihlemann
  • Pilitowski
  • Pinnau
  • Pirtz
  • Pischke
  • Pistor
  • Pitkever(e)
  • Plat
  • Plate
  • Platen
  • Plato
  • Platzbech (Platzbeck) (Liivimaa)
  • Plenzner
  • v.Plen(t)zdorf
  • Pleskow
  • Plesse
  • Plessen (Liivimaa)
  • Poch
  • Polchow
  • Pole
  • Polem
  • Polus
  • Pommer-Esche
  • Po(e)ppelman(n)(Eestimaa)
  • Poppe(u)
  • Porribe
  • Porten
  • Poykeyerewe
  • Porthan
  • Possiet (de Rossiet)
  • Pott v. Luberas
  • Potthorst
  • Pottwig
  • Prätorius
  • Prahl
  • Preetzmann
  • Preiss
  • Preiswald
  • Preen (Liivimaa)
  • Prietz (Liivimaa)
  • Prior(t)
  • Protten (Liivimaa)
  • Przezdziecki (Kuramaa)
  • Purschewsky
  • Puciata
  • Purtz(e)
  • Purgolt

Q[muuda | muuda lähteteksti]

  • Quadt
  • Qualen v. d. Sedeckgenannt
  • Querfeld
  • Quernheim

R[muuda | muuda lähteteksti]

  • Rade (Rode),
  • von dem Radecki
  • Radloff
  • Radzialkowsky
  • Radzibor
  • Radziwill
  • Rädeken
  • Raeder
  • Ragotzky
  • von Raison
  • Rakowsky
  • Ralicken
  • Ramel
  • Ramm
  • Ramsay
  • Rantzau-Asdal
  • Rappe
  • Rascha
  • Raschau (Saaremaa)
  • Rasp
  • Rath
  • Rastijerwe
  • Rathenow
  • Rathlef
  • Rassburg
  • Ratsch
  • Ratzky
  • Ratzeburg
  • Ratzen
  • Ratzwill
  • Rauschke
  • Rautenschild
  • Ravenslage
  • Rawen
  • Rawitsch
  • Rebock
  • Redtberge
  • Recenfelt
  • Reenhorn
  • Rehan
  • Rehnhorn
  • Reich
  • Reichard I (Kuramaa)
  • Reichard II (Liivimaa)
  • Reichard III (Liivimaa)
  • Reichard IV (Liivimaa)
  • Reichardt (Liivimaa)
  • Reichart
  • Reichau
  • Reichenbach I (Liivimaa)
  • Reichenbach II (Eestimaa)
  • Reimers I (Eestimaa)
  • Reimers II (Liivimaa)
  • Reimers
  • Reimersen (Liivimaa)
  • Rein
  • Reinicke
  • Reinthal
  • Reisenbach
  • Reissner
  • Remlingrode
  • Renner
  • Rennerfelt
  • Renngarten
  • Rennhausen
  • Renningk
  • Rente, Renten
  • Repnin
  • de Rese
  • Reseler, Resler
  • Reuss
  • Revel, Reval
  • Reyger
  • Reyher
  • Reyne (Reen)
  • Richen (Richer)
  • Richterfelt
  • Rieckhoff
  • Rieder
  • Riedt
  • Riegemann
  • Riemann
  • Riesemann
  • Riesenkampff
  • Riewe(s)
  • Rigemunde
  • Rimscha
  • Ringenberg
  • Ringstedt I
  • Ringstedt II
  • Rinne
  • Ripen
  • Risebieter (Risbit, Resbytte, Rysebit, Rysbyter)
  • Ritter
  • Rittich
  • Robertson
  • Rocklenge
  • Rodde
  • Roddenberge
  • Rode
  • von dem Rode
  • Roden
  • Rodembeck
  • Rodenberg
  • Rodenburg
  • Rodensheim, Rodenstein
  • Rödinger
  • Rodinghausen
  • Roebel
  • Roeling
  • Roemeling
  • Roemer I(Liivimaa)
  • Römer (Eestimaa)
  • Röpenack
  • Röshack vt. Rosenhacke
  • Rogga
  • Roggenbau
  • Rogozinsky
  • Rohn
  • Rokel
  • Rolshausen
  • Roper
  • Rosee
  • Rosenberg
  • Rosenbom
  • Rosenburg
  • Rosencron
  • Rosenfeldt
  • Rosenhagen (Rosenhaugen, Rossenhagen, Rosshaghen)
  • Rosenlindt
  • Rosenstock
  • Rosenstrauch
  • Rosladin
  • Rossine
  • Rostock
  • Rotert
  • Roth
  • Rothase
  • Rothermund
  • Rothusen
  • Rottendorph
  • Rover
  • Roznowsky
  • Rubenau
  • deRuden
  • Rudow
  • Rücker
  • Rückmann
  • Rühl I
  • Rühl II
  • Rüther
  • Rützen
  • Ruge
  • Ruhendorf
  • Ruland
  • Rumor
  • Rundstein
  • Runenberg
  • Runow
  • Rupleben
  • Ruppert
  • Ruprecht
  • Ruschaw
  • Ruschlitz
  • Russenberg
  • Rute,Ruth
  • Rutenberg
  • Rutensköld vt. Rautenschild
  • Rutenstjerna
  • Rutzki
  • de Ryck
  • Rymkewicz
  • Ryning

S[muuda | muuda lähteteksti]

  • Sabelhjerta
  • Sacjk
  • Saffenberg
  • Saft
  • Sage
  • Sahmen
  • Salemann
  • Salis
  • Salisch
  • Salmanowitsch
  • Salsen
  • Salvius (Adler-)
  • Sander
  • Sangerhausen
  • Sassendorf
  • Saszewicz
  • Saunsheim
  • Savejerwe
  • Sayn
  • Schablowsky
  • Schachten
  • Schade
  • Schaf(t)rath
  • Schall von Bell
  • Schaphovet (Schapeshoveth, Schapeshofft, Schafshaupt)
  • Schaffenberg
  • Schau
  • Schauenberg
  • Schaum
  • Schaumann
  • Scheding, Scheiding
  • Schedunk
  • Scheel
  • Scheliha
  • Schenck von Nydeck
  • Schenk von Schenkendorf
  • Schenck
  • Tantenburg
  • Schenck von Werden
  • Schenk von Winterstätten
  • Schenen
  • Scherembeck (Scherenbeke)
  • Scherseling
  • Schettern
  • Scheven
  • Schick
  • Schidlowsky
  • Schiemann
  • Schievelbein
  • Schilder
  • Schlidt
  • Schilling von Cannstadt
  • Schimmelpfennig
  • Schip
  • Schladen
  • Schlau
  • Schleyer
  • Schlichting
  • Schlüt(t)er
  • Schmedemann (Smedemann)
  • Schmerten vt. Smerten
  • Schmertzing
  • Schmieden
  • Schmieden
  • Schmidt
  • Schmoeling
  • Schmoll
  • Schabel
  • Schnakenburg
  • Schneiders
  • Schnell
  • Schnellenberg
  • Schönberg I (Schonenberg)
  • Schönberg II
  • Schoene
  • Schöning(en)
  • Schöpff
  • Scholler
  • Scholvin
  • Schoten
  • Schott von Schottenstein
  • Schrapter (Schraffer)
  • Schreiber
  • Schrenck
  • Schrewe
  • Schrippen
  • Schröder (Liivimaa)
  • Schröder, Paju mõisast (auf und zu Lude-Grosshoff) (Liivimaa)
  • Schroeder (Eestimaa)
  • Schroeder von Treuleben (Liivimaa)
  • Schrowe
  • Schruteck de Monteselva
  • Schubbe
  • Schürren
  • Schütz (Skytte) Schütte, Schütten
  • Schuiski
  • Schulze
  • Schultz (Saaremaa)
  • Schulte (Schuldt) (Livland)
  • Schultz
  • Schultzenberg
  • Schu(h)macher
  • Schunckel
  • Schungel (Bockenförde, genannt)
  • Schurborg
  • Schuren
  • Schwalbach
  • Schwan I (Kuramaa)
  • Schwan II (Eestimaa)
  • Schwanberg
  • Schwander(n)
  • Schwanlodt
  • Schwansbell
  • Schwartz I (Liivimaa)
  • Schwartz II (Eestimaa)
  • Schwartz III (Liivimaa)
  • Schwartz IV (Liivimaa)
  • Schwartz V (Eestimaa)
  • Schwartzborch
  • Schwarz
  • Schwech
  • Schweder
  • Schwemblas
  • Schwembler auf Loseman
  • Schweden
  • Schwertzell
  • Schwindern
  • Scotus von Scott
  • Scott
  • Seck
  • Seckholt
  • Seckler
  • Seckwolde
  • Sedeler vt. Zedeler
  • Seebeck
  • Seeberg
  • Seelen
  • Seeler
  • Seemann
  • Seemann-Jesersky
  • Seemund
  • Seezen
  • Segebade von Krummenhagen
  • Segenhagen gen. Anstel
  • Segerodt
  • Sehestädt
  • Segewolde
  • Sehrwald
  • Seidel
  • Selbach
  • Selgowsky
  • Sempf
  • Semps
  • Senff
  • Sendenhorst
  • Sengbusch
  • Seraphim
  • Serhol
  • Serbin
  • Seulenberg
  • Sewinkhusen
  • Seumes
  • Seyer
  • Sicard
  • Sieber
  • Silfvergren
  • Silfverhjelm
  • Silverpatron
  • Silverstjerna
  • Silfverstrale
  • Siegernkorn
  • Siegfried von Lindenberg
  • Simzon de Sindato
  • Sinten (Synten)
  • Sjöfelt
  • Sippe
  • Sittmann
  • Sivke (Suwike)
  • Siwicki
  • Skirmunt
  • Skytte I
  • Skytte II (Tuutari Skytted, Freiherren auf Duderhof) (Liivimaa)
  • Skytte
  • Skitta
  • Slegeregen (Sleregon, Slereen, Slereyn)
  • Smedingh
  • Smelen vt. Schenen
  • Smerten
  • Smit
  • Smolian
  • Smuglewitsch
  • Snarsky
  • Snoilsky
  • Sobbe
  • Soeden
  • Soest
  • Sokolowski
  • Soldan
  • Solimani
  • Soltan
  • Sone
  • Sonnenberg I.
  • Sonnenberg II.
  • Soop
  • Sorsevere (Sorsevir)
  • Souchay de la Duboisiere
  • Spanheim
  • Sparrberg gen. Hundertmark
  • Sparre
  • Sp(a)arremann (Saaremaa)
  • Specht
  • Spee
  • Spenckhusen
  • Spengel
  • Sperling
  • Sperreuter
  • Spill
  • Spreckelsen
  • Sprengel
  • Sprenger
  • Sprengtporten
  • Staack
  • Stade
  • Stalarm
  • Stalhammar
  • Stalhandske (Stahlbansch)
  • Staler
  • Stalhöwet
  • Stalbiter
  • Stamm
  • Stallenbach
  • Stampehl
  • Stankiewicz
  • Stapel
  • Starcke
  • Starkloff
  • Steckemess
  • Stede
  • Steene (Stein)
  • Stedingk
  • Stefken
  • Stegmann
  • Stegemann
  • Stein
  • Steinberg
  • Steinhaus (Stenhus)
  • Steinkirch
  • Steinkule
  • Stempowski
  • Steneke
  • Stenger
  • Stenhaus vt. Steinhaus
  • Stern
  • Sternburg
  • St(j)ernkreutz
  • Sternshcild (Stjernsköld)
  • Steven
  • Sticinsky
  • Stidinger
  • Stilliger
  • Stipel
  • Stockem (Stockheim)
  • Stockmann
  • Stössel
  • Stöver
  • Stövern
  • Stoffregen
  • Stoll
  • Stoltervoth
  • Stoppesack
  • Storck
  • Stormhöfvel
  • Stormkrantz
  • Strassburg I.
  • Strassburg II.
  • Strauch
  • Strawinski
  • Streiff (Straffer) v.Löwenstein (Lauenstein)
  • Stresow
  • Striecker
  • Stritzky
  • Strömfelt
  • Stromberg
  • Struckman(n)
  • Struerus
  • Strünckede
  • Strutteln
  • Struve
  • Stuart I.
  • Stuart II.
  • Stuckland
  • Sture
  • Sturmann
  • Sturtz (Stürtz, Sturz)
  • Stuten
  • Suchodolsky
  • Suchowsky
  • Sudden
  • Sukau (Suckow)
  • Sulen
  • Sundern
  • Super
  • Szwab
  • Swenditzky
  • Swighe
  • Swidrinsky
  • Synten vt. Sinten
  • Syrenberg
  • Szadurski
  • Szaniawski
  • Szostakowzki

T[muuda | muuda lähteteksti]

  • Tabean
  • Tacke(n)
  • Talaczko
  • Talat-Kelpsch
  • Tallberg
  • Tallefelt
  • Tan(c)k(en)
  • Tansky
  • Tarnowsky
  • Taubenheim
  • Tausass (D(a)usess)
  • Tawasistierna
  • Tecklenburg
  • Tegnagel
  • Teibner
  • Telgete (Tellechte, Telchte)
  • Tenner
  • Tepel
  • Terrestever
  • Tettau
  • Teubner
  • Teucher
  • Teuffel
  • Then (Tenen, Tehen, Thienen?!)
  • Theuring
  • Thieren
  • Thiringk
  • Thoën
  • Thomsen I.
  • Thomsen II.
  • Thomstorff
  • Thonus
  • Thoreyde
  • Thoury d'Inaumont
  • Thümen
  • Thumb von Weingarten
  • Thurn und Valassina
  • Tieden
  • Tiefenbruck
  • Tiepolt
  • Tiling
  • Tillbach
  • Timm
  • Timmermann
  • Timroth
  • Tirgart
  • Tittfer
  • Tobien
  • Tobiesen
  • Tödwen
  • Törne
  • Törnffycht
  • Tois
  • Tolcks
  • Tolk
  • Tolstof, Boncza v.
  • Tomaszewski
  • Tornei(y)
  • Torstensson
  • Torwigge
  • Tott
  • Toulouse-Lautrec
  • Transköld
  • Travelmann
  • Trecht
  • Trefurt
  • Treumund
  • Trieben
  • Treppen
  • Trojanowsky
  • Türck
  • Tunderfeldt
  • Tungel
  • Tunzelmann
  • Tur
  • Tuweson
  • Twardowsky
  • Tyle
  • Tyr

U[muuda | muuda lähteteksti]

  • Udam
  • Udenküll (Udeküll)
  • Ude(n)sen, Udesam
  • Ueltzen
  • Uhlstädt
  • U(h)lenbrock
  • U(h)rader vt. Urader
  • Ulfeld
  • Ullmann
  • Ulner
  • Uloth
  • Unferhehrt
  • Unna
  • U(h)rader vt. Urader
  • Ure
  • Utrecht

V[muuda | muuda lähteteksti]

  • Vaerst
  • Vandyk
  • Varexe
  • Veh
  • von dem Velde
  • Velmede
  • Velten
  • Velthusen
  • Velven
  • Velyn
  • Vemund
  • Venediger
  • Verdelet de Fornay
  • Verden
  • Vermehr
  • Vestring
  • Vethen
  • Vetter
  • Viant
  • Vick
  • Vicken
  • Vicsen (Viecsen ,Viczen)
  • Viden
  • Viereck
  • Viffhausen
  • Villon
  • Vinario
  • Vinke v. Overberg
  • Vinkenau
  • Virgin
  • Vogel
  • Vogelsang
  • Vogt I (Liivimaa)
  • v. Vogt (Eestimaa)
  • Vogt von Elspe
  • Voigt (Kuramaa)
  • Volckmar
  • Volkmerv.
  • Volkmershausen
  • Volland v. d. Lande
  • Volphem
  • Vorkampff-Laue
  • Vorssem
  • Vorste (v.d., v.)
  • Voss
  • Vossbeck
  • Vossunger
  • Vrane
  • Vredenbeck
  • Vrese
  • Vresenberg
  • de Vriess
  • Vulpius
  • Vustnik von Scholler

W[muuda | muuda lähteteksti]

  • Wacholt
  • Waschschlager
  • Wachtel
  • Wacke
  • Wackede
  • Wackerbart
  • Wadenfelt
  • Wagner, Edle v.
  • Wagenburg
  • Waineken
  • Walgarden
  • Walkendorf
  • Wallen
  • Wallenrodt
  • Wallenstein
  • Walliger
  • Wallwyk
  • Walm
  • Walmes, Walmus
  • Walter
  • Walther (Kuramaa)
  • Wan(d)thoff
  • Wangelin
  • Wangenheim
  • Wanneken
  • Wardenberg
  • Warendorf
  • Warmsdorf
  • Warnecken
  • Warner
  • Warninghausen
  • Wartberg
  • Wasaburg
  • Waskowitz
  • Wasmundt
  • Watrinsky
  • Watsel (Watzel)
  • Wayguth
  • Waźiúsky
  • Weckebrodt (Boderik, nimetatud ka Weikebrodt, Wackbrodt)
  • Wedderden
  • Weddigen
  • Wedewess (Wedwyss)
  • Weforssen
  • Wege
  • We(n)gierzki
  • Wegner
  • Wehren
  • Weidemeier
  • Weidenbaum
  • Weidenhayn
  • von der Weipte
  • Weisenberg
  • Weiss I
  • Weiss II
  • Weisse
  • Weisspfennig
  • Weitbrecht
  • Weitzenbreyer
  • Wele
  • Welling
  • Welmen
  • Wel(l)s
  • Welpendorf
  • Weltzien
  • Wenden
  • Wendt
  • Wentzell von Hohenbach
  • Wentzer
  • Wentzlau (Weszlow)
  • Werda, genannt Nöding
  • Werden
  • Werne(n) Werne, vt. ka Wehren (Tallinn)
  • Wereszczynski
  • Werhe
  • Wermink (Werning, Wernung)
  • Werminkausen
  • Wernick
  • Wernick(en)
  • Wesenberg
  • Wessal, Wessel
  • Wesseler
  • Wesseling, Schiffhausen genannt Wesseling
  • Wesselowsky
  • Wessen
  • Westberg
  • Westermann
  • Westerott
  • Westrup
  • Wetterstrand
  • Wevell von Krüger
  • Weys(s)enhoff
  • Wibbeking
  • Wichert
  • Wichmann
  • Wickede (Wichede)
  • Wieckeden
  • Wiecken
  • Wiedemann
  • Wiegell
  • Wieli(c)zko
  • Wifferling
  • Wilburg
  • Wilcken
  • Wilda
  • Wildenberg
  • Wilferling
  • Wiler
  • Willebrand
  • Willemsens
  • Willen
  • Willerhausen
  • Willich
  • Willisch
  • Willigman
  • Wilm
  • Willmann
  • Wilpert
  • Wiltschütz
  • Winckelmann
  • Windthausen
  • Wingarten
  • Winkler
  • Winne
  • Winter I
  • Winter II
  • Winter III
  • Wiring
  • Wirsberg (Wirtczburger, Wyrczbur)
  • Wischell
  • Wisniewski
  • Wisotzky (Wysocki)
  • Wissel
  • Wissen
  • Witt
  • Witte I (Liivimaa)
  • Witte II (Liivimaa)
  • Witte III (Eestimaa)
  • Witte IV (Kuramaa)
  • Witte von Lilienau
  • Witte von Nordeck (Liivimaa)
  • Witten
  • Wittenberg
  • Wittenburg
  • Wittenhove
  • Witting
  • Wittkop
  • Wittorff
  • Wlasziborsky
  • Woister
  • Wöhrmann
  • Woghensun
  • van dem Wolde (de Sylva)
  • Woldeck
  • Woldenburg
  • Wolderso
  • Wolf I
  • Wolf II
  • Wolfframsdorff
  • Wolfskehl
  • Wolkenis
  • Wolkow
  • Wolsky
  • Wolthus, Woltershausen
  • Wopersnow (Woperssnaw)
  • Worminckhausen (Worckmyckussen, Worminckhusen)
  • Woynowsky (Voinowski)
  • Woysoky (Woyski)
  • Wrage
  • Wright
  • Woff, Wulff
  • Wulffen
  • Wulffert
  • Wulffius
  • Wunsch
  • Wynike
  • Wysenbergh

Y[muuda | muuda lähteteksti]

  • Yhrmann

Z[muuda | muuda lähteteksti]

  • Zabeltitz
  • Zach(a)risson
  • Zadzik
  • Zaghe
  • Zagórski (Zahorski)
  • Zaleski (Saleski)
  • Zaluski (Thabarz-Zaluski von Zaluskie)
  • Zamoyski(Zamosé-)
  • Zanty
  • Zawadzky (Sawatzky)
  • Zboiúski
  • Zebrowski
  • Zedeler (Sedeler)
  • Zee
  • Zeier
  • Zeiss
  • Zeligowsky
  • Zelle
  • Zibet
  • Ziegenhorn
  • Ziegler
  • Zielbauer
  • Zi(e)linski
  • Zeimanowsky
  • Ziesing
  • Zimmermann (Kuramaa)
  • Zimmermann (Liivimaa)
  • Zindt
  • Zischa
  • Zismer
  • Zollner von Rothenstein
  • Zuckerbecker von Büschen
  • Zül(l)ich(au)
  • Zugehör
  • Zweiffel(n)
  • Zweyberg
  • Zweytinger
  • Zwilling
  • Zwingmann

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

Kirjandus[muuda | muuda lähteteksti]

  • Der Adel der Russischen Ostseeprovinze, Der Nichtimmatrikulirte Adel