Õiglaste allee: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
P →‎top: pisitoimetamine using AWB
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
<br />[[Pilt:Jerusalem, view at Yad Vashem museum.JPG|pisi]]
Tegelikult on Õiglaste alleel veel ühele inimesele märgitud elukoha riigiks Eesti see on Polina Lentsman ja huvitav on see sellepärast et ta sündis Krimmis Eesti külas. http://www.yadvashem.org/yv/pdf-drupal/estonia.pdf ja siin ka tema lugu http://db.yadvashem.org/righteous/family.html?language=en&itemId=4405645[[Pilt:Jerusalem, view at Yad Vashem museum.JPG|pisi]]
'''Õiglaste allee''' on paik [[Iisrael]]is [[Yad Vashem]]i muuseumis, kus iga inimese mälestus, kes riskis omaenda ja oma lähedaste eluga, et päästa juute [[Holokaust]]i käest, on jäädvustatud nimelise puu ja mälestustahvli näol. Eestlastest on seal ainsana jäädvustatud [[Uku Masing]] ja [[Eha Masing]], kes varjasid saksa okupatsiooni ajal [[Isidor Levin]]it.
'''Õiglaste allee''' on paik [[Iisrael]]is [[Yad Vashem]]i muuseumis, kus mälestatakse nimelise puu ja mälestustahvliga neid, kes riskisid enda ja oma lähedaste eluga, et päästa juute [[holokaust]]i käest.
Eestlastest on seal jäädvustatud [[Uku Masing]] ja [[Eha Masing]], kes varjasid Saksa okupatsiooni ajal [[Isidor Levin]]it.


<gallery>
<gallery>

Redaktsioon: 13. november 2019, kell 06:46


Õiglaste allee on paik Iisraelis Yad Vashemi muuseumis, kus mälestatakse nimelise puu ja mälestustahvliga neid, kes riskisid enda ja oma lähedaste eluga, et päästa juute holokausti käest.

Eestlastest on seal jäädvustatud Uku Masing ja Eha Masing, kes varjasid Saksa okupatsiooni ajal Isidor Levinit.

Välislingid