Arutelu:Raadio Viru

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Ähvardus ja sellele reageerimine[muuda lähteteksti]

Sain niisuguse ähvarduse:

MIS TOIMUB! KURAT, KORDAN VEELKORD: MINU NIME EI TOHI KASUTADA RAADIO VIRUGA SEOSES. Kuradi värdjas raisk. Ma saan nagunii su kätte ja taon su kurikaga segi kui vaja lasen su sittapea metsa viia. On selge v?

Kas tuleks pöörduda politseisse või nõudmisele järele anda? Andres 24. september 2009, kell 10:02 (UTC)
Minu meelest võiks sellisest ähvardusest küll ka politseile teatada. --Epp 24. september 2009, kell 10:16 (UTC)
Jah, see on selge ähvardus ning sellega saab tegeleda ka politsei. Järgi ei peaks andma, pealegi mulle tundub, et see kes siin kirjutab, on lihtsalt üks nimekaim. --Mona 24. september 2009, kell 10:28 (UTC)
: Andke minna!!! Kui te inimese juttust aru ei sa siis mida ma pean tegema. Ma palusin teid aluses heaga, aga teie vastasite ülbelt, et söö sitta mees. OK, mitte küll nii ropult, aga mõtte jäi samaks.

Ma ei saa aru, kas ma palusin midagi võimatut v? Ma arvan, et igal inimesel on õigus kas siis lasta või keelata oma nime kasutamist avalikes kohtades. Viruma teatajale ma lubasin, aga vikipeedia pole minukäest luba küsinud. Või see koht seisab headest tavadest ja seadustest kõrgemal? Kui inimesel ei ole enam õigust oma nime kasutamist kontrollida siis milleks talle üldse nime enam vaja. Ühesõnaga, kui teie ei pöördu politseisse siis pöördun ma ise ja nõuan oma nime kasutamise lõppetamist viki keskonnas.

Ja pisut seadustest ka. Ähvarduseks loetakse politseis seda, kui mu käes on kurikas ja ma teen viibutuse ohvri suunas. Selle toimingu eest on maksimum karistus 1 aasta aga tavaliselt tehakse trahv. Taolise ähvarduse eest aga ei näe seadus ette mingitki karistust. See on lihtsalt teie rahustuseks. – Eelneva allkirjata kommentaari kirjutas [[Kasutaja:|]] ([[Kasutaja arutelu:|arutelu]] • kaastöö) 24.09.2009.

Muidugi võite politseisse pöörduda.
Aga mõtlesin vahepeal järele ning leian, et põhimõtteliselt me võime seda teha küll. Kõnealusest isikust nähtavasti niikuinii artiklit teha ei saa, seetõttu pole ka tema nime mainimine tingimata vajalik. Artiklis on reklaami elemente ning küllap tuleb siit muudki materjali eemaldada. Andres 24. september 2009, kell 11:31 (UTC)
Eelpool ära toodud ähvardus on Karistusseadustiku § 120 järgi karistatav.--WooteleF 24. september 2009, kell 11:48 (UTC)

Asjaosalise isikuga on tehtud Virumaa Teatajas siiski ka põhjalik intervjuu tema töö kohta. Andres 24. september 2009, kell 11:46 (UTC)

Ma hästi ei usu, et siinse skandaali korraldaja on reaalne . Selline sõnavõtt võrduks ju sulaselge ametialase ja suhtlusalase suitsiidiga. Kes palkaks tööle inimest, kelle väljenduslaad on selline. Intervjuus ju ütleb , et peab lugu viisakatest inimestest. Pigem lärmab siin keegi, kes tahab blameerida. Intervjuu kommides käib teistlaadi sõnasõda [1]. Ja üldse, teave kohta internetis on üldiselt positiivne. Raske uskuda, et tema sellise pilves narkari stiilis üllitisega siin esines. Aga paraku on tal ka vaenlaseid. Näiteks "Kusmin on ju täielik idioot, kaks aastat jäi istuma, eesti keele tunnis oli vabakuulaja, kuna tal olid düskraafiku paberid (pole võimeline õigesti kirjutama). Savisaare toetajad ju taolised ongi." Sellise kommentaari kirjutaja võis vabalt kogu siinse jama produtseerida. Et asjas selgusele jõuda, peaks reaalsele meili saatma ja järgi küsima. Kas või juba sellepärast, et minu arust vääriks antud inimene küll eraldi artiklit.--Rünno 24. september 2009, kell 13:23 (UTC)

linkisin isiku [[]]--Estopedist1 (arutelu) 7. veebruar 2016, kell 00:48 (EET)[vasta]

Vigane siselink[muuda lähteteksti]

Link programm viib valesse kohta. Ma ei tea, mida sellega teha. Andres 24. september 2009, kell 11:35 (UTC)


Kohalikud ja regionaalsed raadiod on Virumaal tegutsenud aastast 1991. Aastate jooksul on jaamad kandnud erinevaid nimesid ning tegijad, jaamade omanikud ja stuudioruumid on vahetunud korduvalt.

Võtsin välja, sest see pole teemakohane. Andres 24. september 2009, kell 11:38 (UTC)

toimetage jah, minu nimi ka sealt minema. Oleksin väga tänulik. – Eelneva allkirjata kommentaari kirjutas 24.09.2009 (arutelukaastöö).


Raadio Virut ei tohi segamini ajada Viru Raadioga, mis tegutses kuni aastani 2002 Ida-Virumaal ning allus Eesti Raadiole.[1]

Võtsin välja. Vastav märkus on artikli alguses. Andres 24. september 2009, kell 11:52 (UTC)

Kerli Dello töötas Raadio Virust lahkumise järel seitse aastat Kuku Raadio uudistetoimetajana, kuni aastal 2007 sai temast ETV argipäevase hommikusaate "Terevisioon" uudistetoimetaja.[2]

2007. aastal jaamas ajaloosaadet "Ajast või arust" juhtinud Vallo Reimaast sai sama aasta kevadel regionaalminister.[3][4]

Need asjad ei puutu siia. Andres 24. september 2009, kell 12:05 (UTC)

Mikk Nurga ("Tere hommikust, Virumaa", "Eesti Asi")

Varasem versioon. Andres 15. detsember 2009, kell 22:51 (UTC)

Varasem redaktsioon:

2008. aasta lõpust on Raadio Viru meeskonnas:

Andres 4. mai 2010, kell 22:52 (EEST)[vasta]


Kas see viimane lisandus tähendab, et raadio lõpetas tegevuse? --Epp 12. juuni 2012, kell 00:12 (EEST)


Katkine link 2[muuda lähteteksti]

Korduval kontrollimisel on leitud, et järgnev välislink ei tööta. Kontrolli selle toimimist ja vajadusel paranda vigane link.

--MastiBot (arutelu) 7. juuli 2013, kell 00:05 (EEST)[vasta]