Arutelu:Alati Ustav

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kas väärib artiklit? Ühing tegutses üsna lühiajaliselt.--WooteleF 19. august 2008, kell 20:16 (UTC)

Pooldan artiklit. Andres 20. august 2008, kell 09:42 (UTC)

Pooldan AU artiklit kuid KINDLASTI tuleb seda täiendada ja muuta - eelkõige viimast[muuda lähteteksti]

Momendil jääb sellest jääb mulje, nagu see oleks põhiliselt ühe inimese üritus (kes sealt lahkus (mõni võib ka öelda, et sunniti lahkuma) enne seda kui Alati Ustava tegevus unne läks) . Kuigi tegelikult suure osa tööst (põhikiri, weebileht/foorumi systeem jne) sai ära tehtud teiste inimeste poolt.

Kogu see peatumise spekulatsioonid peaks ka panema eraldi osa alla "kuulujutud" vms, sest kaitsepolitseile me ei olnud kindlasti suureks ohuks ning ühekordne häkkimine mu serverisse võis olla ka täeisti lambi Öise vahtkonna fanaatik lihtsalt või mõni muu suvaline tatt, sest meie lehe aadress käis läbi mitmest vene foorumist.

Ma räägin kõikide osapooltega läbi ja siis näeme mis teeme

- Waffa -


Sisu on ülemüstifitseeritud ja ilmselgelt ebaneutraalne.--WooteleF 21. aprill 2010, kell 16:57 (EEST)[vasta]


Viskasin suurema soga välja ja otsisin viiteid, kuid midagi pole teha - allikaid napib. Isegi praegu on mitme väite ainus kinnitus internetis Vikipeedia. Kui keegi viitsib toonaseid paberlehti või hilisemaid mälestusteraamatuid lapata, ehk leiab veel midagi.

18. oktoobril 2006 teatas liikumise eestvedaja Sten-Hans Vihmar Sõltumatule Infokeskusele ja ajakirjandusele: "Teatan teile, et kahjuks lõpetas Alati Ustav tegevuse."[viide?]

Kuus kuud hiljem, 27. aprillil 2007 otsustas Valitsuse kriisikomisjon pronkssõduri viivitamatult teisaldada ja hiljem paigaldati monument Kaitseväe kalmistule. Arvatakse, et Vihmarit võidi pronkssõduri teisaldamisest juba varem teavitada ning too otsustas seetõttu ühenduse tegevuse lõpetada.[viide?] WikedKentaur (arutelu) 2. juuni 2023, kell 17:39 (EEST)[vasta]

Alati Ustav distantseerus sel ajal üheks rahvuslaste eestvedajaks peetud, kuid skandaalidesse sattunud Kalev Rebasest, süüdistades teda narkomaanias, ebaväärikas käitumises ning sidemetes Isamaaliiduga[1][2].