Vulkaanide loend

Allikas: Vikipeedia

Siin on loetletud vulkaane. Tegevvulkaanid on eraldi loetletud ka tegevvulkaanide loendis.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y

A[muuda | redigeeri lähteteksti]

AlbemarleAlcedoAgungAmarguraAmpatoAnatahanApoAragatsArarat - Arenal - AsamaAskjaAsoAsuncionAždahak - Augustine - AvatšaAwoe

B[muuda | redigeeri lähteteksti]

BakerBandaiBarrenBaturBeerenbergBezõmjannõiBisoke - BogoslovBromoBulusani vulkaanBurney

C[muuda | redigeeri lähteteksti]

CapelinhosCerro Azul (Galápagose saared)ChimborazoChupiquiñaCitlaltépetlClevelandi vulkaan - ColimaCorcovadoCosigüinaCotopaxi

D[muuda | redigeeri lähteteksti]

Dabbahu - DaisenDalloDamāvandDempo

E[muuda | redigeeri lähteteksti]

EbekoEgonEldfellEmi KoussiEmpung - EpiErebusErta AleEtnaEyjafjallajökull

F[muuda | redigeeri lähteteksti]

Faiali vulkaanFogoFourpeakedFujiFuego

G[muuda | redigeeri lähteteksti]

Gahinga - Galerase vulkaanGalunggungGamalamaGamkunorraGedeGhaie

H[muuda | redigeeri lähteteksti]

HakkodakeHallasanHeklaHualālai

I[muuda | redigeeri lähteteksti]

IrazúIrruputuncuIzalcoIztaccíhuatl

J[muuda | redigeeri lähteteksti]

Jorullo

K[muuda | redigeeri lähteteksti]

Kameruni vulkaanKarangetangKarisimbiKarõmKasatochi vulkaanKatlaKatmaiKeludKenya mägiKerinciKilaueaKilimanjaroKizimenKljutševskaja SopkaKohalaKomagatakeKorjaki sopkaKrakatau

L[muuda | redigeeri lähteteksti]

Lars Christenseni mäetippLlaimaLakiLamingtonLanzaroteLassen PeakLeirhnukhurLlaimaLlullaillacoLokon - Longonot

M[muuda | redigeeri lähteteksti]

MaipoMazama vulkaan - MatavanuMauna KeaMayonMendelejevMerapiMeruMikeno - MistiMomotombo - Mount LiamuigaMount RitterMuhabura - MutnevMyosin-syo

N[muuda | redigeeri lähteteksti]

NyamuragiraNyiragongoNevado del TolimaNgauruhoeNgorongoro

O[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ojos del SaladoOl Doinyo LengaiOmateOrizabaOrosiO-shimaOsorno vulkaan

P[muuda | redigeeri lähteteksti]

Paektu-sanPagan (vulkaan)PapandayanParicutínPavlovPeléePichu PichuPico de São ToméPiibu vulkaan - PinatuboPiton de la FournaisePopocatépetlPopomanaPuracéPuy de Sancy - Puyehue vulkaan

R[muuda | redigeeri lähteteksti]

RainierRaoulRuapehuRuiz

S[muuda | redigeeri lähteteksti]

SabancayaSabyinyo - Saint AugustineSaint BenedictoSaint Helens (vulkaan)Saint KartalaSajamaSakurashimaSangaySanta Maria (vulkaan)San MiguelSantorinShiga mägiShinmoe-dake - SinabungSinarkaSitkinSoputanSoufrière HillsStromboliSurtsey

Š[muuda | redigeeri lähteteksti]

ŠišaldinŠivelutš

T[muuda | redigeeri lähteteksti]

Taali vulkaanTacuneTannaTamboraTanaga vulkaanTapungatoTaranakiTarawaTaraweraTeideTelekiTelica vulkaan - TinakulaTorishimaToussidéTristan da Cunha vulkaanTumaranTungurahuaTurrialba vulkaan

U[muuda | redigeeri lähteteksti]

Ubinas

V[muuda | redigeeri lähteteksti]

VesuuvVulcano

W[muuda | redigeeri lähteteksti]

Wāw an-Nāmūs

Ö[muuda | redigeeri lähteteksti]

Öræfajökull

Vaata ka[muuda | redigeeri lähteteksti]