Mine sisu juurde

Tiiu Mägi

Allikas: Vikipeedia

Tiiu Mägi (sündinud 23. jaanuaril 1959) on eesti ettevõtja ja KutiMuti Noortelaagri juht.

Ta lõpetas 1977. aastal Rakvere I Keskkooli ning jätkas õpinguid Tartu Ülikooli õigusteaduskonnas, mille ta lõpetas 1992. aastal. Lisaks on ta omandanud 2002. aastal noorsootöötaja kutse Tallinna Pedagoogilises Seminaris ning läbinud magistrikursuse 2008-2010 EMTA Lavakoolis.

KutiMuti Noortelaager

[muuda | muuda lähteteksti]

1996. aastast juhib Laulasmaal KutiMuti Noortelaagri tegevust. Alates 2004.aastast tegutseb KutiMuti Noortelaagri juures tema juhitud Laulasmaa Õpilasmaleva rühm.

MTÜ Aktiivikeskus

[muuda | muuda lähteteksti]

Ta on MTÜ Aktiivikeskus loomise eestvedaja, mis alates 2002. aastast korraldab avalikkusele kultuuri- ja spordiüritusi. Üks neist on Teenifest, rahvusvaheline noorte teatrifestival, mida peetakse alates 2003. aastast. Festivali organiseerib Tiiu Mägi juhitav noorte teatriklubi KutiMuti Stuudio. Lisaks on ta seotud Pärtlipäeva pärlide suvelõpu festivaliga Laulasmaal, mis toimub aastast 2012.

Aktiivikeskus on alates 2004. aastast korraldanud Libahundi jälge, seikluslikku rogaini, kaks korda aastas - kevadel ja sügisel. Selle raames on eestlastest rogainisõbrad orienteerunud Põhja-Eesti kaunimatele maastikele, väikesaartele (Naissaar, Aegna, Pakri saared) ning isegi Soome Sipoonkorpi Rahvuspargis.

  • 2019 – Harjumaa sädeinimene[1]
  1. "Aasta sädeinimene: tegelen sellega, mis pakub huvi". Harju Elu. 15. november 2019.

Välislingid

[muuda | muuda lähteteksti]