Svingerlus

Allikas: Vikipeedia
"Svingerid" suunab siia. 2017. aasta Eesti filmi kohta vaata artiklit Svingerid (film).

Svingerlus on elustiil, kus suhtes inimesed vahetavad teineteise partnereid. [1] Paarid, kes tegelevad svingimisega tõestavad sellega tihti, et nende suhe on erakordselt tugev. Nad on aru saanud, et on olemas armastus ja on olemas seks. Svingerid hoiavad need kaks asja võõraste partnerite puhul teineteisest lahus. Nad mõistavad, et armastada ühte inimest tugevalt, ei tähenda, et ei võiks teistega voodirõõme jagada. Svinger’ite peod ei tähenda petmist, vaid vastupidi. Eesmärk on koos partneriga midagi erilist kogeda ja sellest ka paarina võita. Enne peole tulemist on oluline omavahel läbi rääkida sellised teemad nagu armukadedus, piirid ja tabud. Partnerit ei tohi survestada tegema midagi, mida ta teha ei taha. Need teemad on kahtlemata peamised, et suhet ergutada ja tugevdada, mitte lõhkuda.

Svingerdamise üks põhipunkte on see: kui üks ütleb EI, siis see tähendab EI. See tähendab, et kui ühele meist midagi ei meeldi, siis teine ei saa solvuda või jalgu trampida. Nii lihtsalt on ja teise arvamust tuleb aktsepteerida. Isegi kui see sulle ei meeldi.

See kas svingerdajad seksivad väljavalitud paaridega eraldi tubades, ühes voodis, kas teine pool jälgib/vaatab või seksib eraldi on kokkulepete ehk reeglite küsimus. Inimesed ja nende huvid on erinevad. Üks mis kindel, sellistel pidudel või sellistes klubides, ei pea üldse seksima kui sa ei taha. On neid, kes võtavad endale kolmandaks mehe, on neid, kes eelistavad naist. On neid, kes tahavad teha asju suuremas kambas ja neid, kes tahavad seksida kõrvuti ja neid kes tahavad seda teha eraldi. Selles tuleb muidugi eelnevalt omavahel kokku leppida, et mis on go ja mis no-go.

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. ^ https://libertine.center/svingerite-abc-kes-on-svingerid