Rebecca Zadig

Allikas: Vikipeedia
Rebecca Zadig
Rebecca ja Arash (2009)
Rebecca ja Arash (2009)
Sündinud 27. juuli 1982 (41-aastane)
Limhamn, Rootsi
Stiilid popmuusika, tantsumuusika
Elukutse laulja
Tegev 2003–2010

Emma Rebecca Zadig (sündinud 27. juulil 1982 Limhamnis) on Rootsi laulja.

Karjäär ja elu[muuda | muuda lähteteksti]

Rebecca Zadig oli külalisesineja Arashi laulus "Temptation", mis oli tegelikult uuem versioon tema enda laulust "Temptation", kus samuti Arash kaasa lõi (sel ajal tuntud kui ''Alex''). Laulusõnad on märgatavalt erinevad. Kui Rebecca versioon oli ingliskeelne koos Arashi pärsiakeelse soologa, siis Arashi versioon oli pärsiakeelne laul ingliskeelse refrääniga. Mõlemal on olemas ka video. Esimese versiooni video kujutab Arashi ja Rebecca autorallit mängurajal ja päriselus, mille võidab Rebbecca. Teise versiooni video kujutab Arashi järgnemist naistele, mis lõppeb tantsimisega.

Järgmine ühine singel oli "Suddenly", millest nii suurt hitti ei saanud. Aastal 2009 anti Prantsusmaal välja selle laulu uus versioon "Près de toi", mille tegi raï-laulja Najim. Ta lisas inglis- ja pärsiakeelsele laulule prantsuskeelseid värsse. Originaal "Suddenly" demo (ehk algne versioon) laul "Mitarsam" on samuti lekkinud internetti. Selles versioonis olid värsid ingliskeelsed ja pikemad ning Arash, nagu "Temptationi" singliski, laulis vaid pärsiakeelset soolot.

Aneela, Arash ja Rebecca tegid kolmekesi koostööd laulus "Bombay Dreams". See laul oli promosingel ja videot sellele ei tehtud. Arashi live-kontsertidel esitas ta ka laule "Pure Love" ja "Arash", mida originaalsalvestistel esitab Helena, kes ei soovi neid avalikult laval esitada.

Rebecca töötab ka moe- ja aluspesudisaini firmas. Ta on suhtes Johan Hanssoniga, kellega ta sai ka oma esimese lapse aastal 2016.

Diskograafia[muuda | muuda lähteteksti]

Pealkiri Album Artistid
"Bombay Dreams" "Arash" Aneela, Arash ja Rebecca
"Temptation" (2 versiooni) "Arash" Arash ja Rebecca
"Suddenly"/"Mitarsam" (2 versiooni, sama laul) "Donya" Arash ja Rebecca
"Love is in the air"/"Che hali dare" (tõlge ja ametlik nimi) Ilma albumita salvestus Arash ja Rebecca
"Goodbye" Ilma albumita salvestus Rebecca Zadig
"Près de toi" (Najim'i remix ''Suddenly'' laulust) "Mkhabarni Galbi" Najim Amari, Arash ja Rebecca
"Fool My Heart" Fool My Heart EP Air Bureau (muusika) ja Rebecca (vokaal)