Playboy Poola väljaande Playmate'ide loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Playboy Poola väljaande mängukaaslaste loend

  1. 1992 detsember – Malwina Rzeczkowska
  2. 1993 jaanuar – Fawna MacLaren
  3. 1993 veebruar – Morgan Fox
  4. 1993 märts – Morena Corwin
  5. 1993 aprill – Echo Johnson
  6. 1993 mai – Corinna Harney
  7. 1993 juuni – Christina Leardini
  8. 1993 juuli – Barbara Moore
  9. 1993 august – Cheryl Bachman
  10. 1993 september – Cady Cantrell
  11. 1993 oktoober – Nicole Wood
  12. 1993 november – Alesha Oreskovich
  13. 1993 detsember – Renata Murawska
  14. 1994 jaanuar – Anna-Marie Goddard
  15. 1994 veebruar – Leisa Sheridan
  16. 1994 märts – Carrie Westcott
  17. 1994 aprill – Jennifer Lavoie
  18. 1994 mai – Julianna Young
  19. 1994 juuni – Edyta Olszynska
  20. 1994 juuli – Shannon Long
  21. 1994 august – Lisa Matthews
  22. 1994 september – Elke Jeinsen
  23. 1994 oktoober – Elan Carter
  24. 1994 november – Victoria Zdrok
  25. 1994 detsember – Joanna Janikowska
  26. 1995 jaanuar – Elisa Bridges
  27. 1995 veebruar – Sabrina Allen
  28. 1995 märts – Melissa Holliday
  29. 1995 aprill – Stacy Sanches
  30. 1995 mai – Malgorzata Werner
  31. 1995 juuni – Danelle Folta
  32. 1995 juuli – Angelika Frakowska
  33. 1995 august – Cynthia Brown
  34. 1995 september – Heidi Mark
  35. 1995 oktoober – Rachel Marteen
  36. 1995 november – Donna D'Errico
  37. 1995 detsember – Dorota Wysoczynska
  38. 1996 jaanuar – Alicia Rickter
  39. 1996 veebruar – Iwona Gaskowska
  40. 1996 märts – Samantha Torres
  41. 1996 aprill – Ewelina Tolska
  42. 1996 mai – Kona Carmack
  43. 1996 juuni – Gillian Bonner
  44. 1996 juuli – Lucja Wasowska
  45. 1996 august – Karin Taylor
  46. 1996 september – Angel Boris
  47. 1996 oktoober – Malgorzata Jarmolkowicz
  48. 1996 november – Jennifer Allan
  49. 1996 detsember – Sylwia Pacura
  50. 1997 jaanuar – Ulrika Ericsson
  51. 1997 veebruar – Malgorzata Swigon
  52. 1997 märts – Jami Ferrell (Jami Farrell)
  53. 1997 aprill – Ewa Wewel
  54. 1997 mai – Victoria Silvstedt
  55. 1997 juuni – Monika Helsner
  56. 1997 juuli – Kimber West
  57. 1997 august – Urszula Grzadzielska
  58. 1997 september – Shae Marks
  59. 1997 oktoober – Sylwia Kotasiewicz
  60. 1997 november – Kelly Monaco
  61. 1997 detsember – Silwia Magdziak
  62. 1998 jaanuar – Jessica Lee
  63. 1998 veebruar – Rhonda Adams
  64. 1998 märts – Carrie Stevens
  65. 1998 aprill – Andzelika Konieczna
  66. 1998 mai – Daphnee Duplaix
  67. 1998 juuni – Inga Drozdova
  68. 1998 juuli – Layla Roberts
  69. 1998 august – Aneta Tylenska
  70. 1998 september – Maria Gil
  71. 1998 oktoober – Lisa Dergan
  72. 1998 november – Holly Hart
  73. 1998 detsember – Anita Rogocka
  74. 1999 jaanuar – Heather Kozar
  75. 1999 veebruar – Marta Piechowiak
  76. 1999 märts – Sylwia Nowak
  77. 1999 aprill – Vanessa Gleason
  78. 1999 mai – Marliece Andrada
  79. 1999 juuni – Natalia Sokolova
  80. 1999 juuli – Joanna Zdankiewicz
  81. 1999 august – Kimberly Spicer
  82. 1999 september – Estibaliz Sanz
  83. 1999 oktoober – Tiffany Taylor
  84. 1999 november – Tishara Cousino
  85. 1999 detsember – Cara Wakelin
  86. 2000 jaanuar – Agnieszka Podolska
  87. 2000 veebruar – Jodi Paterson
  88. 2000 märts – Brooke Richards
  89. 2000 aprill – Ania Brusewicz
  90. 2000 mai – Nohemi Rodriguez
  91. 2000 juuni – Anita Pradzynska
  92. 2000 juuli – Kristi Cline
  93. 2000 august – Ilona Stachura
  94. 2000 september – Katarzyna Paskuda
  95. 2000 oktoober – Neferteri Shepherd
  96. 2000 november – Nicole Lenz
  97. 2000 detsember – Izabella Lukomska
  98. 2001 jaanuar – Summer Altice
  99. 2001 veebruar – Mirella Vieira
  100. 2001 märts – Joanna Horodynska
  101. 2001 aprill – Cara Michelle
  102. 2001 mai – Irina Voronina
  103. 2001 juuni – Marta Kaluzna
  104. 2001 juuli – Maria Siemkina
  105. 2001 august – Brande Roderick
  106. 2001 september – Mayuree Wichaithongkham
  107. 2001 oktoober – Miriam Gonzalez
  108. 2001 november – Crista Nicole
  109. 2001 detsember – Dalene Kurtis
  110. 2002 jaanuar – Shannon Stewart
  111. 2002 veebruar – Kasia Galkowska
  112. 2002 märts – Joanna Krochmalska
  113. 2002 aprill – Malgorzata Molenda
  114. 2002 mai – Shanna Moakler
  115. 2002 juuni – Nicole Narain
  116. 2002 juuli – Helena Sawelew
  117. 2002 august – Cristi Shake
  118. 2002 september – Heather Carolin
  119. 2002 oktoober – Christina Santiago
  120. 2002 november – Alicja Czerwiec
  121. 2002 detsember – Dorota Wysoczynska
  122. 2003 jaanuar – Gabriela Bojko
  123. 2003 veebruar – Teri Harrison
  124. 2003 märts – Anka Romensky
  125. 2003 aprill – Sylvi Bodi
  126. 2003 mai – Anna Palmowska
  127. 2003 juuni – Carmella DeCesare
  128. 2003 juuli – Zlatka Dimitrova
  129. 2003 august – Agata Iskow
  130. 2003 september – Marketa Janska
  131. 2003 oktoober – Anna Kondraciuk
  132. 2003 november – Malgorzata Kantorowska
  133. 2003 detsember – Annika Krum
  134. 2004 jaanuar – Kymberly Herrin
  135. 2004 veebruar – Marta Kaluzna
  136. 2004 märts – Edyta Stepaniuk
  137. 2004 aprill – Maryeva Oliveira
  138. 2004 mai – Aliya Wolf
  139. 2004 juuni – Melanie Eder
  140. 2004 juuli – Hiromi Oshima
  141. 2004 august – Angelika Rychter
  142. 2004 september – Ela Korczowska
  143. 2004 oktoober – Zhanna Salimzianova
  144. 2004 november – Ela Korozowska
  145. 2004 detsember – Edita Kochanowska
  146. 2005 jaanuar – Paulina Rybarczyk
  147. 2005 veebruar – Anna Gala
  148. 2005 märts – Kasia Kraszewska
  149. 2005 aprill – Zsuzsanna Ripli
  150. 2005 mai – Lotte Oterdoom
  151. 2005 juuni – Giuliana Marino
  152. 2005 juuli – Kara Monaco
  153. 2005 august – Paulina Kwasniak
  154. 2005 september – Tiffany Fallon
  155. 2005 oktoober – Natasza Pawlenko
  156. 2005 november – Michaela Zemanova
  157. 2005 detsember – Kerstin Schulz
  158. 2006 jaanuar – Magdalena Psiuk
  159. 2006 veebruar – Mariana Kupfer
  160. 2006 märts – Sylwia Preiss
  161. 2006 aprill – Monica Leigh
  162. 2006 mai – Isabella Mika
  163. 2006 juuni – Agnieszka Hendel
  164. 2006 juuli – Ewa Wodzinska
  165. 2006 august – Daria Letafie
  166. 2006 september – Magda Królikowska
  167. 2006 oktoober – Ilona Weber
  168. 2006 november – Elena Pierminowa
  169. 2006 detsember – Iwona Staroszczyk
  170. 2007 jaanuar – Ania Michalik
  171. 2007 veebruar – Agnieszka Frykowska
  172. 2007 märts – Karolina Matla
  173. 2007 aprill – Agnieszka Gasior
  174. 2007 mai – Silke Grobert
  175. 2007 juuni – Weronika Pieczuro
  176. 2007 juuli – Marta Gut
  177. 2007 august – Natalia Samolietowa
  178. 2007 september – Katarzyna Szafron