Maroko linnade loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Siin on loetletud Maroko linnu, kus elab vähemalt 50 000 elanikku. See hõlmab asulaid, mis olid 2014. aasta rahvaloenduse määratletud linnadena ja koosnesid ühest omavalitsusüksusest.

Koht (elanike arvult) Linn Elanike arv (2014. aasta seisuga) Piirkond
1 Casablanca 3 359 818 Casablanca-Settat
2 Fès 1 112 072 Fès-Meknès
3 Tanger 947 952 Tanger-Tetouan-Al Hoceima
4 Marrakech 928 850 Marrakech-Safi
5 Salé 890 403 Rabat-Salé-Kénitra
6 Rabat 577 827 Rabat-Salé-Kénitra
7 Meknès 525 092 Fès-Meknès
8 Oujda 494 252 l'Oriental
9 Kenitra 431 282 Rabat-Salé-Kénitra
10 Agadir 421 844 Souss-Massa
11 Tetouan 380 787 Tanger-Tetouan-Al Hoceima
12 Temara 313 510 Rabat-Salé-Kénitra
13 Safi 308 508 Marrakech-Safi
14 Mohammedia 208 612 Casablanca-Settat
15 Khouribga 196 196 Béni Mellal-Khénifra
16 El Jadida 194,934 Casablanca-Settat
17 Beni Mellal 192,676 Béni Mellal-Khénifra
18 Aït Melloul 171,847 Souss-Massa
19 Nador 161,726 Oriental
20 Dar Bouazza 151,373 Casablanca-Settat
21 Taza 148,456 Fès-Meknès
22 Settat 142,250 Casablanca-Settat
23 Berrechid 136,634 Casablanca-Settat
24 Khemisset 131,542 Rabat-Salé-Kénitra
25 Inezgane 130,333 Souss-Massa
26 Ksar El Kebir 126,617 Tangier-Tetouan-Al Hoceima
27 Larache 125,008 Tangier-Tetouan-Al Hoceima
28 Guelmim 118,318 Guelmim-Oued Noun
29 Khenifra 117,510 Béni Mellal-Khénifra
30 Berkane 109,237 Oriental
31 Taourirt 103,398 Oriental
32 Bouskoura 103,026 Casablanca-Settat
33 Fquih Ben Salah 102,019 Béni Mellal-Khénifra
34 Dcheira El Jihadia 100,336 Souss-Massa
35 Oued Zem 95,267 Béni Mellal-Khénifra
36 El Kelaa Des Sraghna 95,224 Marrakesh-Safi
37 Sidi Slimane 92,989 Rabat-Salé-Kénitra
38 Errachidia 92,374 Drâa-Tafilalet
39 Guercif 90,880 Oriental
40 Oulad Teima 89,387 Souss-Massa
41 Ben Guerir 88,626 Marrakesh-Safi
42 Ouislane 87,910 Fès-Meknès
43 Tifelt 86,709 Rabat-Salé-Kénitra
44 Lqliaa 83,235 Souss-Massa
45 Taroudant 80,149 Souss-Massa
46 Sefrou 79,887 Fès-Meknès
47 Essaouira 77,966 Marrakesh-Safi
48 Fnideq 77,436 Tanger-Tetouan-Al Hoceima
49 Sidi Kacem 75,672 Rabat-Salé-Kénitra
50 Tiznit 74,699 Souss-Massa
51 Tan-Tan 73,209 Guelmim-Es Semara
52 Ouarzazate 71,067 Drâa-Tafilalet
53 Souk El Arbaa 69,265 Rabat-Salé-Kénitra
54 Youssoufia 67,628 Marrakesh-Safi
55 Lahraouyine 64,821 Casablanca-Settat
56 Martil 64,355 Tanger-Tetouan-Al Hoceima
57 Ain Harrouda 62,420 Casablanca-Settat
58 Suq as-Sabt Awlad an-Nama 60,076 Béni Mellal-Khénifra
59 Skhirat 59,775 Rabat-Salé-Kénitra
60 Ouazzane 59,606 Tanger-Tetouan-Al Hoceima
61 Benslimane 57,101 Casablanca-Settat
62 Al Hoceima 56,716 Tanger-Tetouan-Al Hoceima
63 Beni Ansar 56,582 Oriental
64 M'diq 56,227 Tanger-Tetouan-Al Hoceima
65 Sidi Bennour 55,815 Casablanca-Settat
66 Midelt 55,304 Drâa-Tafilalet
67 Azrou 54,350 Fès-Meknès
68 Drargua 50,946 Souss-Massa