Marcara

Allikas: Vikipeedia
MARCARA
Marcara esinemine
Marcara esinemine
Sünninimi Mark-Henri Mollits
Sündinud 25. november 2001 (22-aastane)
Tallinn, Eesti
Stiilid
Tegev 2020 –

Marcara (kodanikunimega Mark-Henri Mollits; sündinud 25. novembril 2001) on Eesti muusik, kes on kiiresti teinud nime muusikatööstuses oma ainulaadsete ja energiliste rütmide ning suurepäraste live-esinemistega. Ta avastas oma kirge muusika vastu freestyle räppimise kaudu sõpradega ja alustas ametlikult oma karjääri 2020. aastal.

Varajane Karjäär ja Looming[muuda | muuda lähteteksti]

Marcara debüütsingel "Bacardi" võitis kiiresti kuulajate südamed ja jõudis Eesti Top 50 edetabelisse. Järgnenud aastal, 2021, tehtud koostöö Siimiga loo "Zim Zimma" näol saavutas Eestis tantsumuusika hümni staatuse, jõudes teisele kohale Spotify Eesti edetabelites ja püsides seal kuus kuud.[1]

Muusikastiil ja Mõju[muuda | muuda lähteteksti]

Tema bassi-rõhutatud EDM-stiil koos mänguliste ja elavate sõnadega on kindlustanud talle kindla koha Eesti muusikatööstuses. Lisaks kohalikule edule on Marcara hakanud koguma populaarsust ka rahvusvahelisel tasandil, eriti tänu singlitele nagu “Zim Zimma”, “Bacardi” ja “Armed and Loaded”.

Debüütalbum ja Koostööd[muuda | muuda lähteteksti]

Marcara väga oodatud debüütalbum "DEPARTURE" avaldati hiljuti. Albumi meeldejäävad ja energilised rütmid näitavad Marcara ainulaadset ja innovaatilist stiili. Ta on teinud koostööd mitmete märkimisväärsete Eesti artistidega, sealhulgas Siimiga ja legendaarse Rein Rannapiga, kes on osa Eesti Muusika Hall of Fame’ist.

Tulevik ja Järeldus[muuda | muuda lähteteksti]

Marcara on muusik, kellel on palju pakkuda. Tema energiliste live-esinemiste ja erakordse muusikalise talentiga on ta jõud, millega arvestada tulevikus. Marcara kiire tõus ja pidev innovatsioon muusikas teevad temast artisti, keda tasub jälgida nii Eesti kui ka rahvusvahelisel muusikamaastikul.

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. "marcara". United Stage Estonia. Vaadatud 18. septembril 2023.