Malli arutelu:Nõo vald

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Kontrollisin üle, valla kategooria on kõigis artiklites olemas. Artiklite kategoriseerimist mallide abil on üldiselt kombeks vältida, vähemasti sisukategooriates. Siis on vormistus ühtlasem ja läbipaistvam ning ei teki probleeme, kui on vaja kategoriseerida täpsemalt või muul alusel kui mall ette näeb. Pikne 10. mai 2015, kell 14:30 (EEST)

täpselt nii--Estopedist1 (arutelu) 14. mai 2015, kell 19:57 (EEST)[vasta]
Pigem tuleb sellised kategooriad mallidesse panna. Ja jutt, et sedasi kategoriseerimist on kombeks vältida, on täielikult eksitav. Nimelt näiteks maintenance-kategooriatesse on isegi soovitatav artiklid mallide abil kategoriseerida. Samuti kategooriaseeritakse sedasi asju ka sisukategooriatesse, kui need artiklid peavad olema kindlasti konkreetses kategoorias. Ja antud asrtiklid, millele mall viitab, ka sinna kategooriasse igal juhul kuuluvad.  • • • Kasutaja:Ahsoous • arutelu15. mai 2015, kell 01:01 (EEST)[vasta]
Ütlengi, et nii on see sisukategooriate juures, mitte toimetamiskategooriates. Selle kohta vaata ka en:WP:TEMPLATECAT. Pikne 15. mai 2015, kell 09:34 (EEST)
kui asja veel vaagida, siis Ahsoousel võib oluline point küll olla. Need mallid "Nõo vald", "Eesti Ajakirjanike Liidu auliikmed", "Eesti valimisringkonnad" jne on vist pigem ikkagi poolsisulised mallid ja need võiksid vast ikkagi sisukategooriates olla, pannes nad siis kategoorias kõige ette (s.t koos vastava sisuartikliga, nt Nõo vald ja {{Nõo vald}} ühes kategoorias) või kõige taha (s.t tähestikulisest jaotusest veel tahapoole). Samamoodi võiks see Vikipeedia:Vikiprojekt Kultuuripärand/Karksi valla kultuurimälestised olla sisukategoorias "Karksi vald". Selle leevenduseks sai varem üles ehitatud kategooria "Eesti mallid". Nii põhimõtteline asi tuleb muidugi läbi mõelda, et kategooriatesse tulevikus väga palju müra ei tekiks. Teisi vikisid vaadates, siis päris mitmetes vikides on malle ka kategoriseeritud sisukategooriatesse--Estopedist1 (arutelu) 18. mai 2015, kell 19:06 (EEST)[vasta]
Minu meelest malli enda kategoriseerimise kohta ei öelnud Ahsoous midagi. See, mida eri nimeruumide asjade kokku kategoriseerimise kohta ütled, tekitab küsimusi ja vajaks täpsustamist, aga ma siinkohal pigem ei laskuks sellesse, see on teine teema. Pikne 18. mai 2015, kell 20:51 (EEST)