Kasutaja arutelu:Wkentaur/Arhiivid/2014

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

pyhapaikade koordinaadid

ausõna, ei tea vastust sinu kysimusele andmekogu.hiis.ee ja koordinaatide kohta. olen ise ka mõelnud, kas saaks kuidagi koordinaate artiklitesse juurde. ilmselt tuleks seda neilt otse kysida. kui ka yleval ei ole tekstina kõigi koordinaate lihtsasti kättesaadaval kujul, äkki neil on mingi fail, kust nad kõik need koos saavad anda. ehk kirjutad e-kirja aadressil juhatus ätt hiis.ee või siis ahto punkt kaasik ätt maavald punkt ee. ehk oskavad nad kuidagi nõu anda. -- Ohpuu (arutelu) 6. veebruar 2014, kell 17:20 (EET)

igatahes suur tänu vähemasti huvi tundmast. -- Ohpuu (arutelu) 6. veebruar 2014, kell 17:21 (EET)

imdb linkide jaoks on mallid ammuilma olemas.  • • • Kasutaja:Ahsoous • arutelu24. juuni 2014, kell 22:21 (EEST)

Jah, ja ühtegi sellist, mida saaks kasutada ka ilma parameetriteta ei õnnestunud leida. Ning ka filmikompaniile lingi lisamiseks ei õnnestunud ühtegi malli leida. --WikedKentaur (arutelu) 25. juuni 2014, kell 21:09 (EEST)
Siis tuleks sealt mujat ümbersuunamised teha ja veel on äkki sõnastust vaja muuta. Muidu ma ei tea, kas ja kuidas sellisel kujul nagu sa selle wikidatat kasutama pannes tegid, töötab ka väljaspool wikimedia veebilehti. Kui ei tööta, siis ma jääks vanade mallide juurde. Alguses ma vaatasin, et sellel uuel pole üldse mingit mõtet ja kustutasin ära, siis aga taastasin, kuid panin kustutamismärkuse just nimelt võimalike kasutuspiirangute tõttu. Äkki sa tead täpsemalt kuidas selle wikidataga ikka lood on.  • • • Kasutaja:Ahsoous • arutelu25. juuni 2014, kell 21:43 (EEST)

Malli Linnelanike arv

Tere! Vaatasin Adria lehte, mida just muutsid (mallis elanike arvu koht tühi, aga numbrid ometi kuvavad, kusjuures õiged). Tahtsin küsida, mis süsteemiga see käib? Näiteks konkreetse Adria elanike arvu võtaksin mina ISTATi lehelt (ülal vasakul nurgas tuleb rippmenüüdest (alumised avanevad siis, kui ülemises valik tehtud) valida "Ripartizione: Italia Nord-Orientale", selle all "Regione: Veneto" ja selle all "Provincia: Rovigo" ning selle alla ilmuvast valikust "Comune: Adria", ning siis klikkida "Tavola" (tabel) nupule), kus esimese tabeli viimases reas on elanike arv perioodi (st kuu) lõpul; andmed on kuni "Dicembre" (detsembri) kuuni (20 069 inimest; alumistest tabelitest saab teada, et neist 9608 on M ja 10 461 N).
Küsimus seega, kui teen comune artikli ja panen sinna eelosundatud allikast andmed, kas teen siis valesti? Ja, mis süsteemi/ajavahemiku järgi "tühjad" andmed uuenevad? Ehk siis, kui kirjutaksin praegu tühja koha peale detsembrikuu andmed, koos viitega eelosundatud allikale, kas talitaksin valesti? Pietadè (arutelu) 3. juuli 2014, kell 18:08 (EEST)

Kui Linna mallis elanike arv sisestamata jätta, siis võetakse andmed artikli Wikidata andmeüksuse lehelt. Adria Wikidata leht -> https://www.wikidata.org/wiki/Q34615

Praegu ei tööta veel õieti Wikidatas antud allikaviite kuvamine. Adria andme allikaks on seal antud http://www.demo.istat.it/bilmens2013gen/index02.html

Andmed uuenevad, siis kui sinna Wikidata lehele sisestatakse värskema kuupäevaga rahvaarv. --WikedKentaur (arutelu) 3. juuli 2014, kell 18:30 (EEST)

Ning see viimatine rahvaarv on sinna Wikidatasse lisatud ühe itaallasse roboti poolt https://www.wikidata.org/w/index.php?title=Q34615&diff=114941430&oldid=111423018 --WikedKentaur (arutelu) 3. juuli 2014, kell 18:47 (EEST)

Tänan vastuste eest! ~ Pietadè (arutelu) 3. juuli 2014, kell 18:52 (EEST)

Ma ei tea, millise mooduli või malli kohta see nüüd täpselt näib, nii et kirjutan siia: Vikiandmete viidet võiks saada kuidagi rahuldavamalt vormistada. Ilma sõnata "allikas" ja nii et URL ja allika pealkiri oleksid koos [http:// Rahvaloendus].

Teinegi palve. Pärast seda on koordinaadid päises pisut paigast läinud. Kui kaart avada või kui sattuda lehele ümbersuunamise kaudu, siis on koordinaadid joone peal (läbi kriipsutatud). Leidsin, et näiteks hollandi vikis on koordinaadid (ja sama kaart) enamvähem samas kohas, aga püsivad paigal. Samuti ei lähe seal pikem artiklipealkiri koordinaatide peale. Ehk oskad selle põhjal asja ka siin parandada.

Ja siin oli ka üks palve. Pikne 16. juuli 2014, kell 20:53 (EEST)

Kas ei saaks panna viidet kuupäeva järele, sest see peaks ju ka olema viidatud allikas? --Metsavend 17. juuli 2014, kell 22:04 (EEST)