Kasutaja:Asionminus

Allikas: Vikipeedia

ASI ON MINUS![muuda | muuda lähteteksti]

„Asi on minus!" on agentuur, mis korraldab ja viib läbi kogemuskoolitusi naistele (nii veebis kui kohapeal), mille fookuses on harjumused, mõtte- ja käitumismustrite muutmine ja enese teadlikum juhtimine praktiliste tööriistade abil. Agentuuri eesmärk on suunata inimesi teadlikumalt elama ning anda neile selleks inspiratsiooni ja praktilisi juhiseid.


ASI ON MINUS! naiskonda kuuluvad arengutreenerid Killu Kolsar (Certified Life Coach™), Sandra Vabarna (Certified High Performance Coach™) ja Sandra Raju (Practitioner Diploma in Executive Coaching, AoEC).

Rauno Liivand Photography (2022)


Agentuuril "Asi on minus!" on ka oma taskuhääling ja blogi.

Koolitused[muuda | muuda lähteteksti]

Aastal 2022 toimus agentuuri "Asi on minus!" esimene veebikursus ASI ON MINUS!, mis kestis aasta aega ja oli suunatud naistele. Kursusel osales üle 400 naise. Kursus koosnes 12-astmelisest programmist, mille raames käsitleti iga kuu ühte teemat: selgus, energia, efektiivsus, eeskuju, julgus, mõtteviis, puhkus, suhted, harjumused, heaolu, rahatarkus, pühendumine. Kursust viisid läbi Killu Kolsar, Sandra Vabarna ja Sandra Raju. Külaliskoolitajad olid Evelin Võigemast, Shalini Mody, Kristel Kruustük, Riina Raudne, Ülli Kukumägi, Jekaterina Tint, Merlin Miido, Kene Vernik, Tiina Saar-Veelmaa, Saskia Alusalu, Kai Oja ja Kairi Killing.


2022 suvel toimus Käsmus naistele suunatud ühepäevane kogemuskoolitus ASI ON PUHKUSES!. Koolitusel osales 100 naist ja esinejad olid Killu Kolsar, Sandra Vabarna, Grete Arro, Elina Naan, Sigrid Laan.


31. detsembril 2022 toimus agentuuri esimene ühepäevane veebikoolitus/inspiratsioonipäev ASI ON VALIKUTES!. Koolitusel analüüsiti lõppenud aastat ja kujundati uut aastat. Fookuses olid teemad nagu harjumused, eesmärkide seadmine, väikeste sammudega alustamine eesmärgiga elada teadlikumat elu. Üles astusid Sandra Vabarna, Killu Kolsar, Sandra Raju, Liisa Pulk, Eeva Esse-Sõõrumaa ja Inga Lunge. Koolitusel osales 140 naist.


Info uute ja käimasolevate koolituste kohta on leitav meie kodulehelt.

Koostöö ettevõtetega[muuda | muuda lähteteksti]

Agentuur "Asi on minus!" korraldab ka kogemuskoolitusi ettevõtetele, mis sobivad nii koolitus- kui ka suvepäevadele ja mille kestus on alates 45 minutist kuni 6 tunnini. Fookuses on harjumused ja enese teadlikum juhtimine praktiliste tööriistade abil. Koolitusi viiakse läbi nii kohapeal kui veebi teel ning eesti ja inglise keeles.


Ettevõtted ja üritused, kus on korraldatud koolitusi/töötubasid: Veriff (2022 august), Astri Grupp (2022 august), Treski muusika- ja inspiratsioonifestival (2022 august), Haridus- ja Teadusministeerium (2022 oktoober), Delfi Meedia (2023 veebruar).

Koostööpartnerid[muuda | muuda lähteteksti]

Agentuuri "Asi on minus!" koostööpartnerid on Rahva Raamat, Iglupark, Not Your Average, Tilk!, Öun ja NorVita.