Eesti Geoloogia Selts: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
+ siselink
toim
1. rida: 1. rida:
'''Eesti Geoloogia Selts''' (EGEOS) on Eestis tegutsev ühiskondlik [[organisatsioon]], mis ühendab Eesti geoloogiaasutuste töötajaid ja teisi [[geoloogia]]huvilisi. Selts asutati [[1989]]. aastal [[1985]]. aastast tegutsenud Geoloogide Klubi baasil.
'''Eesti Geoloogia Selts''' ('''EGEOS''') on Eestis tegutsev ühiskondlik [[organisatsioon]], mis ühendab Eesti geoloogiaasutuste töötajaid ja teisi [[geoloogia]]huvilisi. Selts asutati [[1989]]. aastal. [[1985]]. aastast tegutsenud [[Geoloogide Klubi]] baasil.


Eesti Geoloogia Seltsi eesmärkide seas on ürituste korraldamine aktuaalsete geoloogiaprobleemide üle arutlemiseks, seltsi [[bülletään]]ide väljaandmine, koolinoortest geoloogiahuviliste õpetamine, geoloogiliste [[ekskursioon]]ide läbiviimine.
Eesti Geoloogia Seltsi tegevusvaldkond on lai: ta korraldab arutelusid aktuaalsete geoloogiaprobleemide teemal, annab välja seltsi [[bülletään]]e, õpetab geoloogiahuvilisi kooliõpilasi, korraldab geoloogiateemalisi [[ekskursioon]]e.


==Juhatajad==
==Juhatajad==
15. rida: 15. rida:


==Välislingid==
==Välislingid==
[http://www.egeos.ee Eesti Geoloogia Seltsi koduleht]
*[http://www.egeos.ee Eesti Geoloogia Seltsi koduleht]


==Viited==
==Viited==

Redaktsioon: 10. aprill 2010, kell 09:10

Eesti Geoloogia Selts (EGEOS) on Eestis tegutsev ühiskondlik organisatsioon, mis ühendab Eesti geoloogiaasutuste töötajaid ja teisi geoloogiahuvilisi. Selts asutati 1989. aastal. 1985. aastast tegutsenud Geoloogide Klubi baasil.

Eesti Geoloogia Seltsi tegevusvaldkond on lai: ta korraldab arutelusid aktuaalsete geoloogiaprobleemide teemal, annab välja seltsi bülletääne, õpetab geoloogiahuvilisi kooliõpilasi, korraldab geoloogiateemalisi ekskursioone.

Juhatajad

Vaata ka

Välislingid

Viited