Arutelu:Ravimtaimeteed

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Siin on asjalikku üsna vähe, minu meelest oleks parem kustutada. Ka pealkiri pole õnnestunud, mitte keegi selle alt ei otsi. Andres (arutelu) 6. detsember 2015, kell 18:03 (EET)[vasta]

Copyright: Wikipedia (autoril on psühhiaatri atesteering) Kasutaja:AndrusMets[muuda lähteteksti]

Tere!

Kes mäletab veel Fb 'internetiketti' Can You Read This?, ma mõtlen, et kui selle artikli esiselg nüüd nii jääbki siis on pisut paha lugu küll, muigusi siis mitte kui meiega 'inmkatseid' läbi viiakse aga sellisel juhul peaks vastav luba olema.

Mul on pisuke aimdus, ma ei tea arstidele ka tänapäeval eriti fütoteraapiat ei sisestata õpingute ajal, kas siin on tegu iseõppijaga, mis on muidugi tervitatav inimene peab õppima kogu elu, aga mina soovitan artikli koostajal omandada/või laenutada ramatukogust mõningaid raamatuid: eestikeelsetest Ain Raali , nagu "Farmakognoosia", "Maailma ravimtaimede entsüklopeedia" ja siis on veel Kroom ja Gorbunova, ise armastan Vigala Sassi taimedelt loomingut, tõlgitud teostest olen end vabastanud kuna need ei sobi minule ... ehk et kuna viiteid pole ja kõikidele tuleks need juurde otsida, me räägime tõistest asjadest, saab kohandada Raali süstemaatikat, toimeainete baasil ja siis siduda olemasolevate taimeartiklitega kui esialgu ei jõua kõiki taimsete droogide nimetusi paika saada.

Kuna teema puudutav inimestele üliolulis eluteadmisi siis ega mul ka õiget teed kohe võtta pole, kui ka Raali paika saaks siis Vigala Sassi järgi Eesti taimedele ja 40 km raadiusele jm me nii ehk naa timmida ei jõua ... pluss psühhiaatria valdkond ei ole kogu meditsiin ja kogu psühholoogia, seni kuni inimest lahti ei lõika ja proovi ei võta ei saa (ka siis ei saada õieti (minu isiklik arvamus) ) öelda millise elundi toimet tuleks turgutada või millise inhibeerida (vt paraneoplastilised sündroomid jm).

Taimedel on inimorganismis ära tarvitatuna hulgaliselt erinevaid bioaktiivseid toimeid ja neid on inimesed ka aastatuhandeid 'endale omistanud' kuid tänapäeval püütakse vaadata asju ka Looduse tasakaalu ja taimede endi tervisliku seisundi vaatepunktist, ehk et taimed ise võib-olla pole enam looduslikult hingavad ja elunevad (kas meenub GMO) ja minul isiklikult enda tarbeks söögiks Ok kuid enda ravimiseks on kahju nende ilusat elu rikkuda ehk et on ka 'südameprobleeme' seoses ravimtaimeteedega.

Mariina 18. jaanuar 2016, kell 07:15 (EET) alias Простота