Arutelu:Keila–Turba raudteelõik

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Raudtee ääres on kilomeetripostid nii, nagu algaks see Haapsalust ja lõppeks Tallinnas. Seega nii ka Tallinna–Keila raudtee ääres. --Jaan513 11. veebruar 2009, kell 18:13 (UTC)


Keila-Riisipere raudtee on ju osa Tallinn-Riisipere raudteest. Samuti on artiklis Tallinn-Riisipere raudteeliin juba välja toodud Keila-Riisipere liini iseärasused jms. Seetõttu tuleks see arikkel minu arvates kustutada või nn liita sellega. Kasutaja:Tanel-x 24. detsember 2009, kell 19:57 (UTC)

Raudteeliin on antud juhul Elektriraudtee rongiliin Tallinnast Riisiperre, raudtee aga raudteelõik nii nagu Eestis raudteed lõikudeks jagatakse. Kahjuks viitena esitatud välislink praegu ei tööta, seal on lõigud olemas. Siis tekib ka küsimus, miks ei võiks olla "Tallinna–Paldiski raudtee". Ja kumb õieti on peaharu ja kumb kõrvalharu? --Jaan513 1. jaanuar 2010, kell 18:00 (UTC)
seotud märksõnad Keila–Riisipere raudteeliin, Tallinna–Riisipere raudtee--Estopedist1 (arutelu) 9. märts 2019, kell 17:15 (EET)[vasta]

Artikkel tuleks teisaldada Keila–Turba raudtee alla, kuna eelmisel aastal valmis teadupärast raudtee pikendus. Kas keegi saaks seda palun teha?