Arutelu:Kaneelirull

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tekst on väga korduv, laused on halva stiiliga ülesehitatud, alapealkirja "Kondiitritooted" all ei räägita konditritoodetest vaid kaneelist. (Veinikoda rühm)

"Kondiitritooted" lõigul peaks olema teine pealkiri, kuna tekst ei ole seotud kondiitritoodetega, vaid kaneelisortidega. Viidetel puudub kuupäev, kuna on kasutatud. (Sinihallitusjuust rühm)

Kasutatud on liiga palju argikeelseid sõnu. Tekst võiks olla formaalsem. Miks on ajaloo alapunktis lased punase taustaga? Oleks võinud juurde kirjutada, kuidas Eestis kaneelirulle valmistatakse ning süüakse. Viitamine on ebakorrektne. Kondiitritoodete tekst ei lähe pealkirjaga kokku. (Jäätise rühm)


Toimetasin. Kas see oli koolitöö? Ursus scribens (arutelu) 10. aprill 2019, kell 12:56 (EEST)[vasta]

Pärm pärineb umbes 1000 aastat eKr Vanast-Egiptusest. Kaneel pärineb 2000 aastat pKr, kui see imporditi Egiptusest Hiinasse ja oli nii kõrgelt hinnatud, et seda peeti monarhidele sobivaks kingituseks. Või ulatub tagasi aastasse 2000 pKr ja sellest on kirjutatud Piiblis.

See ajalugu on enam kui kahtlane ja vajab kontrollimist. Tõstsin praegu siia. Ursus scribens (arutelu) 10. aprill 2019, kell 12:56 (EEST)[vasta]

1) Peaks siia lisama ka selle teise kaneelisordi kohta väheke rohkem infot. "See on kallim, parema maitsega..." - kas see ei ole subjektiivne? 2) Ei saa päris täpselt aru, mida tähendab lause "Teine võimalus on keerata lihtsalt rulli, panna lõigatud pool üles või teha õhem keerd küpsetatuna küljed väljapoole." 3) Ajaloo alajaotusesse võib-olla ka pisut infot juurde. EKaukonen (arutelu) 15. detsember 2019, kell 21:38 (EET)[vasta]