Arutelu:Austraalia lambakoer

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Artikkel on väga hästi kirjutatud ning seal on palju infot. Juurde on lisatud ka pildid, mis on hea. Leidsin mõned kirjavead: ajaloo lõigus on "Tõu aretus"; iseloomu lõigus sõna "kiirsti" ja sõna "piisavlt", tervise lõigus "tervise probleemid"; epilepsia lõigus "haigus hoog", "ärav", "epilepsia hoo", "sülje vool". Kuid need vead parandada on artikkel väga hea.

Põhjalik ja huvitav arikkel. Selge ülesehitus, lihtsasti mõistetav ning ilusad pildid. Olid mõned kirjavead, kuid need on lihtsasti parandatavad.

Artikkel on huvitav ja annab hea ülevaate antud tõust. Sisu ülesehitus on loogiline ja lihtsasti jälgitav. Pildid lisavad sisule lisaväärtust. Välimuse peatüki juures oli lõigu sees 1 kirjaviga ja ka viimases lauses. Tervise peatükkides on mõned laused liiga pikad ja võiksid olla eraldi. Samuti võiks kasutada tervise peatüki juures sõna "populaarsed" asemel levinud, sest see sobiks paremini peatüki mõttega. Triin.Rosenberg 9. november 2020, kell 21:30 (EET).


Lp hindajad, ehk võtate vaevaks oma paar lauset ka allkirjastada. suwa 9. november 2020, kell 11:06 (EET)[vasta]


Väga huvitav artikkel, annab antud tõust kiire ja informatiivse ülevaate. Tähelepanu võiks pöörata õigekirjavigadele, kuid üldiselt hästi tehtud artikkel!

Very informative article, lot of information about different problems that might come along with this breed, but this information could have been summerized a little and linked with the wikipedia articles that are about those problems or diseases.


"Düsplaasiat ravitakse meditsiiniliselt või kirurgiliselt." – kas kirurgia polegi enam meditsiini osa? Kuriuss (arutelu) 16. jaanuar 2022, kell 00:47 (EET)[vasta]