Armastuse pisarad

Allikas: Vikipeedia

"Armastuse pisarad" (hispaania keeles "Corona de Lagrimas") on Mehhiko draamasari. Seriaalis mängib peaosa Victoria Ruffo. Eestis näidati seda telekanalil TV3.

Sisu[muuda | muuda lähteteksti]

Kui Refugio (Victoria Ruffo) koos kolme pojaga kodunt välja visatakse, viib saatus nad Méxicosse. Möödub kaheksateist aastat, Refugio elab poegadega vaesuses ning teda kimbutavad tugevad nägemisprobleemid. Refugio vanim poeg Patricio õpib õigusteadust ja unistab rikkusest, keskmine poeg Edmundo on andekas, kuid laisk arstitudeng, ja noorim, Ignacio, pidi ema aitamiseks pärast keskkooli tööle minema.

Peagi kohtab Patricio rikka juristi hellitatud tütart ning salates oma vaese pere maha, abiellub temaga. Refugio jõupingutused poja tagasivõitmiseks jooksevad aina luhta, mis tõukab ta masendusse ja päädib töökaotusega. Nooremad pojad üritavad ema aidata, kuid Edmundo valib selleks kuritegeliku tee, mis viib ta vanglasse.

Kui Patricio kuuleb oma päritolu kohta tõtt, sunnib see teda olukorda ümber hindama ja ülbuse alla neelama. Ta anub Refugiolt andestust ning pere harmoonia saab taastatud.

Osatäitjad[muuda | muuda lähteteksti]