Võru tänavate loend

Allikas: Vikipeedia
Mine navigeerimisribale Mine otsikasti

Siin on loetletud Võru linna tänavaid ja toodud nende pikkused.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

  • Aasa tänav; 0,102 km
  • Aida tänav; 0.323 km
  • Allika tänav; 0,124 km

E[muuda | muuda lähteteksti]

  • Ekspordi tänav; 0,255 km
  • Eterniidi tänav; 0,175 km

F[muuda | muuda lähteteksti]

  • Friedrich Reinhold Kreutzwaldi tänav; 2,83 km

H[muuda | muuda lähteteksti]

  • Heina tänav; 0,318 km
  • Heina põik; 0,142 km
  • Herne tänav; 0,06 km
  • Humala tänav; 0,115 km

J[muuda | muuda lähteteksti]

  • Jaama tänav; 1,208 km
  • Jalaka tänav; 0,178 km
  • Jõe tänav; 0,162 km
  • Jõhvika tänav; 0,279 km
  • Järve tänav; 0,654 km
  • Järve põik; 0,089 km
  • Jüri tänav; 2,544 km


K[muuda | muuda lähteteksti]

  • Kaare tänav; 0,417 km
  • Kadaka tänav; 0,093 km
  • Kaevu tänav; 0,077 km
  • Kalda tänav; 0,535 km
  • Kalevi põik; 0,1579 km
  • Kalevipoja; 0,175 km
  • Kalmuse tänav; 0,632 km
  • Kanarbiku tänav; 0,119 km
  • Kanepi tänav; 0,968 km
  • Karja tänav; 0,853 km
  • Karja põik; 0,076 km
  • Kase tänav; 0,261 km
  • Katariina allee I ja II; 0,418 km ja 0,245 km
  • Kesa tänav; 0,01 km
  • Kesk tänav; 0,334 km
  • Kevade tänav; 0,263 km
  • Kirsi tänav; 0,166 km
  • Kivi tänav; 0,926 km
  • Kivimurru tänav; 0,272 km
  • Kooli tänav; 0,86 km
  • Koreli tänav; 0,679 km
  • Kose tee; 1,09 km
  • Kraavi tänav; 0,461 km
  • Kruusa tänav; 0,135 km
  • Kubja põik; 0,399 km
  • Kubja tee; 0,786 km
  • Kuuse tänav; 0,01 km
  • Käbi tänav; 0,173 km

L[muuda | muuda lähteteksti]

  • Laane tänav; 1,008 km
  • Lauluväljaku tänav; 0,464 km
  • Leesika tänav; 0,143 km
  • Lembitu tänav; 0,244 km
  • Lepa tänav; 0,121 km
  • Liitva tänav; 0,307 km
  • Liiva tänav; 0,709 km
  • Lille tänav; 0,449 km
  • Lina tänav; 0,112 km
  • Linda tänav; 0,391 km
  • Linnu tänav; 0,09 km
  • Loo tänav; 0,098 km
  • Lubja tänav; 0,309 km
  • Luha tänav; 2,811 km
  • Lydia Koidula tänav; 0,73 km
  • Lühike tänav; 0,258 km

M[muuda | muuda lähteteksti]

  • Madara tänav; 0,253 km
  • Metsa tänav; 0,332 km
  • Mulla tänav; 0,06 km
  • Muraka tänav; 0,254 km
  • Mäe tänav; 0,242 km
  • Mäe põik; 0,068 km
  • Männiku tänav; 1,768 km
  • Mündi tänav; 0,289 km

N[muuda | muuda lähteteksti]

  • Niidu tänav; 0,163 km
  • Niine tänav; 0,115 km
  • Nõgese tänav; 0,097 km
  • Nõmme tänav; 0,324 km

O[muuda | muuda lähteteksti]

  • Oja tänav; 0,131 km
  • Okka tänav; 0,079 km
  • Oksa tänav; 0,223 km
  • Olevi tänav; 0,747 km
  • Orase tänav; 0,206 km

P[muuda | muuda lähteteksti]

  • Pae tänav; 0,371 km
  • Paju tänav; 0,50 km
  • Petseri tänav; 0,752 km
  • Piiri tänav; 1,241 km
  • Pikk tänav; 2,113 km
  • Punga tänav; 0,127 km
  • Pärna tänav; 0,251 km
  • Põllu tänav; 0,982 km

R[muuda | muuda lähteteksti]

  • Raami tänav; 0,193 km
  • Raba tänav; 0,183 km
  • Raudtee tänav; 0,607 km
  • Ringtee tänav (2 Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa tee L2); 1,38 km
  • Roo tänav; 0,138 km
  • Roo põik; 0,093 km
  • Roopa tänav; 1,286 km
  • Roosi tänav; 0,868 km
  • Roosi põik; 0,09 km
  • Räpina maantee; 1,298 km

S[muuda | muuda lähteteksti]

  • Salme tänav; 0,296 km
  • Savi tänav; 0,355 km
  • Seminari tänav; 0,135 km
  • Silikaadi tänav; 0,35 km
  • Sinika tänav; 0,209 km
  • Soo tänav; 0,339 km
  • Sulevi tänav; 0,316 km
  • Sügise tänav; 0,246 km

T[muuda | muuda lähteteksti]

  • Taara tänav; 0,723 km
  • Tallinna maantee (osaliselt 2 Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa tee L2); 1,82 km
  • Tamme tänav; 0,072 km
  • Tamula tänav; 0,447 km
  • Tartu tänav; 1,174 km
  • Telliskivi tänav; 0,139 km
  • Tiigi tänav; 0,119 km
  • Toome tänav; 0,141 km
  • Tulbi tänav; 0,432 km
  • Tulika tänav; 0,339 km
  • Turba tänav; 0,43 km
  • Tööstuse tänav; 0,176 km

U[muuda | muuda lähteteksti]

  • Uus tänav; 0,487 km

V[muuda | muuda lähteteksti]

  • Vabaduse tänav; 1,092 km
  • Vabriku tänav; 0,232 km
  • Vee tänav; 0,46 km
  • Veski tänav; 0,281 km
  • Veskijärve tänav; 0,348 km
  • Veskioja tänav; 0,522 km
  • Viki tänav; 0,059 km
  • Vilja tänav; 1,383 km
  • Vindi tänav; 0,29 km
  • Väike tänav; 0,246 km
  • Võlsi põik; 0,06 km
  • Võlsi tee; 0,535 km

Ü[muuda | muuda lähteteksti]

  • Ülase tänav; 0,038 km