Rapla tänavate loend

Allikas: Vikipeedia
Mine navigeerimisribale Mine otsikasti

Siin on loetletud Rapla tänavaid ja toodud nende pikkused.


# A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S Š Z Ž T U V W Õ Ä Ö Ü X Y



A[muuda | muuda lähteteksti]

  • Aasa tänav; 0,291 km
  • Aia tänav; 0,09 km
  • Alu tee; 0,468 km
  • Ao tänav; 0,291 km

E[muuda | muuda lähteteksti]

  • Edela tänav; 0,189 km
  • Edela põik; 0,127 km
  • Eha tänav; 0,46 km
  • Ehitaja tänav; 0,205 km

H[muuda | muuda lähteteksti]

  • Hariduse tänav; 0,576 km
  • Heina tänav; 0,783 km

J[muuda | muuda lähteteksti]

  • Jaama tänav; 0,29 km
  • Jõe tänav; 1,075 km
  • Jõekaare tänav; 0,151 km
  • Jürna tänav; 0,535 km

K[muuda | muuda lähteteksti]

  • Kadaka tänav; 0,055 km
  • Kalda tänav; 0,351 km
  • Karja tänav; 0,279 km
  • Kase tänav; 0,153 km
  • Kastani tänav; 0,73 km
  • Kauba tänav; 0,115 km
  • Keskkooli tänav; 0,634 km
  • Kevade tänav; 0,474 km
  • Kodu tänav; 0,190 km
  • Kohtu tänav; 0,391 km
  • Koidu tänav; 0,721 km
  • Kooli tänav; 0,288 km
  • Krookuse tänav; 0,15 km
  • Kuuse tänav; 0,215 km
  • Kuusiku tee; 0,67 km

L[muuda | muuda lähteteksti]

  • Lasteaia tänav; 0,23 km
  • Laulu tänav; 0,319 km
  • Lehe tänav; 0,17 km
  • Lepa tänav; 0,115 km
  • Lepiku tänav; 0,475 km
  • Liiva tänav; 0,258 km
  • Lille tänav; 0,486 km
  • Linda tänav; 0,268 km
  • Loo tänav; 0,293 km
  • Lõuna tänav; 0,224 km

M[muuda | muuda lähteteksti]

  • Mahlamäe tänav; 0,911 km
  • Metsa tänav; 0,515 km
  • Metsapargi tänav; 0,451 km
  • Metsavahi tänav; 0,079 km
  • Muruplatsi tänav; 0,159 km
  • Mäe tänav; 0,075 km
  • Männi tänav; 0,332 km
  • Märjamaa tee (28 Rapla-Märjamaa tee); 0,828 km

N[muuda | muuda lähteteksti]

  • Nelgi tänav; 0,176 km
  • Niidu tänav; 0,14 km
  • Nurme tänav; 0,214 km
  • Nurmenuku tänav; 0,286 km

O[muuda | muuda lähteteksti]

  • Olevi tänav; 0,075 km

P[muuda | muuda lähteteksti]

  • Paju tänav; 0,237 km
  • Palli tänav; 0,291 km
  • Pargi tänav; 0,387 km
  • Piiri tänav; 0,32 km
  • Puukooli tänav; 0,229 km
  • Põllu tänav; 0,484 km

R[muuda | muuda lähteteksti]

  • Ristiku tänav; 0,185 km
  • Rohu tänav; 0,133 km

S[muuda | muuda lähteteksti]

  • Saare tänav; 0,315 km
  • Salu tänav; 0,519 km
  • Sauna tänav; 0,225 km
  • Savi tänav; 0,370 km
  • Side tänav; 0,432 km
  • Silla tänav; 0,615 km
  • Soo tänav; 0,222 km
  • Sulupere tänav; 0,85 km
  • Suve tänav; 0,439 km
  • Sügise tänav; 0,09 km

T[muuda | muuda lähteteksti]

  • Taara tänav; 0,18 km
  • Tallinna maantee (osaliselt 15 Tallinn-Rapla-Türi tee); 2,95 km
  • Talve tänav; 0,215 km
  • Tammemäe tänav; 0,493 km
  • Telliskivi tänav; 0,50 km
  • Tulbi tänav; 0,37 km
  • Tutimäe tänav; 0,173 km

U[muuda | muuda lähteteksti]

  • Uus tänav; 0,499 km

V[muuda | muuda lähteteksti]

  • Vahe tänav; 0,075 km
  • Vahtra tänav; 0,39 km
  • Vee tänav; 0,085 km
  • Veetorni tänav; 0,291 km
  • Viljandi maantee (15 Tallinn-Rapla-Türi tee); 3,22 km
  • Välja tänav; 0,684 km
  • Väljataguse tänav; 0,55 km
  • Võsa tänav; 1,021 km

Ö[muuda | muuda lähteteksti]

  • Ööbiku tänav; 0,566 km

Ü[muuda | muuda lähteteksti]

  • Ülejõe tänav; 0,699 km