Piloot (telesari)

Allikas: Vikipeedia
"Piloot"
Žanr Komöödiasari
Stsenarist Kait Kall
Režissöör Ergo Kuld
Peaosades Olev Sten Erik Jõgi, Simo Andre Kadastu, Maarja Johanna Mägi, Kait Kall
Riik Eesti
Keel eesti
Hooaegu 1
Jagusid 6
Tootmine
Produtsent Ergo Kuld
Montaaž Elar Järvet


Komöödiasarjas „Piloot“ võtab filmimaailma Kolgata Tee jalge alla filmikooli BFM värske vilistlane Karl, kelle unistuseks on produtseerida maailma parim telesaade. Ta saabki loa toota piloot, saatejuhtideks Eesti näitlejad Priit Pius ja Kait Kall!

Esimene hooaeg esilinastus PÖFFi raames 18.november 2022. aastal. Seriaali "Piloot" näeb eksklusiivselt Elisa Huubis alates 9.detsember 2022.

Osatäitjad[muuda | muuda lähteteksti]

Osad[muuda | muuda lähteteksti]

1. hooaeg[muuda | muuda lähteteksti]

Komöödia, kus Eesti näitlejad mängivad iseennast!

Sul on taskus diplom, millel uhkeldab nimi BFM Tallinn! Sa oled produtsent, kelle on just Eesti filmimaailmale sünnitanud Balti filmi ja meediakool. Ja sa saadki oma Suure Võimaluse – tuleb ainult valmis teha Piloot. Ent selgub, et meediakool ei olegi võlusõna ja turul valitseb karm konkurents, milles ujuvad suured kalad nagu Jüri Pihel ja Kaupo Karelson! Kas sinu piloodist saab võrratu meelelahutus ehk suur läbimurre või hoopis hale fiasko? Esimese poolt räägib asjaolu, et sinu tiimis mängivad saatejuht Pius ja Kall, aga vastu ühest purjus ööst titeootele jäänud vastikuvõitu kursaõde ning maakatest vanemad, kelle missioon tundub olevat sulle piinlikkust valmistada.

Eetris Pealkiri
01 Elisa Huubis “Turg on täis”
02 Elisa Huubis “Kes kannatab, see kannatab”
03 Elisa Huubis “Katastroof”
04 Elisa Huubis “Purgis”
05 Elisa Huubis “Normaalne elu”
06 Elisa Huubis “Õnn või õnnetus”