Marshmello

Allikas: Vikipeedia
Marshmello
Mitte segi ajada Marshmallowiga

Marshmello (stiliseeritud marshmello) on elektroonilise tantsumuusika produtsent ja DJ.

Ta pälvis avalikkuse tähelepanu, kui remiksis Jack Ü ja Zeddi laule. Marshmello on teinud koostööd selliste artistidega nagu Omar LinX, Ookay, Jauz ja Slushii. 2017. aasta jaanuaris jõudis tema laul "Alone" USA-s edetabelisse Billboard Hot 100.


Välimus[muuda | muuda lähteteksti]

Marshmello kannab publiku ees esinedes kohandatud kiivrit. Kes ta tegelikult on, pole teada. On arvatud, et Marshmello võib olla Ameerika DJ Chris Comstock, kes on tuntud ka esinejanimega Dotcom, sest tema stiil sarnaneb väga Marshmello omaga. Skrillex on samuti viidanud Marshmellole intervjuus nimega "Chris". Lisaks on mõlema mänedžeriks Moe Shalizi ja väidetavalt on mõlemal ka sama tätoveering ja sünnikuupäev.

Lavapersoon ja identiteet[muuda | muuda lähteteksti]

Marshmello lavanimi versioon sõnast marshmallow ja tema vahukommi maskott on mõlemad inspireeritud elektroonilise house-muusika produtsendist ning DJ-st deadmau5, kes samuti kasutab alternatiivset kirjapilti oma lavanimena ja esineb surnud hiire maskotti kandes. Teadmine, et deadmau5 on panustanud Marshmello persooni, on ilmne pala "Alone" muusikavideos, kus Marshmellol on lemmikloomaks hiir Joel (Joel Zimmerman on deadmau5 tõeline nimi). Ajakirjanikud on spekuleerinud, et Marshmello võib olla ka Martin Garrix, Jauz või DJ-de ning produtsentide kollektiiv, kelle mänedžeriks on Shalizi. 4. märts 2017 Feed Me postitas Instagrami loo Dotcomist Marshmello kostüümis ja teisest inimesest Marshmello kiivriga.

Pärast esinemist muusikafestivalil Electric Daisy Carnival 2016 Marshmello paljastas oma isiku, võttes peast kiivri. Selgus, et see esineja oli hoopis Hollandi produtsent Tiësto. Üritust kirjeldati laialdaselt kui "trollimist", sest mõlemat artisti oldi nähtud koos teiste piltide peal ning nad ühendasid oma esinemiste ajakavad, mistõttu on ebatõenäoline, et Marshmello oleks tegelikult Tiësto. 8. juuli 2017 postitas India näitlejanna Urvashi Rautela Instagrami endast pildi koos Chris Comstocki, Maejori ja Moe Shaliziga, kus ta väitis, et Comstock on tema pildil Marshmello, märgistades Marshmellot Comstocki isikliku konto või aliase Dotcomi asemel. Ainsate osalistena on ASCAP maininud Comstocki laulukirjutajana Marshmello laulus "Silence" ja Khalidi, kes külalisena laulab.