Malli arutelu:Intsident

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Põhimõtteliselt on ju sama, mis {{Terrorirünnak}}? --Pelmeen10 28. märts 2018, kell 23:00 (EEST)

Kui teisi wikisid vaadata, siis on kasutusel omajagu, enwi-s vist ligi 3K (nt, kui õpilane viskab koolimaja n-ndalt korruselt kedagi mädamunaga, kas ta on terrorist, ja juba 9-aastaselt...; aega saan, siis vaatan, mis teistel selle malli taga on), vanasti oli kommunist↔antikommunist (käsikäes fašisti↔antifašistiga), "antiterrorist" ei ole vist veel vermitud...—Pietadè 28. märts 2018, kell 23:09 (EEST)
Nt Pala bussiõnnetus tuli meelde...28. märts 2018, kell 23:17 (EEST)
Malli võib ümber nimetada. --Pelmeen10 28. märts 2018, kell 23:24 (EEST)
„Õnnetus“ ehk siis; samas vt Intsident.
Ja edasi, Litvinenko jpt tapmine (sirvi nt Stalini "musta märkmikku") ei ole "õnnetus(t)e" kategoorias...—Pietadè 28. märts 2018, kell 23:30 (EEST)

Liitmisega muutus: Toimumisaeg→Kuupäev ja Rünnaku tüüp→Liik. --Pelmeen10 28. märts 2018, kell 23:51 (EEST)

Saan malli otstarbest aru, aga leian siiski, et enne seda malli oli artikkel Estonia katastroof viisakam. Esiteks pole see "intsident", vaid on laevahukk, teiseks peaks sellesse artiklisse sobivuse üle järele mõtlema isegi siis, kui hukkunud laevade jaoks omaette mall tehakse. Viking Sally pildi võiks aga panna artiklisse Estonia (laev), laevahuku puhul pole tegu ei Vikingi ega Sally perioodiga. Ssgreporter (arutelu) 29. märts 2018, kell 00:36 (EEST)[vasta]
"Omakasulikult": kui paremal ülanurgas on kokkuvõte (umbes nagu kus iganes avaldatavate artiklite/teoste/uurimuste jne puhul) järgnevast, siis minule see sobib; kui Sulle ei meeldi, kustuta; samas, paljude puudutatute "liiki" kuulununa oleks ehk täpsed koodrinaadid (ma ei tea mille: esimese SOSi GPS-signaal, kaptenisilla koht...); ehk siis küsimus Sulle: kas praegusel kujul sobib?—Pietadè 30. märts 2018, kell 19:33 (EEST)[vasta]
enwi-st leidsin, et isegi bussiavarii kohta eraldi mall..., ex täienda/muuda; mina jõudsin Skripalide art-st enwi mallini, sealt edasi itwi mallini ja siin see tulemus, lisaks, pidurdamatult igat asja terroriga sildistada... —Pietadè 29. märts 2018, kell 01:13 (EEST)

Kogemata poolelijäänud (arvuti mu sõrmedest kiirem...) kirje jätkuks, Neptuuniumile: hetke versiooni (boxi päis) olen kontrollinud Win VII all FF ja IE 7-ga, Win X all vaatan hiljem veel üle.
IE mahutab ka kõige pikemad olemasolevad pealkirjad 2-le reale (kogemus ütleb, et nt kui FF "loeb" ühtviisi, siis IE loeb ja kuvab teisiti)
Hetkel W X all olles pole samuti probleeme näha (FF, Opera, IE, Edge jm, "moblat" v "tahvlit" mul pole)—Pietadè 30. märts 2018, kell 17:36 (EEST)

Milleks tähtede vahele tühikuid vaja, teistes mallides minu teada sellist lähenemist pole. --Pelmeen10 30. märts 2018, kell 17:57 (EEST)
Minu teada on see siin üks vähestest, kui mitte ainus, kus boksi pealkiri ei ole poolpaksus/boldis,
ja sellises värvide koosluses (tekst/taust) oli tavakirjas tähevahega raske lugeda/eristada; kui eeldada, et lugejaskonna vanus kõigub eluaastates 3–113, siis tuleks millegi avaldamisel sellega arvestada jne, jne.
Nii et võta neid t-ühikuid siis kui minu personaalset eripära (et ma ise kirja eristada suudaksin, prillega, ilma luubi/mikro-teles-koobita), kui maailma pealt u 2-3 mld toetusallkirja saan, siis lisan siia viite sellele...—Pietadè 30. märts 2018, kell 18:10 (EEST)
Saad ka ise vaadata, asendad malli teises reas style'i sees kirje font-weight:normal; kirjega font-weight:bold; ja tipid kõige alumisse lahtrisse mõne sellise artikli plk, kus mall kasutusel on, et tulemust vaadata, 36,87 sekundit tagasi vaadanuna meeldis mulle bold variant laiendatud tähevahega rohkem (tavaline sõnavahe on minu silmadele raske).
Lisaks on siin küsimus, tavaliselt negatiivse märgiga sündmuse/art puhul, kui tugevalt peab/peaks infokast esile tõusma/olema esile tõstetud...—Pietadè 30. märts 2018, kell 18:20 (EEST)
"Hetkel" näib mulle sobivat selles mõttes, et kui art esimene lugeja sattub lugema artiklit, siis on plk art kohal ja "vaiksemas/tasemas" kirjas kõrvalteave (põhi asjad e nr-d) paremas ülaotsas...—Pietadè 30. märts 2018, kell 20:02 (EEST)
Ma ei märganud kohe, et siin ülalpool oli mulle küsimus. Praegune versioon artiklis Estonia katastroof on piisavalt väike ja tagasihoidlik ka värvilt, nii et mind see väga ei häiri. Ühtki rida muud teavet ma sinna ei lisaks, see on artiklis olemas. See on selline laevahukk, mis ei sobi õieti kuhugi lahterdamiseks. Eriti Eestis, sest meie rahvas on selles laevahukus kõige enam kannatanud ja alles nüüd on täisealised kõik need lapsed, kes siis oma vanemad kaotasid. Ssgreporter (arutelu) 2. aprill 2018, kell 00:37 (EEST)[vasta]

Tegelt ideaalis tuleks kunagi ümberkirjutada kasutama Mall:Infokasti, aga see pole just ajaliselt kriitilise tähtsusega. - Neptuunium ❯❯❯ arutelu 2. aprill 2018, kell 00:42 (EEST)[vasta]