Laura Rannaväli

Allikas: Vikipeedia

Laura Rannaväli on Eesti sotsiaalmeedia staar ja populaarne sisulooja Instagramis kui ka TikTokis. Ta on tuntuks saanud oma elustiili, moe, ilu ja vlogivideote poolest. Ta on TikTokis tuntud kui @laurarannavali[1] ja Instagramis oma nime @rannavalilaura[2] kandva kanali poolest. Tal on üle 60 000 TikToki fänni ja tal on üle 170 000 Instagrami jälgija. Laural on ka vanem õde Maria Rannaväli, kes on sotsiaalmeedia staar. Laura Rannaväli on võitnud "Aasta musicallytaja" Eesti Sotsiaalmeedia Auhinnagalal "PLAYNUPP"[3]. Ühtlasi oli Laura nomineeritud mainekale rahvusvahelisele Nickelodeon Kids’ Choice Awards auhinnale “Eesti lemmik mõjutaja” kategoorias.[4].

  1. www.tiktok.com https://www.tiktok.com/@laurarannavali?is_from_webapp=1&sender_device=pc. Vaadatud 3. aprillil 2024. {{netiviide}}: puuduv või tühi pealkiri: |pealkiri= (juhend)
  2. "Instagram". www.instagram.com. Vaadatud 3. aprillil 2024.
  3. "PILDID | Vaata, kes juutuuberitest võidutses sotsiaalmeediaauhindade väljaandmisel!". Kroonika. Vaadatud 3. aprillil 2024.
  4. "PEAGI SELGUB VÕITJA! Eesti suunamudijad kandideerivad vingele auhinnale. „Nutaksin võites palju-palju õnnepisaraid!"". www.ohtuleht.ee. Vaadatud 3. aprillil 2024.