Kummaline teekond

Allikas: Vikipeedia

"Kummaline teekond" (ingl. We're on the Road to D'ohwhere) on joonissarja Simpsonid 17. hooaja 11. jagu, mis jõudis ekraanile 29. jaanuaril 2006.

Sündmustik[muuda | muuda lähteteksti]

Bart ja Milhouse jäid salajastes koolialustes tunnelites kolamisega vahele. Direktor saatis Barti ühte Oregoni osariigi poistelaagrisse. Moe aga teatas, et ta viib oma baarikülastajad Las Vegasesse. Homer viis Barti lennujaama, et viimane saaks laagrisse lennata. Bartil aga oli lendamine keelatud:

  • Piletimüüja: "Teie poeg on lennukeelu nimistus."
  • Homer: "Miks, siin peab mingi viga olema."
  • Piletimüüja: "Siin pole viga. Paistab, et viimane kord kui ta ilma vanemata lendas..."
  • Piloot: "Tere tulemast Atlantasse. Palun hoidke oma turvavööd kinnistena, kuni me pole lõplikult seisma jäänud."
  • Bart: "Keegi ei käsuta Bart Simpsonit."
  • Piloot: "Suur tänu, 33C. Nüüd peame me lendama tagasi Minneapolisse ja ma olen väga väsinud."

Seetõttu pidi Homer Barti ise laagrisse viima. Kui nad jõudsid ühte teeäärsesse restorani, siis Bart põgenes. Homer sai ta kätte ja viis Barti ikkagi laagrisse. Ehkki Bartile mingil määral laagrism meeldis, tuli Homer tagasi ja otsustas Barti Las Vegasesse kaasa võtta. Seal sattus Homer kaklusesse ning viidi Nevada osariigi vanglasse.

Samal ajal müüsid Marge ja Lisa kodus vanavara. Alguses läks müük halvasti ja Marge arvas, et nad peavad kõik Päästearmeele andma. – Samal ajal sõitis üks Päästearmee auto mööda ja juht ütles, et nad ei taha seda kraami. Siis sai Marge palju raha aegunud retseptiravimite müügist ning Wiggum sai sellest teada ja Marge sattus vanglasse.

Jao lõpus sai Lisa 2 telefonikõnet, ühe Homerilt ja teise Marge'lt, kes tahtsid, et nende kautsjonid ära makstaks. Seepeale ütles Lisa Maggie'le, et nad on mõnda aega kahekesi kodus. Lisa mainis veel, et ta otsib endale järgmisel päeval tööd.