Kasutaja arutelu:Tarvo00

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tere! Vikipeediasse laaditud pildid peavad olema kasutamiseks piisavalt vabad ehk avaldatud {{cc-by-sa-3.0}} litsentsi all. Kui oled ise pildi teinud, siis lisad pildi juurde selle litsentsimärgise ja kirjutad "enda tehtud", et oleks selge, et oled pildi autor. Kui pilt on kellegi teise tehtud, siis pead autori käest küsima, kas ta on selle litsentsiga nõus, ja lisama ka autori nime. Kui asjaolud on segased (nt autor pole teada), on parem mõne kogenud kaastöölise käest nõu küsida või pilti üldse mitte üles laadida. Sõnal "erakogu" ei ole Vikipeedias erilist mõtet. Segaste asjaoludega pildid kustutatakse varem või hiljem. Adeliine 5. märts 2013, kell 21:30 (EET)

Autori luba kasutada pilti Igor Kopõtin.jpeg valitud vaba litsentsi all tuleks edastada aadressile permissions-etättwikimedia.org. Pikne 30. juuli 2013, kell 15:31 (EEST)

Kas pildid Sarmet Everesti tipuga.JPG ja Toivo sarmet.jpg on sinu kui üleslaadija enda tehtud? Pikne 4. aprill 2015, kell 14:13 (EEST)

Kui saan nüüd õigesti aru ja sina kui üleslaadija ei ole autor, siis tuleks ülaltoodud aadressile edastada kiri, milles autor kinnitab, et lubab piltide kasutamist. Kirjas peaks olema nimetatud need kaks pilti, mille kohta luba käib ja olema öeldud, et pilte lubatakse kasutada just vastavalt litsentsile CC BY-SA 3.0, mis on praegu piltide juurde lisatud. Pikne 8. aprill 2015, kell 10:27 (EEST)

Pilt, mille üles laadisid (Pilt:Anto Liivat 2016.jpg), esistatakse kustutamiseks. Põhjendus: siin on vaja OTRS-luba (vaata: Vikipeedia:Kuidas küsida luba pildi üleslaadimiseks), sest on ebaselge, kas väidetav foto autor (Madis Reimund) ja üleslaadija on samad isikud?--Estopedist1 (arutelu) 16. juuni 2019, kell 22:25 (EEST)[vasta]