Kasutaja arutelu:Kruusamägi/Liivakast

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

kasutasin paar malli kohe ära oma kasutaja põhilehekülje informatiivsemaks tegemisel. --Hendrix 9. juuni 2007, kell 07:02 (UTC)

Soovitan kasutada malle natuke teisel viisil. Näiteks: (mallide koode ei ole vaja oma kasutajaleheküljele kopeerida, piisab järgneva kopeerimisest)
{| border="1" cellpadding="2" cellspacing="0" style="float:right; border-collapse:collapse"
|-
| {{Mall:Kasutaja:Kaksikud}} 
|-
| {{Mall:Kasutaja:Firefox}}
|-
| {{Mall:Kasutaja:Vikipeedia hobi}}
|-
| {{Mall:Kasutaja:Palju vaba aega}}
|}
iffcool 10. juuni 2007, kell 13:34 (UTC)
midagi on nihu koodis. Viska, palun, pilk mu kasutaja lehele.--Hendrix 10. juuni 2007, kell 17:11 (UTC)
Korrastasin sinu kasutajalehe koodi.
Sa mainisid (Kategooria arutelu:Kasutajad), et sooviksid ka enda eriala väljendavat malli. Milline see välja nägema peaks? See peaks käima kasutajalehele (nt: Mall:Kasutaja:Kunstihuviline) või mõtlesid hoopis mingit malli artiklitesse (nt: Mall:Kool).
iffcool 10. juuni 2007, kell 17:34 (UTC)
praegu on nad paremal pool servas. Kas nii ei saaks teha, et saaks neid paigutada kas vasakule, keskele või paremale.

Ja ametilt olen psühhiaater ja kuna minu disainimeel on kehva, siis ma ei oska vastavat malli luua. --Hendrix 10. juuni 2007, kell 18:17 (UTC)

Selleks, et malle keskele paigutada:
lisa punane osa, eemalda sinine osa: cellspacing="0" align="center"style="float:right; border-collapse:collapse"
Selleks, et malle vasakule äärde paigutada:
muuda sinine osa: cellspacing="0" style="float:left; border-collapse:collapse"
Selle psühholoogia malli võtan tõenäoliselt homme (11. juuni) käsile.
iffcool 10. juuni 2007, kell 21:32 (UTC)

Nagu ma märkasin, võtsid kasutusele neljanda variandi. On see parim ja võib selle mallina salvestada ning teised variandid unustada? iffcool 11. juuni 2007, kell 21:50 (UTC)

mul oli suuri raskusi valimisega, kuna kõik olid ilusad. Suur tänu. Aga miks Sa pead teised ära kustama? Võib ju numereerida nad ära. Minu arust on Sul nad kõik väga kenasti välja kukkunud. Mina Sinu asemel ei raatsiks ühtegi ära kustutada.--Hendrix 11. juuni 2007, kell 21:56 (UTC)
Ajaloo abil saab alati taastada - seega ei ole ka lihtsalt nende sellelt leheküljelt kaotamine veel püsiv (kui just lehekülge ennast ei kustuta). Näiteks hetk tagasi täiustasin ma oma keemia tabelit, kui arvuti kokku jooksis. Firefox on aga nõnda tore asi, et taastas mul poolelioleva töö. Ma aga ei märganud, et kui ma varem olin töödanud ühe artikli osa juures, siis pärast seda vahejuhtumit salvestades läks see terve artikli kohta arvesse. Ajaloo abil parandasin järgneva redaktsiooniga vahepeal kadunud info.
Nendest mallidest tahaksin/tahtsin ma järgi jätta ainult ühe, kuna tõenäoliset ainult üks neist üldse kasutust leiabki. iffcool 11. juuni 2007, kell 23:07 (UTC)