Kasutaja:Evian~etwiki

Allikas: Vikipeedia
Kasutaja keelteoskus
et-N See kasutaja valdab eesti keelt emakeelena.
vro-2 Taa pruukja mõist küländ häste võro kiilt.
Kasutajad keelteoskuse järgi
See on Vikipeedia kasutaja lehekülg.

See ei ole entsüklopeediaartikkel. Juhul kui peaksite leidma selle lehe miskilt muult saidilt peale Wikipedia, siis te külastate lehe peegeldust. Arvestage, et see lehekülg võib olla aegunud ning sellel kasutajal ei pruugi olla isiklikku sidet miski muu saidiga peale Vikipeedia enda. Selle lehekülje originaal asub aadressil http://et.wikipedia.org/wiki/Kasutaja:Evian~etwiki.

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation



Kasutaja:Evian
Sugu Mees
vanus 25
Vikipeediaga liitus 22. märts 2008
Riik Eesti
Linn Tallinn


Olen olnud Vikipeedia kasutaja ka varem, kuid mulle ei meeldinud see, et pidevalt pidin mõtlema mis keeles(eesti, inglise, võru, soome, rootsi või vahel ka mõnes hoopis muus keeles) lehtede infot tahan näha, ja kas antud sõna annab inglise/eesti vm keeles üldse otsingutulemusi. Seepärast kasutan siiani otsinguteks Wikipedia't, sellesse sisse logimata, ja valin vastava keele, mida just hetkel vajan.


Miks selline kasutajanimi?[muuda | muuda lähteteksti]

Muidigi mõistan, et nimi tekitab segadust, kuna tegemist üldtuntud kaubamärgiga. Aga just seetõttu ma selle omale nimeks valisingi - Evian laual.

Vabandan segaduse tekitamise pärast. Kui seda peaks juhtuma.


Minu tegevus Vikipeedias[muuda | muuda lähteteksti]

Vikipeedia kasutajaks otsustasin hakata 22. märtsil 2008. Seda aga selleks, et saaks enda poolt loodud lehtede käekäiku paremini jälgida. Samuti seetõttu, et keegi ei peaks minuga nii: "Kui anonüümne kasutaja..." rääkima.


Vikipeedia vajab minu arust hädasti järgmisi artikleid[muuda | muuda lähteteksti]

Artikleid, mis räägivad meie tippjuhtidest(nende elulugu, saavutused jne.).