Jasmine Thompson

Allikas: Vikipeedia
Jasmine Thompson
Sünninimi Jasmine Ying Thompson
Sündinud 8. november 2000
Päritolu London, Suurbritannia
Stiilid popmuusika, teen pop, dance-pop, R&B
Elukutse laulja, laulukirjutaja
Pill kitarr, klaver
Tegev 2009-praeguseni
Plaadifirma Atlantic
Seotud esitajad Robin Schulz, Felix Jaehn, Hugel, DJ Vice, Thomas Jack
Veebileht http://jasminethompsonmusic.com/

Jasmine Ying Thompson (sündinud 8. novembril 2000) on Suurbritannia laulja ja Youtube'i kuulsus.

Thompson alustas karjääri 10-aastaselt, filmides ennast laulmas ning laadides videod Youtube'i.

Aastal 2014 tegi ta koostööd Saksamaa deep house'i produtsendi Robin Schulziga laulus "Sun Goes Down". Laul jõudis esikümnesse paljude riikide edetabelites, sealhulgas Austraalias, Saksamaal, Austrias ja Šveitsis. 2017. aasta augusti seisuga on tal 2,8 miljonit jälgijat ja üle 460 miljoni vaatamise. Tema akustiline kaver Chaka Khani laulust "Ain't Nobody" jõudis 32. kohale Suurbritannia singlite edetabelis; see edu viis selleni, et tema kaverit kasutati Sainsburys reklaami taustalauluna. Remiks DJ Felix Jaehni poolt aastal 2015 sai suureks hitiks; remiks tuli Suurbritannias teisele kohale ning jõudis edetabelisse veel mitmes riigis. Tema häält on kirjeldatud sõnadega kummaline, pehme ja hõõguv.

Elu[muuda | muuda lähteteksti]

Thompson sündis 8. novembril 2000 Londonis. Ta on pooleldi inglane (isa poolt) ja pooleldi hiinlane (ema poolt). Pereliikmed ja fännid on Thompsonit kirjeldanud nii: "Ta on alandlik, kaastundlik ja väga armastav inimene."

Aastal 2017 avas Thompson avalikkuse ees vanemate abielulahutuse teemat, mis inspireeris teda muusika kirjutamisel. Intervjuu tehti Thompsoni EP "Wonderland" ilmumise puhul.