Infinite

Allikas: Vikipeedia
 See artikkel räägib Eminemi albumist; Deep Purple'i albumi kohta vaata artiklit Infinite (Deep Purple).

"Infinite" on hiphopartist Eminemi esimene album, mis on tehtud koostöös ansamblite The Bass Brothers ja D12 liikme Kon Artisega (Denaun, kes esineb Maxime'is) aastal 1996. "Infinite" tehti ainult kassettidele ja vinüülplaatidele.

Tehti ainult 400 eksemplari. Eminem müüs neid Detroitis oma auto pagasiruumist. See album on üsna haruldane ja seda ei leia poodidest, kuid koopiaid on tehtud CD-le ja neid võib alatasa leida lehtedelt nagu eBay, kinnitades, et see on õige asi. Laul "Backstabber" on uuendatud versioon laulust "Fuckin' Backstabber", mis on esile tõstetud Soul Intenti demokassetil.

Album sai segatud kriitika osaliseks ja sai pilkealuseks kohaliku hiphopi kogukonna poolt, teenides Eminemile süüdistused teiste räpparite stiilide jäljendamises, täpsemalt Nas'i ja AZ-i. "Iseenesest selge, ma olin noor ja mind mõjutasid teised artistid, ja ma sain palju tagasisidet selle kohta, et ma kõlasin nagu Nas või AZ." tunnistab Eminem. ""Infinite" puhul üritasin ma silmas pidada, milline peaks olema mu räpistiil, kuidas ma tahan läbi mikrofoni kõlada ja ennast esitleda," meenutab ta. "See oli kasvamise etapp. Ma tundsin, nagu "Infinite" oleks vaid demo, mille ma olin välja surunud."

Lugude nimekiri[muuda | muuda lähteteksti]

Kõigi lugude produtsent on Denaun Porter ja FBT.

"Beyond Average" – 3:56 Peidetud laul, mis pandi ainult mõnele kassetile/vinüülile.

  1. "Infinite" – 4:01 See on albumi "Infinite" esimene lugu ja sellesse on laialt suhtutud kui parimasse loosse albumil. (Näide) "my pen and paper cause a chain reaction/to get your brain relaxin/A zanzy actin' maniac in action/A brainiac in fact son/You mainly lack attraction/You lookin' lame and wack when just a traction of my facts run."
    1. "W.E.G.O." (Esinevad DJ Head ja Proof – 0:21 Kahekümne ühe sekundi pikkune lugu mis on Detroiti kohaliku raadiojaama intro.
    2. "It's OK" (Esineb Eye-Kyu) – 3:31 Eminem räpib oma päevastest sündmustest. (Näide) "Everyday in the streets scrambling and paying for cheap/Prayin for sleep, dreamin' with a watering mouth/Wishin' for a better life for my daughter and spouse/In this slaughtering house caught up in bouts wit the root of all evil"
    3. "Tonite" – 3:42
    4. "313" (Esineb Eye-Kyu) – 4:10 Lugu 313's esinevad Eminem ja tundmatu räppar Eye-Kyu (Häälda IQ) kes näitavad oma räpioskusi mikrofoni üksteisele andes.
    5. "Maxine" (Esineb Denaun Porter) – 3:54 Maxine on sünge lugu koos Denauniga ja see räägib ühest Maxine nimelisest naisest, kes on sõltlane ja kes teeks ükskõik mida, et ennast rahuldada. See on esimene lugu kus Denaun ja Eminem koos laulavad.
    6. "Open Mic" (Esineb Thyne) – 4:01 Thyne on järjekordne tundmatu räppar kellega Eminem selle albumi kallal töötas. Selles loos on kuulda rütmielemente Curtis Mayfieldi "Give Me Your Love"-st mida kasutati ka Digable Planetsi "Nickel Bags"-s.
    7. "Never 2 Far" – 3:38 Eminem paljastab, et ta elab ikka veel koos oma emaga ja tema tüdrukul on tulemas laps (Hailie).
    8. "Searchin" (Esineb Denaun Porter) – 3:44 Siin loos Eminem laulab oma tüdrukust (Kim), kellesse ta armunud on. Denaun lõpetab loo põgusa ilmumisega.
    9. "Backstabber" – 3:23
    10. "Jealousy Woes II" – 3:19 Lugu kadedast grupist, kes tahab Eminemi raha.

Vähesus[muuda | muuda lähteteksti]

Inglismaal on see väga haruldane, aga mõned miksitud versioonid on illegaalselt välja lekkinud.