Igri bez granici

Allikas: Vikipeedia

"Igri bez granici" (makedoonia kirillitsas: Игри Без Граници ("Piirideta mängud")) on Põhja-Makedoonia laulja Toše Proeski seitsmes stuudioalbum[1]. Album avaldati Makedoonias ja hiljem ka Horvaatias, Serbias, Montenegros, Bosnia ja Hertsegoviinas ning Sloveenias. Albumi horvaadikeelne pealkiri on "Igra Bez Granica"[2].

Laulud albumil[muuda | muuda lähteteksti]

  1. "Dusa ostana"
  2. "Nikoj kako tebe ne baknuva"
  3. "Boze, cuvaj ja od zlo"
  4. "Mesechina"
  5. "Igri Bez Granici"
  6. "Srekjna li si ti"
  7. "Najdraga moja"
  8. "Jas ne sum vinoven"
  9. "Cresha"

Lisalood albumil[muuda | muuda lähteteksti]

  1. "Volim Osmijeh tvoj ft Antonija Sola"
  2. "Vezhi me za sebe"
  3. "Srce nije kamen"
  4. "Nesanica"
  5. "Nesanica" (remiks)
  6. "Feeling good"

Albumi edukus[muuda | muuda lähteteksti]

Igri Bez Granici on Toše Proeski kõige edukam album, mis jäi ka viimaseks. Ta suri varsti pärast albumi väljaandmist, kuid jõudis seda tutvustada publikule[viide?]. Albumi eest saadud auhinnad anti üle ta perele[viide?]. Albumit müüdi üle 1 000 000 eksemplari[viide?]. Laulud "Igri Bez Granici", "Cresha", "Srekjna li si ti" said suurteks hittiteks kogu Balkanis[viide?]. Horvaatias valiti laulud "Jos i danas zamirise tresnja" (makedoonia keeles "Cresha") ja "Nesanica" aasta hitiks ja edetabelisse Hr TOP 20.

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. "Arhiivikoopia". Originaali arhiivikoopia seisuga 28. september 2011. Vaadatud 29. augustil 2009.{{netiviide}}: CS1 hooldus: arhiivikoopia kasutusel pealkirjana (link)
  2. http://www.last.fm/music/To%C5%A1e+Proeski/_/Igra+Bez+Granica