Jõulutunnel: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
PResümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''"Jõulutunnel"''' on [[ETV]] iga-aastane [[heategevus]]programm, mis on pühendatud konkreetsele teemale ja kogub televaatajate annetustega sihtotstarbeliselt toetust. Programm on eetris päeva jooksul mitme saatena ning see sisaldab teemapõhiseid videolugusid, vestlusi ning muusikute-lauljate etteasteid. Saatejuhid on olnud Diana Lorents, Katrin Viirpalu, Maian-Anna Kärmas, Margit Kilumets ning 2012.aastani oli meessaatejuht ning saate produtsent Margus Saar. 2013.aastal olid saatejuhid Kaileen Mägi ja Urmas Vaino.
'''"Jõulutunnel"''' on [[Eesti Televisioon]]i iga-aastane [[heategevus]]programm, mis on pühendatud konkreetsele teemale ja kogub televaatajate annetustega sihtotstarbeliselt toetust.
Programm on eetris päeva jooksul mitme saatena ning sisaldab teemapõhiseid videolugusid, vestlusi ning muusikute-lauljate etteasteid. Saatejuhid on olnud Diana Lorents, [[Katrin Viirpalu]], [[Maian Kärmas]], [[Margit Kilumets]] ning 2012. aastani oli meessaatejuht ning saate produtsent [[Margus Saar]]. 2013. aastal olid saatejuhid Kaileen Mägi ja [[Urmas Vaino]].


Saade on olnud eetris alates [[1999]]. aastast esimesel jõulupühal.
Saade on olnud eetris alates [[1999]]. aastast esimesel jõulupühal.

Redaktsioon: 24. mai 2018, kell 02:33

"Jõulutunnel" on Eesti Televisiooni iga-aastane heategevusprogramm, mis on pühendatud konkreetsele teemale ja kogub televaatajate annetustega sihtotstarbeliselt toetust.

Programm on eetris päeva jooksul mitme saatena ning sisaldab teemapõhiseid videolugusid, vestlusi ning muusikute-lauljate etteasteid. Saatejuhid on olnud Diana Lorents, Katrin Viirpalu, Maian Kärmas, Margit Kilumets ning 2012. aastani oli meessaatejuht ning saate produtsent Margus Saar. 2013. aastal olid saatejuhid Kaileen Mägi ja Urmas Vaino.

Saade on olnud eetris alates 1999. aastast esimesel jõulupühal.