Eesti Arnold Schönbergi Ühing: erinevus redaktsioonide vahel

Allikas: Vikipeedia
Eemaldatud sisu Lisatud sisu
Resümee puudub
Resümee puudub
1. rida: 1. rida:
'''Eesti Arnold Schönbergi Ühing''' on 22. augustil [[1992]] loodud [[mittetulundusühing]], mille eesmärgiks on heategevuslik teaduse, kultuuri ja hariduse toetamine avalikes huvides, uurides ja levitades [[Arnold Schönberg]]i ning tema õpilaste-mõttekaaslaste ja teiste uuenduslike muusikasuundade pärandit.
'''Eesti Arnold Schönbergi Ühing''' on 22. augustil [[1992]] loodud [[mittetulundusühing]], mille eesmärgiks on heategevuslik [[teadus]]e, [[kultuur]]i ja [[haridus]]e toetamine [[avalik huvi|avalikes huvides]], uurides ja levitades [[Arnold Schönberg]]i ning tema õpilaste-mõttekaaslaste ja teiste [[nüüdismuusika|uuenduslike muusikasuundade]] pärandit.

Eesti Arnold Schönbergi Ühing korraldab [[Pärnu Nüüdismuusika Päevad|Pärnu Nüüdismuusika Päevi]] ning on [[Nüüdismuusika oskuskeele komisjon]]i taustorganisatsiooniks.



Eesti Arnold Schönbergi Ühing korraldab [[Pärnu Nüüdismuusika Päevad|Pärnu Nüüdismuusika Päevi]].


==Välislingid==
==Välislingid==

Redaktsioon: 9. aprill 2009, kell 09:30

Eesti Arnold Schönbergi Ühing on 22. augustil 1992 loodud mittetulundusühing, mille eesmärgiks on heategevuslik teaduse, kultuuri ja hariduse toetamine avalikes huvides, uurides ja levitades Arnold Schönbergi ning tema õpilaste-mõttekaaslaste ja teiste uuenduslike muusikasuundade pärandit.

Eesti Arnold Schönbergi Ühing korraldab Pärnu Nüüdismuusika Päevi ning on Nüüdismuusika oskuskeele komisjoni taustorganisatsiooniks.


Välislingid

Eesti Arnold Schönbergi Ühingu kodulehekülg