Kõik avalikud logid

See on Vikipeedia kõigi olemasolevate logide ühendkuva. Valiku kitsendamiseks vali logitüüp, sisesta kasutajanimi (tõstutundlik) või huvipakkuva lehekülje pealkiri (samuti tõstutundlik).

Logid
  • 13. jaanuar 2023, kell 15:57 NooredRoolis arutelu kaastöö alustas lehekülge Noored roolis (Uus lehekülg: ' = Noored Roolis = [https://nooredroolis.ee Noored Roolis] on aastast 20 korraldatud rallispordi sari, mis on mõeldud noortele tüdrukutele ja poistele vanuses 8-15. Sarja eesmärgiks on tutvustada noortele ohutuid sõiduvõtteid, õiget turvavarustuse kasutamist ning anda noortele esmane võistluskogemus. Noorte juhendajateks on Eesti parimad motosportlased, kes annavad enda isiklikust kogemusest kõrvalistmel näpunäiteid (näiteks Martin Järveoja, Sander Pärn, Janno...')
  • 13. jaanuar 2023, kell 15:15 NooredRoolis arutelu kaastöö alustas lehekülge Kasutaja:NooredRoolis (Uus lehekülg: '= Noored Roolis = [https://nooredroolis.ee '''Noored Roolis'''] on aastast 2020 korraldatud rallispordi sari, mis on mõeldud noortele tüdrukutele ja poistele vanuses 8-15. Sarja eesmärgiks on tutvustada noortele ohutuid sõiduvõtteid, õiget turvavarustuse kasutamist ning anda noortele esmane võistluskogemus. Noorte juhendajateks on Eesti parimad motosportlased, kes annavad enda isiklikust kogemusest kõrvalistmel näpunäiteid (näiteks Martin Järveoja, Sander Pär...') Märgis: Visuaalmuudatus
  • 12. jaanuar 2023, kell 23:36 Loodud kasutajakonto NooredRoolis arutelu kaastöö