Bulgaaria linnade loend

Allikas: Vikipeedia

See on Bulgaaria linnade terviklik loend, mis on vaikimisi sorteeritud rahvaarvu järgi. Bulgaarias on kokku 257 linna. Piirkondade keskused on rasvases kirjas. Arvandmete algallikaiks on Bulgaaria Riiklik Statistikainstituut (NSI)[1] ja Bulgaaria Teaduste Akadeemia.[2]

Bulgaaria suurim linn on Sofia umbes 1,2 miljoni elanikuga, väikseim Melnik umbes 300 elanikuga. Väiksematest linnadest on aga päris mitmed külad suuremad. Suurima rahvaarvuga Bulgaaria küla on Lozen, kus elab umbes 5000 elanikku.

Jrk.nr. Vapp Linn Piirkond (oblast) Rahvaarv 1946[2][3] Rahvaarv
1992
rahvaloendus
Rahvaarv
2001
rahvaloendus
Rahvaarv
2011
rahvaloendus
[1][4]
Pilt
1 BG Sofia coa.svg Sofia Sofia linna piirkond 366 801 1 114 925 1 091 772 1 204 685 1-Sofia-parliament-square-ifb.JPG
2 Plovdiv-coat-of-arms.svg Plovdiv Plovdivi piirkond 126 563 341 058 338 224 338 153 Roman Theatre Plovdiv.jpg
3 Герб на Варна, България.svg Varna Varna piirkond 76 954 308 432 312 889 334 870 Cathedral at christmas in Varna, Bulgaria.jpg
4 Burgas-coat-of-arms.svg Burgas Burgasi piirkond 44 449 195 686 192 390 200 271 IS Burgas4.PNG
5 Rousse-coat-of-arms.svg Ruse Ruse piirkond 57 509 170 038 161 453 149 642 03-08-2006-Rousse 066.jpg
6 Stara-Zagora-coat-of-arms.svg Stara Zagora Stara Zagora piirkond 38 325 150 518 143 420 138 272
7 Pleven-coat-of-arms.svg Pleven Pleveni piirkond 39 059 130 812 122 149 106 954 Pleven TodorBozhinov October 2009 (4).jpg
8 BUL Сливен COA.png Sliven Sliveni piirkond 34 291 106 212 100 695 91 620 Municipality-of-Sliven.jpg
9 Dobrich-coat-of-arms.svg Dobrich Dobrichi piirkond 30 522 104 494 100 379 91 030 Dobicrh-chirch.jpg
10 Emblem of Shumen.png Shumen Shumeni piirkond 31 327 93 390 89 054 80 855 Shumen-Military Club-ifb.JPG
11 Pernik-coat-of-arms.svg Pernik Perniki piirkond 28 545 90 549 86 133 80 191 Pernik-culture-palace-right-2.jpg
12 Haskovo-coat-of-arms.svg Haskovo Haskovo piirkond 27 435 80 700 80 870 76 397 Haskovo-theater-Ivan-Dimov.JPG
13 Yambol Coat of Arms.jpg Yambol Yamboli piirkond 30 576 91 497 82 924 74 132 Theatre Yambol.jpg
14 Emblem of Pazardzhik.svg Pazardzhik Pazardzhiki piirkond 30 376 82 578 78 855 71 979 Pazardzhik city centre.jpg
15 Emblem of Blagoevgrad.svg Blagoevgrad Blagoevgradi piirkond 14 200 71 476 71 361 70 881 The Presentation of Virgin Mary.jpg
16 Veliko-Tarnovo-coat-of-arms.svg Veliko Tarnovo Veliko Tarnovo piirkond 16 223 67 540 66 998 68 783 Fortress at Veliko Tarnovo.JPG
17 Vratsa-coat-of-arms.svg Vratsa Vratsa piirkond 19 620 75 518 69 423 60 692 Vratsa001.png
18 BG Gabrovo coa.svg Gabrovo Gabrovo piirkond 21 180 76 522 67 350 58 930 TownHall Gabrovo.jpg
19 Asenovgrad-coat-of-arms.svg Asenovgrad Plovdivi piirkond 20 952 52 360 52 116 50 846 Sveta Bogorodica.jpg
20 Coat of arms of Vidin.svg Vidin Vidini piirkond 18 481 62 691 57 614 48 071 Center street in v galleryfull.jpg
21 Kazanlak Stara Zagora piirkond 20 096 60 095 54 021 47 325 Kazanluk 1.jpg
22 Kyustendil-coat-of-arms.svg Kyustendil Kyustendili piirkond 19 238 54 431 50 243 44 532 Kyustendil 25.jpg
23 Kardzhali-coat-of-arms.svg Kardzhali Kardzhali piirkond 10 502 45 793 45 729 43 880 Регионален исторически музей - Кърджали.jpg
24 Coat of Arms of Montana (Bulgaria).png Montana Montana piirkond 8 049 52 476 49 368 43 781 Montana-Bulgaria-lapidarium-2.jpg
25 BUL Димитровград COA.png Dimitrovgrad Haskovo piirkond - 50 977 45 918 38 785 Dimitrovgrad-d blagoev blvd.jpg
26 Gerba targovishte.jpg Targovishte Targovishte piirkond 10 561 43 016 40 775 37 611 Targovishte hub.jpg
27 Lovech-coat-of-arms.svg Lovech Lovechi piirkond 11 829 48 242 44 262 36 600 Bulgaria-Lovech-06.jpg
28 Silistra Coat of Arms.gif Silistra Silistra piirkond 15 951 48 360 42 153 35 607 Silistra-art-gallery-Minkov.jpg
29 Dupnitsa-coat-of-arms.svg Dupnitsa Kyustendili piirkond 19 301 41 398 38 323 35 506
30 Svishtov-coat-of-arms.svg Svishtov Veliko Tarnovo piirkond 13 093 30 404 30 591 34 842 Sveta Troitca Svistov.jpg
31 Emblem of Razgrad.png Razgrad Razgradi piirkond 15 010 40 933 39 036 33 880
32 BUL Горна Оряховица COA.png Gorna Oryahovitsa Veliko Tarnovo piirkond 10 488 38 914 35 621 32 079
33 Smolyan Coat of Arms.png Smolyan Smolyani piirkond 5 406 34 086 33 153 30 642 Visarion-smolyan-imagesfrombulgaria2.JPG
34 Coats of arms of None.svg Petrich Blagoevgradi piirkond 13 493 27 659 29 785 29 836 Petrich01.jpg
35 Coats of arms of None.svg Sandanski Blagoevgradi piirkond 7 447 26 096 26 695 26 959 Bulgaria-Sandanski-02.jpg
36 Emblem of Samokov.png Samokov Sofia piirkond 13 218 28 608 27 664 26 061 Samokov-History-museum-right.jpg
37 BUL Севлиево COA.jpg Sevlievo Gabrovo piirkond 9 827 25 494 24 775 23 908 Batoshevo-Assumption-of-Mary-Monastery.jpg
38 BUL Лом COA.png Lom Montana piirkond 15 255 31 133 27 897 23 836 Lom main square.jpg
39 Karlovo gerb.gif Karlovo Plovdivi piirkond 8 903 27 291 25 715 23 797 Karlovo, Sankta Nikolao.jpg
40 Velingrad-coat-of-arms.svg Velingrad Pazardzhiki piirkond - 25 634 25 009 23 479 Panorama Velingrad.JPG
41 Coats of arms of None.svg Nova Zagora Sliveni piirkond 10 988 26 260 25 453 23 325 Nova-Zagora-history-museum-01.jpg
42 Troyan-coat-of-arms.svg Troyan Lovechi piirkond 5 206 25 104 23 332 21 723 Troyan-monastery-imagesfrombulgaria.JPG
43 Coats of arms of None.svg Aytos Burgasi piirkond 9 929 22 401 21 339 20 930
44 BUL Ботевград COA.png Botevgrad Sofia piirkond 6 079 23 006 21 545 20 444 Botevgrad-centre.jpg
45 Gotse Delchev Blagoevgradi piirkond 14 358 20 454 20 426 19 721
46 Peshtera-coat-of-arms.svg Peshtera Pazardzhiki piirkond 8 938 19 280 19 411 19 288 Peshtera-court-hall.jpg
47 Emblem of Harmanli.png Harmanli Haskovo piirkond 9 225 21 349 19 927 18 360 Harmanli chitalishte.jpg
48 Karnobat Burgasi piirkond 10 265 21 917 20 587 18 214 Izgled ot Karnobat.jpg
49 BUL Свиленград COA.jpg Svilengrad Haskovo piirkond 9 686 18 643 18 982 18 005 Bukelon Fortress Matochina Bulgaria.jpg
50 Panagyurishte-coat-of-arms.svg Panagyurishte Pazardzhiki piirkond 12 014 21 131 19 994 17 675 Panagyrishte-history-museum.jpg
51 Chirpan Stara Zagora piirkond 13 220 19 940 18 022 16 133
52 BUL Попово COA.jpg Popovo Targovishte piirkond 6 525 19 722 17 791 15 286 Novata carkva Popovo.jpg
53 Gerb Rakovski.jpg Rakovski Plovdivi piirkond - 15 799 16 184 15 052 Rakovski E1.jpg
54 BUL Радомир COA.png Radomir Perniki piirkond 5 783 16 909 15 631 13 873 Radomir3.jpg
55 Coats of arms of None.svg Novi Iskar Sofia linna piirkond - - - 13 855
56 Coats of arms of None.svg Kozloduy Vratsa piirkond - 13 632 14 871 13 752 Radetzky steamship.JPG
57 Coats of arms of None.svg Parvomay Plovdivi piirkond 5 050 16 809 15 266 13 733
58 Coats of arms of None.svg Berkovitsa Montana piirkond 6 876 16 146 15 459 13 721 Rojdestvo.jpg
59 Coats of arms of None.svg Cherven Bryag Pleveni piirkond 5 244 18 003 15 792 13 634
60 Coats of arms of None.svg Pomorie Burgasi piirkond 4 823 13 946 13 641 13 432 Town of Pomorie aerial Boby Dimitrov.jpg
61 Coats of arms of None.svg Ihtiman Sofia piirkond 6 526 12 926 13 615 13 297 Golf ihtiman.jpg
62 Coats of arms of None.svg Radnevo Stara Zagora piirkond - 14 447 14 595 13 207
63 Coats of arms of None.svg Provadiya Varna piirkond 8 729 15 251 14 141 12 766 Provadia fortress1.jpg
64 Coats of arms of None.svg Novi Pazar Shumeni piirkond 5 477 14 284 13 542 12 613 Novi-pazar-clocktower-2.jpg
65 Coats of arms of None.svg Razlog Blagoevgradi piirkond 6 912 13 422 12 614 12 472 Razlog Kapustin ifb.jpg
66 Coats of arms of None.svg Byala Slatina Vratsa piirkond 9 324 15 995 13 832 12 289 Chital-bsl.JPG
67 Nessebar-coat-of-arms.gif Nesebar Burgasi piirkond 2 286 8 604 8 789 12 133 Nesebar-oldtown-imagesfrombulgaria.jpg
68 BUL Балчик COA.gif Balchik Dobrichi piirkond 6 131 12 235 12 448 12 127 Balchik Bulgaria aerial photo from the Black Sea.jpg
69 Coats of arms of None.svg Kostinbrod Sofia piirkond - 12 123 12 120 11 896 Kostinbrod-church-4.jpg
70 Coats of arms of None.svg Stamboliyski Plovdivi piirkond - 13 015 12 490 11 575
71 BGR Каварна COA.png Kavarna Dobrichi piirkond 5 652 12 139 11 479 11 340 Kavarna Bulgaria aerial photo from the Black Sea.jpg
72 Coats of arms of None.svg Knezha Pleveni piirkond 13 035 13 690 12 658 11 063 Knezha1TB.jpg
73 Coats of arms of None.svg Pavlikeni Veliko Tarnovo piirkond 6 383 13 996 12 879 10 850
74 BUL Мездра COA.jpg Mezdra Vratsa piirkond - 13 006 12 387 10 769 Mezdra-school-Hristo-Botev.jpg
75 BUL Етрополе COA.png Etropole Sofia piirkond 3 021 12 078 11 371 10 750 Etropole-historical-museum.jpg
76 Emblem of Levski (town).svg Levski Pleveni piirkond 5 122 13 178 12 166 10 528
77 BUL Тетевен COA.jpg Teteven Lovechi piirkond 4 817 12 567 11 427 10 429 Sv.Iliya.Teteven.1.JPG
78 Elhovo Yamboli piirkond 6 720 13 776 12 070 10 367 Church in Elhovo, Bulgaria.jpg
79 Bankya Sofia linna piirkond - - - 10 126 Bankya.jpg
80 Tryavna-Coat-of-Arms.jpg Tryavna Gabrovo piirkond 4 355 12 491 11 131 9 569
81 BUL Луковит COA.png Lukovit Lovechi piirkond 7 751 10 505 10 002 9 535 Lukovit-chitalishte.JPG
82 BUL Тутракан COA.jpg Tutrakan Silistra piirkond 7 183 11 573 10 322 9 371 Tutrakan - street sceen..JPG
83 Coats of arms of None.svg Sredets Burgasi piirkond - 10 464 9 548 9 122 All-Saints-Church-Sredets.jpg
84 Coats of arms of None.svg Sopot Plovdivi piirkond 3 644 11 774 9 926 9 076 Vazov Museum Sopot.jpg
85 Coats of arms of None.svg Byala Ruse piirkond 6 352 11 222 10 006 8 890 Бяла - мостът на Кольо Фичето през нощта.jpg
86 Weliki-Preslaw-coat-of-arms.png Veliki Preslav Shumeni piirkond 4 127 9 969 9 328 8 886 Preslav fortress 11.jpg
87 BUL Исперих COA.png Isperih Razgradi piirkond - 10 494 9 953 8 829 Tomb sveshtari2-1-.jpg
88 Belene coat of arms.jpg Belene Pleveni piirkond - 10 453 9 903 8 761 Град Белене.JPG
89 Emblem of Omurtag.png Omurtag Targovishte piirkond 4 233 8 938 8 893 8 612
90 Banskogerb.jpg Bansko Blagoevgradi piirkond 6 161 9 385 9 204 8 562
91 Coats of arms of None.svg Krichim Plovdivi piirkond - 8 761 8 544 8 463 Krichim-Vatcha-river.jpg
92 Coats of arms of None.svg Galabovo Stara Zagora piirkond - 9 507 9 166 8 425
93 Coats of arms of None.svg Devnya Varna piirkond - 8 412 8 648 8 369 Bulgaria-Pobiti Kamani-05.jpg
94 BUL Септември COA.gif Septemvri Pazardzhiki piirkond - 9 361 8 937 8 320
95 BUL Ракитово COA.png Rakitovo Pazardzhiki piirkond - 8 417 8 442 8 277 Rakitovo-chitalishte-Budilnik.jpg
96 BUL Лясковец COA.png Lyaskovets Veliko Tarnovo piirkond 5 541 10 050 9 109 8 164
97 Coats of arms of None.svg Svoge Sofia piirkond - 8 410 8 559 8 033 Svoge-station.jpg
98 Coats of arms of None.svg Aksakovo Varna piirkond - 7 039 7 283 7 978
99 Coats of arms of None.svg Kubrat Razgradi piirkond - 9 906 9 045 7 898
100 BUL Дряново COA.gif Dryanovo Gabrovo piirkond 3 764 9 673 8 655 7 892 Dryanovo church kf.jpg
101 Coats of arms of None.svg Beloslav Varna piirkond - 7 970 8 071 7 878
102 BUL Пирдоп COA.gif Pirdop Sofia piirkond - 8 566 8 372 7 651 Anton Elenska.jpg
103 Coats of arms of None.svg Lyubimets Haskovo piirkond - 8 499 8 163 7 587
104 Coats of arms of None.svg Momchilgrad Kardzhali piirkond 3 143 7 266 7 948 7 542 Momchilgrad-square.JPG
105 BUL Сливница COA.png Slivnitsa Sofia piirkond - 8 455 7 878 7 333 Slivnica.JPG
106 Coats of arms of None.svg Hisarya Plovdivi piirkond - 9 149 8 299 7 239 Hisarq krepost.jpg
107 Coats of arms of None.svg Zlatograd Smolyani piirkond 4 182 8 831 7 887 7 077
108 Coats of arms of None.svg Kostenets Sofia piirkond - 10 866 9 954 7 018
109 Coats of arms of None.svg Devin Smolyani piirkond 2 695 6 411 7 485 6 996 Devin Bulgaria2.jpg
110 Coats of arms of None.svg General Toshevo Dobrichi piirkond - 8 955 8 042 6 979
111 Coats of arms of None.svg Simeonovgrad Haskovo piirkond 4 261 8 294 7 648 6 941
112 Coats of arms of None.svg Simitli Blagoevgradi piirkond - 7 466 7 127 6 781
113 Emblem of town of Elin Pelin.png Elin Pelin Sofia piirkond - 6 646 6 700 6 705 Elin Pelin municipality building.jpg
114 Coats of arms of None.svg Dolni Chiflik Varna piirkond - 7 126 6 863 6 698
115 Coats of arms of None.svg Tervel Dobrichi piirkond - 7 859 7 178 6 682
116 Coats of arms of None.svg Dulovo Silistra piirkond - 7 618 7 001 6 568
117 Coats of arms of None.svg Varshets Montana piirkond - 7 635 7 199 6 428 St George Church - Varshets - 3.jpg
118 Coats of arms of None.svg Kotel Sliveni piirkond 3 674 7 781 6 893 6 066 Bulgaria-Kotel-04.jpg
119 Coats of arms of None.svg Madan Smolyani piirkond - 8 545 6 573 6 026
120 Coats of arms of None.svg Straldzha Yamboli piirkond - 6 613 6 176 5 977
121 Coats of arms of None.svg Saedinenie Plovdivi piirkond - 6 801 6 364 5 951
122 Bobov.dol-coat-of-arms.png Bobov Dol Kyustendili piirkond - 7 655 6 915 5 891 Image Bobov Dol Chapel Kiak.jpg
123 Coats of arms of None.svg Tsarevo Burgasi piirkond 1 960 6 005 5 854 5 882 Tsarevo Vasiliko-Lazarov-IFB.JPG
124 Kuklen municipal.jpg Kuklen Plovdivi piirkond - 5 647 5 907 5 837
125 Coats of arms of None.svg Tvarditsa Sliveni piirkond - 7 196 5 983 5 651 Tvurditsa-Bulgaria.jpg
126 Coats of arms of None.svg Yakoruda Blagoevgradi piirkond - 6 455 6 139 5 627
127 BUL Елена COA.jpg Elena Veliko Tarnovo piirkond 2 658 7 226 6 412 5 623
128 Coat of arms tgrad.png Topolovgrad Haskovo piirkond 6 668 7 386 6 618 5 542 Topolovgrad3.JPG
129 Coats of arms of None.svg Bozhurishte Sofia piirkond - - 4 822 5 439 Bojurishte Culture Home.JPG
130 Coats of arms of None.svg Chepelare Smolyani piirkond - 6 264 5 633 5 344 Chepelare school Iankov.JPG
131 Coats of arms of None.svg Oryahovo Vratsa piirkond 6 985 6 767 6 088 5 331 Oryahovo1TB.jpg
132 Coats of arms of None.svg Sozopol Burgasi piirkond - - 4 679 5 286 Sozopol Bulgaria beach by Jeroen Kransen.jpg
133 Coats of arms of None.svg Belogradchik Vidini piirkond 2 192 6 635 5 838 5 242 Belogradchik fortress 2009.jpg
134 Coats of arms of None.svg Perushtitsa Plovdivi piirkond - 5 586 5 385 5 149 Perushtitsa-community-centre.JPG
135 BUL Златица COA.jpg Zlatitsa Sofia piirkond - 5 636 5 757 5 090 Zlatitsa-central-square.jpg
136 Coats of arms of None.svg Strazhitsa Veliko Tarnovo piirkond - 5 554 5 279 5 085
137 Coat of arms of Krumovgrad.svg Krumovgrad Kardzhali piirkond 1 514 5 286 5 239 4 861 Krumovgrad-View from the hill imagesfrombulgaria.jpg
138 Coats of arms of None.svg Kameno Burgasi piirkond - 5 391 5 094 4 784
139 Coats of arms of None.svg Dalgopol Varna piirkond - 5 304 5 319 4 781
140 Coats of arms of None.svg Vetovo Ruse piirkond - 5 287 4 991 4 758
141 Coats of arms of None.svg Suvorovo Varna piirkond - 4 799 4 702 4 745
142 Coats of arms of None.svg Dolni Dabnik Pleveni piirkond - - 4 891 4 706 Dolni-Dubnik-church.JPG
143 Coats of arms of None.svg Dolna Banya Sofia piirkond - - 4 911 4 665 Old-bath-from-dolna-banya.jpg
144 BUL Правец COA.jpg Pravets Sofia piirkond - - 4 430 4 621 Autumn in Pravets.jpg
145 Coats of arms of None.svg Nedelino Smolyani piirkond - - 5 071 4 529 Nedelino, panorama 2004.jpg
146 Coats of arms of None.svg Polski Trambesh Veliko Tarnovo piirkond - 5 471 5 160 4 470
147 Coats of arms of None.svg Trastenik Pleveni piirkond - - 4 784 4 460
148 BUL Брацигово COA.gif Bratsigovo Pazardzhiki piirkond - - 4 529 4 386 Bratsigovo-church-St-John-Precursor-door.jpg
149 Coats of arms of None.svg Koynare Pleveni piirkond - - 5 115 4 383
150 Coats of arms of None.svg Godech Sofia piirkond - - 4 801 4 355
151 Coats of arms of None.svg Slavyanovo Pleveni piirkond - - 4 763 4 342
152 Coats of arms of None.svg Dve Mogili Ruse piirkond - - 4 790 4 314
153 Coats of arms of None.svg Kostandovo Pazardzhiki piirkond - - 4 535 4 277
154 Coats of arms of None.svg Debelets Veliko Tarnovo piirkond - - 4 128 4 254
155 BUL Стрелча COA.png Strelcha Pazardzhiki piirkond - - 4 678 4 240 Thracian-tumulus-Strelcha.jpg
156 Sapareva Banya Kyustendili piirkond - - 4 328 4 069 Sv.Nikola.Sapareva.Banya.1.JPG
157 Ignatievo Varna piirkond 1 442 3 711 3 963 4 026
158 Smyadovo Shumeni piirkond - - 4 331 3 986
159 Breznik Perniki piirkond - - 4 394 3 940
160 Sveti Vlas Burgasi piirkond - - 2 311 3 886 Pano vlas.jpg
161 Nikopol Pleveni piirkond - - 4 758 3 832 Church of Saints Peter and Paul, Nikopol, Bulgaria, Tsvetan Tsolov.jpg
162 Shivachevo Sliveni piirkond - - 4 303 3 795
163 BUL Белово COA.png Belovo Pazardzhiki piirkond - - 4 592 3 794 Belovo-Bulgaria-school-monument.jpg
164 Tsar Kaloyan Razgradi piirkond - - 4 848 3 782
165 BUL Ивайловград COA.png Ivaylovgrad Haskovo piirkond - - 4 442 3 704 Ivailovgrad PD 2011 08.JPG
166 Valchedram Montana piirkond - - 4 176 3 696 Valchedram-Church-Iankov-IFB.JPG
167 Marten Ruse piirkond - - 3 759 3 673
168 Glodzhevo Ruse piirkond - - 4 366 3 596
169 Sarnitsa Pazardzhiki piirkond - - 3 803 3 579
170 BUL Летница COA.jpg Letnitsa Lovechi piirkond - - 4 389 3 577
171 BUL Върбица COA.jpg Varbitsa Shumeni piirkond - - 4 204 3 560 Varbitca Iz3.jpg
172 Iskar Pleveni piirkond - - 3 925 3 539
173 Ardino Kardzhali piirkond - 3 663 3 733 3 530 Dyavolski bridge.jpg
174 BUL Шабла COA.png Shabla Dobrichi piirkond - - 3 945 3 505 Cape Shabla Lighthouse 3.jpg
175 Rudozem Smolyani piirkond - - 4 361 3 499 Ulica Vtora 2.JPG
176 Vetren Pazardzhiki piirkond - - 3 554 3 463 Vetren-PZ-church-St.Nikolay-1.jpg
177 Kresna Blagoevgradi piirkond - - 3 882 3 428
178 Banya Plovdivi piirkond - - 3 882 3 427
179 BUL Батак COA.gif Batak Pazardzhiki piirkond - - 3 806 3 422 Batak-Church-StNedelya.jpg
180 BUL Мъглиж COA.png Maglizh Stara Zagora piirkond - - 3 610 3 398 Muglij-view.jpg
181 Valchi Dol Varna piirkond - - 3 670 3 392 Valchi dol 4.jpg
182 Gulyantsi Pleveni piirkond - - 3 817 3 372
183 Dragoman Sofia piirkond - - 3 551 3 332
184 Zavet Razgradi piirkond - - 4 208 3 316
185 Kran Stara Zagora piirkond 1 214 3 682 3 636 3 295
186 Emblem of Miziya.svg Miziya Vratsa piirkond - - 3 810 3 289
187 Primorsko Burgasi piirkond - - 3 461 3 282 Town of Primorsko aerial Boby Dimitrov.jpg
188 Sungurlare Burgasi piirkond - - 3 756 3 282 Museum Sungurlare.JPG
189 Dolna Mitropoliya Pleveni piirkond - - 3 669 3 260
190 Krivodol Vratsa piirkond - - 3 683 3 250
191 Kula Vidini piirkond - - 3 802 3 220 Kula kastra martis.jpg
192 Kalofer Plovdivi piirkond - - 3 475 3 191 Kalofer.JPG
193 Slivo Pole Ruse piirkond - - 3 867 3 179
194 Kaspichan Shumeni piirkond - - 3 749 3 175
195 Apriltsi Lovechi piirkond - - 3 122 3 121 Централен балкан.JPG
196 Belitsa Blagoevgradi piirkond - - 3 582 3 091
197 BUL Роман COA.jpg Roman Vratsa piirkond - - 3 602 3 088
198 BUL Джебел COA.png Dzhebel Kardzhali piirkond - 2 294 2 871 2 982
199 Dolna Oryahovitsa Veliko Tarnovo piirkond - - 3 227 2 969
200 Buhovo Sofia linna piirkond - - 3 227 2 952
201 Gurkovo Stara Zagora piirkond - - 3 159 2 917
202 Pavel Banya Stara Zagora piirkond - - 3 060 2 914
203 Nikolaevo Stara Zagora piirkond - - 3 167 2 864
204 BUL Ябланица COA.png Yablanitsa Lovechi piirkond - - 3 080 2 855
205 Kableshkovo Burgasi piirkond - - 2 905 2 820
206 Opaka Targovishte piirkond - - 3 224 2 817
207 Gerb.Rila.jpg Rila Kyustendili piirkond - - 2 959 2 807
208 BUL Угърчин COA.png Ugarchin Lovechi piirkond - - 2 960 2 774
209 Dunavtsi Vidini piirkond - - 2 834 2 730
210 Dobrinishte Blagoevgradi piirkond - - 2 919 2 681 Dobrinishte TodorBozhinov (2).JPG
211 Hadzhidimovo Blagoevgradi piirkond - - 3 045 2 610 Hadjidimovo - Sveti Georgi monastery.jpg
212 Bregovo Vidini piirkond - - 2 809 2 552
213 Byala Cherkva Veliko Tarnovo piirkond - - 2 952 2 547
214 Zlataritsa Veliko Tarnovo piirkond - - 2 845 2 544 Zlataritza-museum.jpg
215 Kocherinovo-coat-of-arms.gif Kocherinovo Kyustendili piirkond - - 2 210 2 542 Kocherinovo-church.jpg
216 Emblem of Dospat.png Dospat Smolyani piirkond - - 2 693 2 540 Dospat Dam, Bulgaria.jpg
217 BUL Трън COA.png Tran Perniki piirkond - - 2 838 2 492
218 Sadovo Plovdivi piirkond - - 2 613 2 491
219 Laki Plovdivi piirkond - - 2 432 2 406
220 Koprivshtitsa Sofia piirkond - - 2 567 2 377 Bulgaria Koprivshtica 08.JPG
221 Emblem of Malko Tarnovo.svg Malko Tarnovo Burgasi piirkond - - 2 801 2 377 Bulgaria-Malko Tarnov-03.jpg
222 Loznitsa Razgradi piirkond - - 3 004 2 361
223 Obzor Burgasi piirkond - - 2 033 2 351 Obzor2007 1.jpg
224 Kilifarevo Veliko Tarnovo piirkond - - 2 470 2 292 Килифарево - Горната Църква.jpg
225 Borovo Ruse piirkond - - 2 613 2 275
226 Batanovtsi Perniki piirkond - - 2 447 2 247
227 Chernomorets Burgasi piirkond - - - 2 204 Chernomorets-3.jpg
228 Aheloy Burgasi piirkond - - - 2 183 Aheloi dam.jpg
229 Byala Varna piirkond - - 2 081 2 130 Byala1.jpg
230 Pordim Pleveni piirkond - - 2 189 2 086 Museum pordim.jpg
231 Suhindol Veliko Tarnovo piirkond - - 2 182 2 086
232 Merichleri Haskovo piirkond - - 2 043 1 915
233 Glavinitsa Silistra piirkond - - 2 133 1 891
234 BUL Чипровци COA.png Chiprovtsi Montana piirkond - - 2 267 1 862 Chiprovski-monastery-church-and-monks-cloister.jpg
235 Kermen Sliveni piirkond - - 2 082 1 859
236 Brezovo Plovdivi piirkond - - 1 976 1 858
237 Plachkovtsi Gabrovo piirkond - - 2 043 1 854 Plachkovtsi-carkva.JPG
238 Zemen Perniki piirkond - - 1 892 1 834 Zemen-monastery-church.jpg
239 Balgarovo Burgasi piirkond - - 2 094 1 819
240 Alfatar Silistra piirkond - - 1 761 1 668
241 Boychinovtsi Montana piirkond - - 1 804 1 615
242 Gramada Vidini piirkond - - 1 730 1 580
243 Senovo Ruse piirkond - - 1 616 1 550
244 Momin Prohod Sofia piirkond - - 1 790 1 543
245 Kaolinovo Shumeni piirkond - - 3 073 1 492
246 Shipka Stara Zagora piirkond - - 1 348 1 466 Shipka Memorial Church 7.jpg
247 Antonovo Targovishte piirkond - - 1 796 1 429
248 Ahtopol Burgasi piirkond - - 1 328 1 310 Achtopol 1982 012.jpg
249 Boboshevo Kyustendili piirkond - - 1 383 1 291 Sv.Bogoroditsa.Boboshevo.1.JPG
250 Bolyarovo Yamboli piirkond - - 1 350 1 264
251 Brusartsi Montana piirkond - - 1 444 1 264
252 Klisura Plovdivi piirkond - - 1 404 1 241 Klisura gledka ot Sredna Gora.jpg
253 Dimovo Vidini piirkond - - 1 343 1 188 Dimovo Primary School and Orthodox Church.jpg
254 Kiten Burgasi piirkond - - 1 075 1 127 Hotel Kiten Beach, Bulgaria.JPG
255 Pliska Shumeni piirkond - - 1 034 1 045 Pliska - Gate.JPG
256 BUL Маджарово COA.png Madzharovo Haskovo piirkond - - 696 613 Madzharovo.jpg
257 Melnik Blagoevgradi piirkond 472 287 252 347 Meleniko.jpg
Coat of arms of Bulgaria.svg Bulgaaria Kokku: 7 029 349 8 487 317 7 932 984 7 364 570 Bulgarien EN.png

Viited[muuda | muuda lähteteksti]