Bosnia ja Hertsegoviina raadiojaamade loend

Allikas: Vikipeedia
Jump to navigation Jump to search

Raadio Bosnia ja Hertsegoviinas sai alguse 1945. aastal, kui esimene raadiojaam alustas oma tööd Sarajevos. 159-st maapealsest (FM & AM) raadiojaamast 88 on kommertslikud, 65 on avalikud (piirkondlikud, kohalikud või munitsipaalomandid) ning on ka 3 jaama, mille kuulamiseks on vaja sõlmida liitumisleping ( Lisaks on veel 6 raadiojaama, mis on saadaval ainult BHRT interneti võrgustiku kaudu)[1][2].

Allpool on nimekiri Bosnia ja Hertsegoviinas kättesaadavatest raadiojaamadest.

Riikliku ja peaaegu riikliku katvusega raadiojaamad[muuda | muuda lähteteksti]

Televisiooni litsentsiga raadiojaamad[muuda | muuda lähteteksti]

Kommertsraadiojaamad[muuda | muuda lähteteksti]

Avalikud raadiojaamad[muuda | muuda lähteteksti]

Mittetulunduslikud raadiojaamad[muuda | muuda lähteteksti]

Kohaliku ja piirkondliku katvusega raadiojaamad[muuda | muuda lähteteksti]

Avalikud raadiojaamad[muuda | muuda lähteteksti]

Kommertsraadiojaamad[muuda | muuda lähteteksti]

  • Agape Radio - Laktaši
  • Antena Radio Jelah - Tešanj
  • Antena Sarajevo - Sarajevo
  • Big Radio 1 – Banja Luka
  • Big Radio 3 – Banja Luka
  • Bobar Radio - Studio B2 – Bijeljina
  • Daš Ekstra Radio - Bijeljina
  • Daš Radio - Bijeljina
  • DiV radio Prijedor - Prijedor
  • Drukčiji Radio - Novi Travnik
  • FREE Radio - Prijedor
  • Hard Rock Radio - Banja Luka
  • Hrvatski Radio Bobovac - Vareš
  • Radio Kiss FM - Kiseljak
  • Korona Radio - Trebinje
  • Korona Radio 2 - Trebinje
  • Magic Radio - Milići
  • Narodni Radio – Zenica
  • Narodni radio Šipovo – Šipovo
  • Neovisni Radio Feral - Kalesija
  • Nezavisni Radio Studio 99 - Sarajevo
  • Nezavisni radio TNT Travnik - Travnik
  • Nezavisni TNT Radio – Tuzla
  • Novi Radio Bihać – Bihać
  • Običan Radio - Mostar
  • Pan Radio - Bijeljina
  • Plavi radio Banja Luka - Banja Luka
  • Pop FM - Banja Luka
  • PST radio - Kotor Varoš
  • Radio 1503 Zavidovići (AM) - Zavidovići
  • Radio 303 – Rogatica
  • Radio 8 - Sarajevo
  • Radio Aktivan - Mostar
  • Radio ASK Ilidža - Ilidža
  • Radio Avaz - Čelić
  • Radio BA – Sarajevo
  • Radio Best Šipovo - Šipovo
  • Radio Bet Fratello - Gradačac
  • Radio Birač – Milići
  • Radio Breza – Breza
  • Radio Dobre Vibracije – Mostar
  • Radio Džungla Doboj - Doboj
  • Radio Feniks - Kozarska Dubica
  • Radio Glas Drine - Studio Onyx - Čelić
  • Radio Glas Drine - Studio Sapna - Sapna
  • Radio Glas Drine - Studio Srebrenica - Srebrenica
  • Radio Gradski - Banja Luka
  • Radio Grude - Grude
  • Radio Hit – Brčko
  • Radio Kakanj – Kakanj
  • Radio Kameleon Tuzla – Tuzla
  • Radio Kontakt - Banja Luka
  • Radio Kozara – Gradiška/Bosanska Gradiška
  • Radio Ljubić - Prnjavor
  • Radio Maglaj – Maglaj
  • Radio Miljacka – Sarajevo
  • Radio OSM – Istočno Sarajevo
  • Radio Osvit Zvornik – Zvornik
  • Radio Padrino – Trebinje
  • Radio Plus – Posušje
  • Radio Sarajevo – Sarajevo
  • Radio Skala – Ugljevik
  • Radio Slobomir – Bijeljina
  • Radio Slon – Tuzla
  • Radio Studio D - Srebrenik
  • Radio Studio M – Teslić
  • Radio Studio N - Livno
  • Radio Tešanj - Tešanj
  • Radio UNO - Banja Luka
  • Radio Velkaton – Velika Kladuša
  • Radio Vikom – Gradiška/Bosanska Gradiška
  • Radio Zenit - Zenica
  • Radio Zos – Tešanj
  • Radiopostaja Žepče – Žepče
  • Studio 078 - Laktaši
  • Šik Radio – Mrkonjić Grad
  • Trend Radio – Velika Kladuša
  • V.D. Vujke radio Šipovo – Šipovo

Mittetulunduslikud raadiojaamad[muuda | muuda lähteteksti]

  • Radio Active Naša djeca - Zenica

Interneti-põhised raadiojaamad[muuda | muuda lähteteksti]

  • Moj radio (BH Telecom)
  • Caffe Radio M (Radio M)
  • Big Radio 4 Domaćica (Big Radio)
  • Big Folk Radio (Big Radio)
  • Big Balade Radio (Big Radio)
  • Big Rock Radio (Big Radio)
  • Studentski eFM Radio
  • Kiss PARTY (Radio Kiss FM)
  • Kiss Dance (Radio Kiss FM)
  • Kiss Love (Radio Kiss FM)
  • Kiss Cafe (Radio Kiss FM)

Tegevuse lõpetanud raadiod[muuda | muuda lähteteksti]

  • Radio Ritam Sarajevo
  • Radio Ritam Banja Luka
  • Radio Ritam Mostar
  • Radio Ritam Zenica
  • Radio Ritam Visoko
  • Radio Vrhbosna
  • Radio BM
  • Radio Istočno Sarajevo
  • Radio Hayat
  • Radio Mostar
  • Radio Oscar - C

Sarajevo raadiojaamad[muuda | muuda lähteteksti]

Sagedus (MHz) Nimi RDS Tüüp Peakorter Omanik Saatejaam
87.7 Nes radio NES Privaat Banja Luka Nezavisne novine Sarajevo/Hum Tower (sar)
88.2 Radio Vogošća VOGOSCA Avalik Vogošća RTV Vogošća Sarajevo/Grdonj (sar)
88.7 Radio Republike Srpske RTRS-RRS Avalik Banja Luka RTRS Sarajevo/Trebević 2 (srp)
89.3 Federalni Radio RADIO-F Avalik Sarajevo RTVFBiH Vlašić (sbs)
89.7 Radio Ilijaš ILIJAS Avalik Ilijaš - Ilijaš/Karašnica (sar)
89.9 Radio Ask A S K Privaat Ilidža - Sarajevo/Grdonj (sar)
90.2 Radio Sarajevo SARAJEVO Privaat Sarajevo Radiosarajevo.ba Sarajevo/Grdonj (sar)
90.5 Radio Mix MIX Privaat Sarajevo RSG Group Sarajevo/Zmajevac-Sedrenik (sar)
90.9 Antena Sarajevo ANTENA Privaat Sarajevo RSG Group Sarajevo/Grdonj (sar)
91.2 Radio Kalman KALMAN Privaat Sarajevo - Konjic/Lisin (hgn)
91.5 Radio Kalman KALMAN Privaat Sarajevo - Sarajevo/Grdonj (sar)
92.0 BN Radio RTV BN Privaat Bijeljina RTV BN Sarajevo/Trebević 1 (srp)
92.7 Radio Kiss FM KISS FM Privaat Kiseljak - Fojnica/Čubren (sbs)
93.2 BIG Radio 2 BIG Privaat Banja Luka Radio BIG Sarajevo/Trebević 2 (srp)
93.6 Radio OSM O.S.M. R Privaat Istočno Sarajevo - Sarajevo/Trebević 2 (srp)
94.5 Federalni Radio RADIO-F Avalik Sarajevo RTVFBiH Konjic/Lisin (hgn)
95.0 Radio Konjic R KONJIC Avalik Konjic - Konjic/Lisin (hgn)
95.2 Radio Miljacka Miljacka Privaat Sarajevo Radio 8 Sarajevo/Grdonj (sar)
95.7 Federalni Radio RADIO-F Avalik Sarajevo RTVFBiH Sarajevo/Hum (sar)
96.1 Radio Mir Međugorje R MIR M Mittetulunduslik Međugorje - Fojnica/Čubren (sbs)
96.1 Radio Crne Gore 1 RCG1 Avalik Podgorica RTCG Žabljak/Durmitor-Štuoc (ZB)
96.5 Radio BIR RADIOBIR Privaat Sarajevo IZ BiH Sarajevo/Grdonj (sar)
97.0 BH Radio 1 BHRADIO1 Avalik Sarajevo BHRT Vlašić (sbs)
97.5 RSG Radio RSG Privaat Sarajevo RSG Group Sarajevo/Grdonj (sar)
98.1 Radio Herceg-Bosne RADIO-HB Avalik Mostar - Fojnica/Čubren (sbs)
98.4 Radio Otvorena mreža OMREZA Mittetulunduslik Sarajevo - Konjic/Lisin (hgn)
98.7 Radio M RADIO M Privaat Sarajevo - Sarajevo/Trebević 2 (srp)
99.5 Federalni Radio RADIO-F Avalik Sarajevo RTVFBiH Goražde/Hadžića brdo (bpd)
99.8 Nezavisni Radio Studio 99 99 Privaat Sarajevo Al Jazeera Balkans Sarajevo/Grdonj (sar)
100.3 BH Radio 1 BHRADIO1 Avalik Sarajevo BHRT Konjic/Lisin (hgn)
101.3 Radio Kiss FM KISS FM Privaat Kiseljak - Kiseljak (sbs)
101.7 BH Radio 1 BHRADIO1 Avalik Sarajevo BHRT Sarajevo/Hum (sar)
102.0 BFBS Radio 1 noRDS - Sarajevo - Sarajevo/Butmir Camp (sar)
102.4 BN Radio RTV BN Privaat Bijeljina RTV BN Vlašić 2 (sbs)
102.8 Bobar Radio *BOBAR* Privaat Bijeljina - Sarajevo/Trebević 2 (srp)
103.3 Radio Marija R.MARIJA Mittetulunduslik Sarajevo Radio Maria Fojnica/Čubren (sbs)
103.7 BH Radio 1 BHRADIO1 Avalik Sarajevo BHRT Sarajevo/Trebević 2 (srp)
104.3 RSG Radio RSG Privaat Sarajevo RSG Group Konjic/Lisin (hgn)
104.7 Bobar Radio *BOBAR* Privaat Bijeljina - Vlašić 2 (sbs)
104.9 Radio BA noRDS Privaat Sarajevo - Sarajevo/Grdonj (sar)
105.6 Radio Otvorena mreža OMreza Mittetulunduslik Sarajevo - Sarajevo/Trebević 2 (srp)
106.2 Radio Otvorena mreža OMreza Mittetulunduslik Sarajevo - Sarajevo/Grdonj (sar)
106.8 Radio 8 RADIO 8 Mittetulunduslik Sarajevo Radio 8 Sarajevo/Grdonj (sar)
107.2 RSG Radio RSG Privaat Sarajevo RSG Group Fojnica/Čubren (sbs)
107.2 BFBS Radio 2 noRDS - Sarajevo - Sarajevo/Butmir Camp (sar)
107.3 BH Radio 1 BHRADIO1 Avalik Sarajevo BHRT Goražde/Hadžića brdo (bpd)

Viited[muuda | muuda lähteteksti]

  1. "Bosnia ja Hertsegoviina raadiojaamade loend". Kasutatud 30.05.2019.
  2. "Bosnia ja Hertsegoviina raadiojaamade loend koos kuulamisvõimalusega". Kasutatud 30.05.2019.

Vaata ka[muuda | muuda lähteteksti]