Arutelu:Valjala maalinn

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Alajaotus "Kaevamistest" on sõna-sõnalt maha kirjutatud. Ja muu osa on samast allikast tugevas sõltuvuses, kuigi sõnastust on muudetud. Muu osa ei ole kopipeist, aga praegu ikka veel mitte soliidselt ümber töötatud. Andres 30. juuli 2006, kell 08.34 (UTC)

Tuleb kasutada mitut erinevat allikat. Andres 30. juuli 2006, kell 09.02 (UTC)

enne oli siin kopipeisti kahtlus valjala.edu.ee-st. nüüd kasutasingi eestigiidi lisaks.
Ühelgi juhul ei tohiks terveid lõike ega isegi mitte lauseid sõna-sõnalt maha kirjutada. Ka see, kui mõni sõna asendada või teise kohta tõsta, ei muuda asja. Andres 30. juuli 2006, kell 09.08 (UTC)

Käisin hiljaaegu mööda Saaremaa maalinnu, lugesin kättesaadavat kirjandust ja vaadates siinolevat infot, otsustasin seda täiendada ja veidi ümber sõnastada.

"Linnus valmis hiljemalt 1227. aasta talveks, mil siin alistuti Eesti viimase punktina ristirüütlitele" Selline lause näitab algteksti koostaja kalduvust kretinismi ja esimese redigeerija uppumisohtu kirjapandud lollinfo tulva. 8-).

Tegin ringreisi mööda Saaremaa maalinnu ja sestap vaatasin uuesti üle nende kohta kirjapandu. Vaja täiendada siinset ja ka muuta. Eks kiida heaks või pane pahaks, kui tundub palju emotsiooone ja erapoolikust muinasfännnilt, tead küll mis mõtlen. ;)

Märkused kretinismi ja lollinfo kohta on arusaamatud.

ja kirikust 900 meetrit kagu pool

Välja võetud. Andres 17. juuni 2008, kell 09:47 (UTC)

kretinism - imiku kilpnäärme hormoonide vähesusest tekkinud vaimne mahajäämus. lollinfo - jaburad lollid andmed (slängisõna)


Miks nii ütlesin selle lause kohta: "Linnus valmis hiljemalt 1227. aasta talveks, mil siin alistuti Eesti viimase punktina ristirüütlitele" :

1. linnus oli saarlastel valmis juba ammu enne 1227 aastat

2. lauseehitus ajab naerma.

Vikipeedias on igaühel võimalik parandusi teha. Ka sinul.--WooteleF 18. jaanuar 2010, kell 12:15 (UTC)

Moskva arheoloog Sergei K. Bogojavlenski ja mõisnik Stackelberg - Mis olid nende täisnimed?--WooteleF 18. jaanuar 2010, kell 12:19 (UTC)