Arutelu:Uudeküla

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Miks Mapquesti kaart ei kõlvanud? Andres 13. september 2006, kell 17:35 (UTC)

See ongi selle kvalebergi koordinaatidelingi point, et sealt saab igaüks valida sobiva kaardiserveri. Kellele meeldib Mapquest, kellele Google Maps, kellele Map24. Samuti taolise linkimise eelis see, et sealt saab ühest kohast teha muudatuse, juhul kui mõni kaardiserver peaks oma päringu-süntaksit muutma, mitte ei pea sel juhul hakkama iga jäiga välislingiga artiklit üle vaatama. --WikedKentaur 13. september 2006, kell 18:11 (UTC)
Jah, aga ma kardan, et lugeja naljalt ei taipa, et koordinaadid on link. Otselingid kaartidele on arusaadavamad ja kiiresti ning ilma katsetamata kättesaadavad ja eestikeelsed. Ja ei pea ju panema kõigi võimalike kaardiserverite aadresse, vaid valima need, mis tõesti midagi mõistlikku annavad. Võiks ju siis teha nii, et on nii kvalebergi link kui ka otselingid.
Selleks et vältida ümbertegemist päringu muutmise korral, peaks võimalik olema teha vastavad mallid eesti Vikipeediasse, nii et välislink kirjutataks malli abil. Oleks isegi võimalik teha selline mall, mis annab välislingid kohe mitmesse kohta. See oleks selle poolest parem, et siis saab lugeja kohe aru, millega on tegemist. Andres 14. september 2006, kell 02:37 (UTC)
Vaatasin sealsed lingid läbi ja leidsin ainult kaks mõistlikku kaarti. Panin need sisse. Kes tahab rohkem, sellel on ju võimalus olemas. Inimese tehtud valik peaks ikkagi olema otstarbekas. Ja aadressi jäikuse probleemi peaks saama lahendada mallidega. Andres 14. september 2006, kell 02:55 (UTC)


Katkine link[muuda lähteteksti]

Korduval kontrollimisel on leitud, et järgnev välislink ei tööta. Kontrolli selle toimimist ja vajadusel paranda vigane link.

--MastiBot (arutelu) 7. juuli 2013, kell 23:41 (EEST)[vasta]


Inimeste elulood ei käi küla artiklisse, piisab siselinkidest. Andres (arutelu) 29. august 2017, kell 17:11 (EEST)[vasta]