Arutelu:Samasooliste abielu Hispaanias

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
See artikkel pakub huvi Vikiprojektile LGBT, mille eesmärgiks on täiustada LGBT temaatilisi artikleid.

Tegemist siis taas ingliskeelses vikipeedias eeskujulikuks artikliks tunnistatud teksti tõlkega, kuhu suuremaid muutusi ei ole tehtud. Kuigi põhiartiklid "abielu" ja "samasooliste abielu" on samuti eestikeelses vikipeedias suhteliselt viletsas seisus, siis need olid hammustamiseks liiga suured tükid. Samas aitab siinne artikkel kenasti illustreerida ühe Euroopa riigi näitel, kuidas samasooliste abielu rakendamine on toimunud ja pakkuda ehk huvitavat informatsiooni olukorras, kus samasooliste kooselu seadustamine püsib ka Eestis päevakorral. Artikkel on neutraalses toonis, entsüklopeediline, ja seetõttu võiks Eesti ühiskonnas toimuvale diskussioonile kasulikku lähte- ja võrdlusmaterjali pakkuda, olgugi et siin käib jutt abielust, mitte tsiviilpartnerlusest. - FlorianF (arutelu) 22. märts 2013, kell 10:18 (EET)[vasta]


Katkine link 3[muuda lähteteksti]

Korduval kontrollimisel on leitud, et järgnev välislink ei tööta. Kontrolli selle toimimist ja vajadusel paranda vigane link.

--MastiBot (arutelu) 7. juuli 2013, kell 02:50 (EEST)[vasta]


Katkine link 6[muuda lähteteksti]

Korduval kontrollimisel on leitud, et järgnev välislink ei tööta. Kontrolli selle toimimist ja vajadusel paranda vigane link.

--MastiBot (arutelu) 7. juuli 2013, kell 02:51 (EEST)[vasta]