Arutelu:Pimedad korrused

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

See artikkel on soome keeles.--Animagi 25. juuni 2007, kell 16:52 (UTC)

Maailman ensi-ilta on näillä näkymin Oulussa. Maailman ensi-illan esityspaikasta ei ole vielä paljastettu muuta kuin, että se ei tule olemaan perinteinen elokuvateatteri.

Dark Floors on perinnetietoinen, aito kauhuelokuva, jossa Lordi-yhtyeen hahmot ovat ihmisten tielle ilmestyviä hirviöitä. Elokuva on psykologinen trilleri, jossa on erilaisia käänteitä ja karmivia kohtauksia.

Elokuvasta leikataan kaksi erilaista versiota. Lyhyemmän ja vähä-väkivaltaisemman version ikärajaksi Suomessa kaavaillaan 13 vuotta. Kansainvälisille markkinoille elokuvasta leikataan pidempi ja rajumpi versio, jonka ikärajaksi tulee 15 vuotta. Dark Floorsista leikataan kaksi versiota sen vuoksi, jotta myös nuorempi yleisö pääsee katsomaan elokuvan.

Tõstsin soome teksti siia. Kes viitsib tõlkigu ära. --Metsavend 25. juuni 2007, kell 19:18 (UTC)


Soome viki väidab, et esilinastus oli 8. veebruaril. Andres 21. juuni 2008, kell 06:16 (UTC)


"Praeguseks on film teeninud 226 979 USA dollarit." – millal see "praegu" oli? Kuna viite link ei tööta, siis me ei saagi seda teada. Kuriuss (arutelu) 3. veebruar 2020, kell 00:33 (EET)[vasta]

Katkine link[muuda lähteteksti]

Korduval kontrollimisel on leitud, et järgnev välislink ei tööta. Kontrolli selle toimimist ja vajadusel paranda vigane link.

--MastiBot (arutelu) 6. juuli 2013, kell 22:09 (EEST)[vasta]