Arutelu:Moskvitš 408

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Siin võiksid olla eraldi artiklid Moskvitš 408 ja Moskvitš 412, või kuidas nende nimed täpselt on. Selline pealkiri ei ole sobiv. Andres 24. august 2009, kell 14:36 (UTC)


Ei maksaks enne artiklit näppida, kui see valmis pole. Aga las ta siis olla, kirjutan lõpuni mida plaanin ja eks siis otsustab. Ega sa Andres ei tea, kas meil seda Auto andmete automaatkasti veel ei eksisteeri vist, välismaal see automobile nime all? Vanaautoklubi

Palun vabandust, et segasin, aga muutsin ainult pealkirja. Soovitan kirjutada igast mudelist eraldi, siis on jutt selgem. Üldist juttu võib panna artiklisse Moskvitš. Andres 24. august 2009, kell 15:19 (UTC)
On olemas Mall:Auto. Andres 24. august 2009, kell 15:21 (UTC)

Kuni valmimiseni võiks see ehk kasutaja alamleht olla.--WooteleF 24. august 2009, kell 16:20 (UTC)

Inglisekeelse teksti peaks viima Kasutaja:Vanaautoklubi/Liivakast. Nii ju ei sobi. Meil on ennegi tõlgitud kas vikiprojektis või kasutaja alamlehel. --Tiuks 24. august 2009, kell 16:35 (UTC)


Jah, leidsin jah, et see mall:auto on suht sama mis ingliskeelses versioonis "Infobox Automobile". Aga kas seda malli "auto" võib täiendada ka või peaks uue malli tegema hoopis, ei ole päris rahul selle malliga.

Aga mis liivakastis või muud värki puutub, siis peaks hoopis leidma mingi kirja, mis välistaks selle et mõni naljanina siin enne näpib, kui artikkel valmis on. Ega see ei ole nii, et kirjutan kuskil notepadis valmis ja siis kopeerin siia. Artikli kirjutamine käib ju ikka nii et kirjutad ära, vaatad ja siis täiendad ja muudad, korrigeerid. Hädasti oleks vaja mingit kirja tekstiga "Algautor kirjutab -ÄRA NÄPI!!!!" Ehk siis, peaks olema hea tava, et artiklit ei hakata redigeerima enne 24h möödumist selle loomisest. Liiga agar redigeerimine segab tugevalt artikli kirjutamist. Lugupidamisega Vanaautoklubi.

Automalli saab ikka täiendada. Nõustun, et see ei ole ideaalne. Näppimise ennetamiseks on olemas mall:oodake. See 24h tunni tava ei ole vajalik, kuna enamasti artikli esmaautorid (ma ei pea siin silmas kogenud ja aktiivseid kasutajaid) rohkem kaastööd ei tee. Muide, mina teen sageli nii, et kirjutan artikli enne notepadis (tegelikult küll selle analoogis) valmis. Kui notepad ei meeldi (seal ei saa ju tõepoolest erinevate vikispetsiifiliste vigurite toimimist kontrollida), siis oleks mõistlik poolik leht teha esialgu oma alamleheks (nt. Kasutaja:Vanaautoklubi/Moskivtš-412 vms.). Kui sealne sisu on korrastatud ja avaldamiseks valmis, siis saab selle teisalda artiklite nimeruumi. --WooteleF 24. august 2009, kell 17:26 (UTC)