Arutelu:Lars Vilks

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Võtsin selle artikli teha, sest eilne Päevaleht kõneles Vilksi eesti juurtest ja Kopenhaageni terrorirünnakute tõttu on ta viimasel kahel kuul pildil olnud.

Rootsikeelne artikkel oli ingliskeelsest parem, aga üks-ühele ma seda aluseks võtta ei saanud, sest rootsi keele oskus ei ole nii hea, et 100% mõistaks teksti. Nii lähtusin ingliskeelsest, aga kasutasin rootsikeelset ja osa sealseid viiteid toetava-täiendava materjalina. Struktureerisin artikli ümber (nii tundus loogilisem) ja lühendasin mõningate selliste sündmuste kirjeldusi, millest peaks kindlasti eraldi artiklid tulema (nt Kopenhaageni terrorirünnakud). Osa viitamata väiteid, millele kinnitust ei leidnud, puhastasin tekstist välja. Lisasin ka linke eesti ajakirjandusele, kuigi ülemäära palju pole temast meil kirjutatud – enamasti vaid välispressis ilmunud artiklite põhjal tehtud uudisnupukesed, aga mõned viited neile siiski tegin. Kõik lingid välisajakirjandusele kontrollisin üle, kus vaja, asendasin töötavatega.

Punaseid linke sissejuhatuses ei proovinud selle artikli puhul likvideerida. Alati ja igal pool ei jõua. :) -- Toomas (arutelu) 24. märts 2015, kell 11:27 (EET)[vasta]