Arutelu:Lainepikkus

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Palun mõtle sellele, et lugeja peab midagi aru saama. Ei piisa sellest, et öeldu on õige.

Ja palun ära defineeri asju mõistetena. Andres 20. november 2006, kell 18:52 (UTC)

Kahjuks oleme praegu sellises olukorras kus raamatuid kirjutavad ja on juba pikka aega kirjutanud väga targad inimesed. Sellest polekski midagi halba kui nende kirjutised: teoreemide, valemite ning seaduste sõnastus oleks kõigile arusaadav. Kahjuks on nad ilmselt unustanud selle aja kui nad ise ei olnud veel targad ning seetõttu ei suudeta laskuda tavainimese tasandile. Keerulisi mõisteid seletatakse lühiduse huvides lahti läbi teiste mõistete, mis on samuti enamikule inimestest tundmatud, muutes nii definitsiooni mõtetuks, kuna nii kui nii midagi aru ei saa. Kuid eks internetiajastul hakkab see probleem tasapisi tahaplaanile liikuma, kuna internett on selline asi mille tegemises saavad kaasa lüüa kõik kellel on püsiühendusega arvuti. Võtame kas või Vikipeedia. Kui enne kirjutasid entsüklopeediaid käputäis teadlasi siis nüüd teeb seda sisuliselt kogu rahvas. Seega arvan, et kui mina ei suuda mingit mõistet või seadust piisavalt lihtsalt lahti seletada tuleb varem või hiljem keegi kes suudab ning ka teeb seda. Muidugi see kõik võtab aastaid kui mitte aastakümneid aega.--Animagi 20. november 2006, kell 19:12 (UTC)
Sa võiksid ju ühe artikliga pisut pikemalt tegelda. Vaata vähemalt seda, et kõik sissetulevad ja väljaminevad lingid läheksid õigesse kohta. Ja katsu märkustest õppida. Andres 20. november 2006, kell 19:19 (UTC)

Siin on praegu "siinuslaine" juurdest link siinusele. Aga too artikkel ei selgita, mis on siinuslaine. Andres 6. aprill 2007, kell 19:33 (UTC)

Kas siis siinuslaine kohta öeldu ei käi igasuguse laine kohta? Andres (arutelu) 23. märts 2012, kell 02:56 (EET)[vasta]