Arutelu:Filipp Vigel

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia
See artikkel pakub huvi Vikiprojektile LGBT, mille eesmärgiks on täiustada LGBT temaatilisi artikleid.

tuntud luuletaja Aleksandr Puškini

Võiks ehk selle "tuntud luuletaja" välja jätta ning jätta näha ainult "Puškini". Andres 12. jaanuar 2007, kell 20:00 (UTC)

Võiks kirjutada "Russki Vestnik". Andres 12. jaanuar 2007, kell 20:01 (UTC)


Kust Sa võtad, et Ивиков журавль on "Pajukurg"? Võib-olla "Ibykose kurg"? Andres 13. jaanuar 2007, kell 18:25 (UTC)

Sul on kahtlemata õigus. Mina võtsin selle keeleliselt väga nõrgast referaadist Arzamassi kohta. Ibykose kurg on igati loogiline. -- Toomas 13. jaanuar 2007, kell 18:31 (UTC)

Panin ajakirja juurde lingi, aga tegelikult oli kolm sellenimelist ajakirja ja praegu on sellenimeline ajaleht. See, mida mainitakse, on küll ajakirjadest kõige tuntum, nii et selle pealkirja all võiks ehk siiski tollest ajakirjast kirjutada. Andres 13. jaanuar 2007, kell 18:29 (UTC)


Tsarskoje Selo lütseum võiks ehk olla eraldi artikkel. Andres 13. jaanuar 2007, kell 18:42 (UTC)

Kas Sa tegeled nii aktiivselt kõigi pooleli artiklitega? Tegelikult on see hea, sest Vigeli kohta ei ole eesti keeles siiani entsüklopeedilist materjali ja seetõttu peaks see kirjatükk võimalikult hea ning täpne saama. Mis lütseumi puudutab, siis jah, sellele tuleks linkida, sest tegu on nii olulise õppeasutusega Venemaa kultuuriloos, et see väärib eraldi artiklit. -- Toomas 13. jaanuar 2007, kell 18:45 (UTC)
Ei, tavaliselt ma ei loe artikleid läbi, kontrollin ainult pealkirju ja linke. Need asjad, mida ma mainisin, torkasid mulle lihtsalt silma. Kui artikkel oleks olnud halvasti vormistatud, siis ma poleks hakanud sellega tegelema, Sinu artiklid on aga väga head.
Pole kahtlust, et lütseum väärib artiklit, ma polnud lihtsalt kindel, mis peaks selle pealkirjaks olema. Aga EE kasutab täpselt sama väljendit.