Arutelu:Fats Domino

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Tema näol on kahtlemata tegemist rock'n'roll'i ühe tugevama esindajaga. Elvis Presley't kutsutakse küll rock'n'roll'i kuningaks, kuid Fats Dominot võib see-eest vabalt tituleerida rock'n'roll'i isaks.

Kas seda on tarvis? Parem olgu mõni fakt. Andres 1. august 2007, kell 18:07 (UTC)

Domino oli mõjutatud džässist ta tundnud nooruses huvi Fats Walleri muusika vastu. Arvatavasti oligi Fats Waller talle suunanäitajaks.

Esimene lause on arusaamatu, teine on oletus. Andres 1. august 2007, kell 18:08 (UTC)

Domino on läinud muusikaajalukku eelkõige sellega, et paljud, teiste hulgas näiteks Led Zeppelin, on püüdnud matkida tema külmetanud kõlaga madalat häält.

See on kahtlane väide, eriti kui arvestada esimeses lõigus öeldut. Siin on tahetud korraga liiga palju öelda. Võiks piirduda tema tämbri omapära kirjeldamisega ning lihtsalt mainida matkimist. Andres 1. august 2007, kell 18:11 (UTC)

Ta päästeti ära, kuigi oli vahepeal kadunud. Seos ei ole hästi selge. Mis mõttes ta kadunud oli?

Mis mõtet on spekuleerida selle üle, mitmendal kohal ta peaks olema? Andres 1. august 2007, kell 18:13 (UTC)

Enam-vähem kõigega nõus... Ma ausalt öeldes pole ka kuulnud, et teda rock'n'rolli isaks nimetataks... Võibolla tõesti, aga ma küll kuulnud pole...
Tolle arusaamatu lausega tahetakse vast seda öelda, et nooruses oli ta huvitatud jazzist ja tundis huvi Fats Walleri muusika vastu. ...ja ma arvan, et ma kuskilt kuulnud, et selle nime "Fats" ta ka võttis Walleri nimest.
Otseloomulikult ei läinud ta muusikaajalukku eelkõige sellega, et tema häält matkiti... Ma ikka suht' veendunud, et ta läks muusikaajalukku ikka oma muusikaga... Vähemalt mina Fatsi tean, et tema häält matkiti, seda loen ma siit esmakordselt...
Aga kadunud oli ta küll... Tükk aega arvati, et ta oli hukkunud, aga lõpuks leiti kuskilt üles ja päästeti ära.
Ka mina ei pooldaks spekuleerimist selle üle, mitmendal kohal ta peaks olema... ja ega's 25. koht eriti ei anna küll tunnistust selle kohta, et tegemist rock'n'rolli isaga oleks... kuigi jah, seda küll, et väga tuntud ja hinnatud jne.
Jürka 7. november 2007, kell 22:02 (UTC)