Arutelu:Erika Nivanka

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Erika Nivankal on väga mitu erinevat nimekuju. Sagedasem on Viirsalu-Nivanka ja Nivanka või Viirsalu või Veidenbaum või Weidenbaum. Kuidas tagada, et kõik vastavad nimeotsingud on annavad viite siia lehele. Lisaks on hetkel ebakorrektselt kasutatud näiteks korp! Indla tekstis liitnime. Soovitusi? --Emajurist 2. märts 2010, kell 20:48 (UTC)

Kõikidelt teistelt nimekujudelt tuleb siia ümber suunata. Ma tegin alguse ära, teistelt peaks ka tegema. --Epp 2. märts 2010, kell 20:52 (UTC)
Milline nimekuju seal Indla tekstis peaks olema? Ja kas artikli pealkiri on praegu õige? Andres 2. märts 2010, kell 21:45 (UTC)
Viimane nimi oli ikkagi Nivanka, kuid eestis kasutati tihti topeltnime, et oleks selge, et tegemist on tuntud diktoriga. Minu meelest oleks õige, kui nimekuju oleks ainult Nivanka ning seega on vale nii artikli pealkiri kui ka link Indla lehel (st. seal võib tekstis liitnimi jääda, kuid ta peaks viitama Erika Nivanka-le.--Emajurist 3. märts 2010, kell 11:35 (UTC)
Muutsin pealkirja ära. Nüüd tuleb teha siia ümbersuunamised kõigilt nimekujudelt ning kõik siia tulevad lingid parandada ja nimekujud õigeks sättida. Andres 3. märts 2010, kell 12:31 (UTC)

Artiklist ei selgu, kuidas/millega ta neid hõimusuhteid edendas. Kui selle kohta pole midagi kirjutada, siis tuleks see ehk määratlusest välja võtta? Kuriuss (arutelu) 27. oktoober 2022, kell 19:30 (EEST)[vasta]