Arutelu:Barca raport

Selle lehekülje sisule puudub teiste keelte tugi.
Allikas: Vikipeedia

Artikkel Barca raportist on väga hea ülevaatlik ja sisulisi puudujääke ei tundu olevat. Samuti on see artikkel kergesti loetav ning ei teki raskusi sellest arusaamisega.

Esimene lause ehk võiks olla veidi lihtsam ja sissejuhatavam. Näiteks stiilis „Barca raport on teaduslik uuring Euroopa ühtekuuluvuspoliitika reformimisest“ ja sealt edasi tuleks eraldi laused, et kelle nõudmisel see koostati ja kes seda tegi jne. Kõik kasutatud allikad võib tuua viidetena ka pärast viimast punkti lõigu lõpus.

Välja võiks tuua muidugi ühe olulise puuduse, mis puudutab Vikipeedia vormistamise poolt. Nimelt puuduvad artiklis siselingid. Nende tekitamise kohta saad infot leheküljelt http://et.wikipedia.org/wiki/Juhend:%C3%95ppek%C3%A4ik_(Lingid).

Keeleliselt on artikkel samuti korrektne. Viimases lauses ehk on üks täht puudu, rohkem nagu silma ei jäänudki.

Väga hea töö! --Annikip 1. märts 2012, kell 02:08 (EET)[vasta]

Artikkel on korralik ja annab täpse ning kiire ülevaate teemast. Märkimisväärseid kirja- ja stiilivigu polnud. Artiklil puuduvad siselingid teistele artiklitele. Pildimaterjal puudub, kuid see pole suur viga, kuna commonsis leidub temaatilisi pilte vähe.

Lisades siselingid saab artiklist hea täiendus eestikeelsele vikipeediale. --Allan90 (arutelu) 8. märts 2012, kell 12:50 (EET)[vasta]


Siia ei tule ühtki linki. Andres (arutelu) 1. mai 2012, kell 08:21 (EEST)[vasta]